Author Topic: Membership Club House Bukit Mahkota  (Read 1559 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

epis6666

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 48
  • I Love Putra Mahkota
Membership Club House Bukit Mahkota
« on: 15 Sep, 11:52:39 AM »
Salam,

Saya nak bertanya, kalau untuk owner rumah teres BBM seksyen 6, boleh dapat membership tak untuk clubhouse?
Berapa bayaran untuk dapatkan membership?


Harap tuan-tuan dan puan-puan dapat memberikan sedikit info.
TQ  :)

akula

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 300
Re: Membership Club House Bukit Mahkota
« Reply #1 on: 17 Sep, 09:41:01 AM »

wsm...
tak boleh.. rumah teres dan cluster tak diberi kelayakan utk apply clubhouse
hanya rumah banglo and Semi D aje dpt keahlian..

isunya begini...
rumah bango and semi-D tak melobi kat pemaju bg keahlian clubhouse dibuka utk semua rumah dibukit mahkota..... kedekut dan takut ' status dan keistimewaan mereka" dikongsi dgn jiran2...

Nah sekarang pemaju ambik kesempatan....buat alasan keahlian clubhouse tak cukup...pemaju nak buat rumah pangsapuri ditanah clubhouse...

org tamak selalu rugi..bagai anjing dengan bayang-bayang ::) ::) ::)

tak nak kongsi....sekarang terpaksa kongsi dan hilang sebahagian tanah clubhouse :-[ :-[ :-[

epis6666

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 48
  • I Love Putra Mahkota
Re: Membership Club House Bukit Mahkota
« Reply #2 on: 18 Sep, 09:58:39 AM »
Begitu ceritanya, tak hairanlah clubhouse dibuka untuk orang luar.
Dengar cerita ada jugak pangsapuri yang akan dibina disitu.

Dah jadi tak ekslusif dah clubhouse bukit mahkota.
Tapi dengar ada pas sementera tapi xtau berapa lama.

xpelaa...kekadang je singgah clubhouse tu...