Author Topic: Foto tapak hari ini  (Read 13499 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mossgenio

  • Salah seorang
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4035
Re: Foto tapak hari ini
« Reply #15 on: July 21, 2009, 11:48:29 PM »
TAk tau lah tu. Kalau ikut kontraktor, bulan 10. Kalau ikut SnP, tahun depan. Mungkin boleh jalan tengah. Dalam akhir tahun ni agaknya. Sempatlah nak pindahkan anak sekolah.

Hamizul

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 56
Re: Foto tapak hari ini
« Reply #16 on: August 15, 2009, 10:09:44 PM »
Hari Rabu lepas, g tengok rumah sambil ambil billing-rumah dah hampir siap-semua dah bercat. Tapi x sempat amek gambar...

mossgenio

  • Salah seorang
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4035
Re: Foto tapak hari ini
« Reply #17 on: August 19, 2009, 07:08:38 PM »
Sebenarnya hari semalam ambik gambar ni.

mossgenio

  • Salah seorang
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4035
Re: Foto tapak hari ini
« Reply #18 on: August 19, 2009, 07:11:57 PM »
Lagi

mossgenio

  • Salah seorang
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4035
Re: Foto tapak hari ini
« Reply #19 on: August 19, 2009, 07:13:12 PM »
dan lagi

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Foto tapak hari ini
« Reply #19 on: August 19, 2009, 07:13:12 PM »



Hamizul

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 56
Re: Foto tapak hari ini
« Reply #20 on: August 21, 2009, 02:45:12 PM »
 ;) Thanks - sebab upload gambar nie.

motek

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 17
Re: Foto tapak hari ini
« Reply #21 on: August 28, 2009, 12:38:14 PM »
Salam,
Hi to everyone..nampak dah almost 90-95% completed jer our house..
ada sapa tau agak2 bila akan dapat CF and kunci?

from
owner of rumah no 3 dari tepi princeton
facing to highway side

mossgenio

  • Salah seorang
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4035
Re: Foto tapak hari ini
« Reply #22 on: August 28, 2009, 12:51:52 PM »
Welcome motek!
Rumah depan taman kanak-kanak ke?

motek

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 17
Re: Foto tapak hari ini
« Reply #23 on: August 29, 2009, 05:22:39 PM »
salam feisal,
saya bukan yang berhadapan dengan taman kanak2 tue,  ;)
saya yang berhadapan dengan rumah fasa lama...
u punya unit yang mana??


mossgenio

  • Salah seorang
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4035
Re: Foto tapak hari ini
« Reply #24 on: August 29, 2009, 09:46:24 PM »
Rumah saya depan padang kanak-kanak tu. Setakat ni tak jumpa lagi jiran terdekat.

estnee

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 28
Re: Foto tapak hari ini
« Reply #25 on: August 31, 2009, 11:42:42 AM »
salam feisal,
saya bukan yang berhadapan dengan taman kanak2 tue,  ;)
saya yang berhadapan dengan rumah fasa lama...
u punya unit yang mana??



motek..sama la..nmpknye rmh saya sederet ngan rmh awak.. :D

Hamizul

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 56
Re: Foto tapak hari ini
« Reply #26 on: September 02, 2009, 08:03:42 AM »
Mana yang lain senyap jer-kalu tengok rumah mcm x lama siap ler tu..

mossgenio

  • Salah seorang
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4035
Re: Foto tapak hari ini
« Reply #27 on: September 02, 2009, 04:59:44 PM »
Hari ni diaorang tengah buat jalan tar. Sori, takde gambar lagi.

Hamizul

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 56
Re: Foto tapak hari ini
« Reply #28 on: September 03, 2009, 02:11:46 PM »
Baguslah dah bertar jalan- feisal umah leh masuk ker sekarang nie. Ingat minggu ni g tengok bawa wife dan anak-anak...

mossgenio

  • Salah seorang
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4035
Re: Foto tapak hari ini
« Reply #29 on: September 03, 2009, 03:31:39 PM »
Rumah dah boleh masuk. Kalau hujung minggu ni, jalan dah siap dah rasanya. Tadi roller tengah busy.
Bila nak datang? Kalau ada kesempatan, boleh saya turun sekali.

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Foto tapak hari ini
« Reply #29 on: September 03, 2009, 03:31:39 PM »