Author Topic: Berapa rate sewa rumah semi-d cluster?  (Read 1309 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ibu_najmi

  • Guest
Berapa rate sewa rumah semi-d cluster?
« on: 14 Feb, 01:13:23 AM »
Assalamualaikum. Nak tanya rakan-rakan di sini berapa rate sewa rumah semi-d cluster kat Bukit Mahkota ni? Ada orang nak sewakan rumah dia, tapi tak tahu nak letak berapa. Kalau tinggi sgt nanti kan teraniaya penyewa. Rumah tu ada table top di dapur, sebuah almari dapur, tempat masak, aircond di master bedroom dan ruang tamu. Harap dapat maklumat tentang hal ini. Terima kasih.

daisy910

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 38
Re: Berapa rate sewa rumah semi-d cluster?
« Reply #1 on: 15 Feb, 09:03:03 AM »
Tumpang Iklan

SEMI - D Bandar Bukit Mahkota untuk dijual!
http://www.property-lovers.com/listing/semi-d-2-storey-bukit-mahkota-bangi-rm550k/

SEMI-D 2 Tingkat Bukit Mahkota Bangi (Freehold -Fully Renovated)
Gated & guarded coming soon!
# Built up : 2000sqtft
# Land Area : 45 x 60
# Bedrooms : 4
# Bathroom :3
# Freehold
Renovation
# Kitchen extended
# Kitchen cabinet – kayu yang berkualiti
# New Dining Hall
# Plaster ceiling/Cornice
# Awning di belakang
# Awning di tepi
# Porch –tile
# Autogate

Kepada mereka yang inginkan rumah Semi-D yang selesa, sudah di ubahsuai dan masih ada tanah lagi di tepi ini adalah peluang terbaik!
Satu lagi berita baik; community seksyen 6 akan menjadi kawasan gated & guarded ( pagar dalam proses pembinaan) – menjadikan kawasan perumahan yang terjaga dan selamat

Kemudahan :
+Sekolah Kebangsaan Bukit Mahkota
+ Sekolah Rendah Islam Al Husna
+ Tadika/pusat asuhan kanak2 yang berdekatan dan banyak pilihan
+ Club House ( terdapat kemudahan gym, swimming pool, jogging track)


Berdekatan banyak kemudahan seperti surau,pasar malam, bus stop, kedai-kedai  di antaranya
Speed99 Supermarket, 7 eleven, klinik, kedai runcit, kedai makan, kedai kereta, salon kecantikan dan sebagainya.

Bersebelahan dengan Bandar Seri Putra, Bangi Avenue, Bandar Putri Bangi & Nilai 3.
Dekat dengan KUIS, UKM, UPM, USIM dan Putrajaya.
Akses Mudah:
* Kolej Universiti Sains Islam Malaysia (KUIS)- 3km
* Nilai 3 – 5.9km (8 min)
* Nilai College / Universiti Sains Islam Malaysia (USIM) – 15km (10min)
* KLIA Airport / LCCT – 34 km (30min)
* Easy access north-south PLUS Highway
* Easy access LEKAS highway
* Sepang F1 Circuit, UKM, Bandar Baru Bangi
* Putrajaya –20min
 **Urusan Pinjaman Bank dan Peguam diuruskan
Price: RM 550K (FIX PRICE)
SERIOUS BUYER ONLY!
10% Deposit
2% Booking
Jika berminat dan ingin melihat sendiri rumah tersebut, sila hubungi saya di: 016-212 5909 (Rosniza) rosniza@gmail.com


Anda ada rumah yang hendak dijual?
Call sekarang untuk khidmat nasihat PERCUMA.
Ejen hartanah Putrajaya,Cyberjaya, Seri Kembangan, Bangi, Kajang, Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota, Sepang, Salak Tinggi, Nilai dan kawasan sekitarnya.
~I’m very committed, Professional & friendly :-) ~