Author Topic: Parking Blok D  (Read 832 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

matstar

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 2
  • Gender: Male
Parking Blok D
« on: February 17, 2014, 09:14:23 AM »
Salam semua.

Mesej ni khas utk penghuni blok D. Sy baru pindah ke Seri Melati dlm 2 bulan, tp sampai skrg tak dpt nak park kat dlm sbb sume parkir dah dimiliki. Sy difahamkan satu rumah diberi satu parkir, tp sy tak dpt satu pon petak parkir sbb dah penuh. Tiap kali park tmpt kosong, mesti dpt 'surat cinta' suruh alihkan kereta. Sorry kpd sesape yg sy terambik kawasan parikir tu, maaf, sy tak tahu petak sy yg mane. Cat kt tar yg ditanda kt setiap parkir pon dah tak jelas, tak tahu yg mane satu.

Sy dah tanye pihak pengurusan, dorg ckp nnt nak cat balik tagging setiap parkir tp dah 2 bulan ni takde ape pon. Sy mohon kpd sesape yg amek 2 spot parkir tu diharap dpt bertimbang rasa. Kami pon berhak nak park kt kawasan dlm apartment.

p/s: Sy duk umah D-4-13. Tgkat 4 tu just ade 2 penghuni, ade 2 rumah kosong tak berpenghuni. By right, petak parkir kt bwh tu ade beberapa yg kosong (yg sy tak tau yg mane satu). So, diharap semua dpt bertimbang rasa dan jgn ambil hak org lain.

Terima kasih atas perhatian.
Fastaqim Kama Umirta