Author Topic: Foto tapak hari ini  (Read 14462 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mossgenio

  • Salah seorang
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4035
Re: Foto tapak hari ini
« Reply #15 on: July 21, 2009, 11:48:29 PM »
TAk tau lah tu. Kalau ikut kontraktor, bulan 10. Kalau ikut SnP, tahun depan. Mungkin boleh jalan tengah. Dalam akhir tahun ni agaknya. Sempatlah nak pindahkan anak sekolah.

Hamizul

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 56
Re: Foto tapak hari ini
« Reply #16 on: August 15, 2009, 10:09:44 PM »
Hari Rabu lepas, g tengok rumah sambil ambil billing-rumah dah hampir siap-semua dah bercat. Tapi x sempat amek gambar...

mossgenio

  • Salah seorang
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4035
Re: Foto tapak hari ini
« Reply #17 on: August 19, 2009, 07:08:38 PM »
Sebenarnya hari semalam ambik gambar ni.

mossgenio

  • Salah seorang
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4035
Re: Foto tapak hari ini
« Reply #18 on: August 19, 2009, 07:11:57 PM »
Lagi

mossgenio

  • Salah seorang
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4035
Re: Foto tapak hari ini
« Reply #19 on: August 19, 2009, 07:13:12 PM »
dan lagi

Hamizul

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 56
Re: Foto tapak hari ini
« Reply #20 on: August 21, 2009, 02:45:12 PM »
 ;) Thanks - sebab upload gambar nie.

motek

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 17
Re: Foto tapak hari ini
« Reply #21 on: August 28, 2009, 12:38:14 PM »
Salam,
Hi to everyone..nampak dah almost 90-95% completed jer our house..
ada sapa tau agak2 bila akan dapat CF and kunci?

from
owner of rumah no 3 dari tepi princeton
facing to highway side

mossgenio

  • Salah seorang
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4035
Re: Foto tapak hari ini
« Reply #22 on: August 28, 2009, 12:51:52 PM »
Welcome motek!
Rumah depan taman kanak-kanak ke?

motek

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 17
Re: Foto tapak hari ini
« Reply #23 on: August 29, 2009, 05:22:39 PM »
salam feisal,
saya bukan yang berhadapan dengan taman kanak2 tue,  ;)
saya yang berhadapan dengan rumah fasa lama...
u punya unit yang mana??


mossgenio

  • Salah seorang
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4035
Re: Foto tapak hari ini
« Reply #24 on: August 29, 2009, 09:46:24 PM »
Rumah saya depan padang kanak-kanak tu. Setakat ni tak jumpa lagi jiran terdekat.

estnee

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 28
Re: Foto tapak hari ini
« Reply #25 on: August 31, 2009, 11:42:42 AM »
salam feisal,
saya bukan yang berhadapan dengan taman kanak2 tue,  ;)
saya yang berhadapan dengan rumah fasa lama...
u punya unit yang mana??



motek..sama la..nmpknye rmh saya sederet ngan rmh awak.. :D

Hamizul

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 56
Re: Foto tapak hari ini
« Reply #26 on: September 02, 2009, 08:03:42 AM »
Mana yang lain senyap jer-kalu tengok rumah mcm x lama siap ler tu..

mossgenio

  • Salah seorang
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4035
Re: Foto tapak hari ini
« Reply #27 on: September 02, 2009, 04:59:44 PM »
Hari ni diaorang tengah buat jalan tar. Sori, takde gambar lagi.

Hamizul

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 56
Re: Foto tapak hari ini
« Reply #28 on: September 03, 2009, 02:11:46 PM »
Baguslah dah bertar jalan- feisal umah leh masuk ker sekarang nie. Ingat minggu ni g tengok bawa wife dan anak-anak...

mossgenio

  • Salah seorang
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4035
Re: Foto tapak hari ini
« Reply #29 on: September 03, 2009, 03:31:39 PM »
Rumah dah boleh masuk. Kalau hujung minggu ni, jalan dah siap dah rasanya. Tadi roller tengah busy.
Bila nak datang? Kalau ada kesempatan, boleh saya turun sekali.