Author Topic: pelan prepaid yg murah??  (Read 2570 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pija74

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 7
  • I Love Putra Mahkota
Re: pelan prepaid yg murah??
« Reply #15 on: March 06, 2015, 12:20:24 AM »
Skrg i guna maxis, SMS 7 sen ke semua rangkaian,Call hanya 12 Sen / 30 Saat->1minit hanya 24sen saja!
tapi celcom xtau bagus x

Gila kau tak bagus. Aku guna since dari UPAX lg. No problem with coverage and fair rates jgk lah. Dah nama guna HANDPHONE, mestilah semua tmpt kita pergi nak ada coverage, lg2 internet, baru nama portable. Yg Celcom skg ni 3 sen to every telco, pergh. Murah beb!

Business telco nih mmg macam macam promo dan incentives dia...yg penting COVERAGE dan juga DATA  & SPEED... fenemona baru BEST MOBILE - persaingan baru kepada tone excel.
Starter pack RM49 with 100 minit free talk  plus 100 free SMS. Utk data dia offer 1.2GB