Author Topic: Personal Shopper Anda!!  (Read 1205 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kiki

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 6
  • I Love Putra Mahkota
Personal Shopper Anda!!
« on: March 09, 2015, 05:01:20 PM »
Saya boleh jadi ' Personal Shopper ' anda! Saya percaya ramai di antara anda semua pernah berasa amat kecewa kerana tidak dapat membeli barang-barang yang anda suka di boutique-boutique tertentu kerana mereka tidak menyediakan ‘shipping services’ ataupun tiada kesempatan untuk ke boutique tersebut. Ada juga yg tak berani nak order kerana takut pesanan tak tiba(byk kes).

Now, anda tak perlu rasa mcm tu lagi sebab saya ada sebagai ' Personal Shopper ' anda. Buat masa ni, saya hanya boleh menjadi ' Personal Shopper ' bagi boutique atau kedai2 yang terdapat di klang valley area sahaja. Untuk website atau lain2 area belum ada lagi sebab saya pun taknak ambik risiko brg yang dipesan tak kunjng tiba.
Hanya beritahu saya kedai / boutique apa, dan item apa. Selagi item yang ingin dibeli masih di dalam ‘coverage area’ saya, insyaAllah saya boleh uruskan. Walaubagaimanapun, saya anda bole whatsapp saya untuk negotiation process, bak kata org..hehe

Saya akan pulangkan duit anda sekiranya pesanan anda telah habis stock ataupun anda cancel order sebelum hari yang dijangka untuk membeli brg anda. Saya akan pastikan item2 yg anda pesan telah selamat saya beli terlebih dahulu dan saya akan mengambil gambar item2 tersebut utk di'whatsapp’kan kpd anda sbg rujukan dan barulah saya akan pass by hand or poskan kpd anda. Saya akan pastikan bungkusan anda dibalut dgn selamat agar ianya sampai ke tangan anda dgn sempurna. Akan tetapi, saya tidak akan bertanggungjawab sekiranya bungkusan anda tidak sampai atau terdapat mana2 item di dalamnya yg rosak sepanjang ianya berada di tangan pihak courier. InshaAllah takda apa2 ?


Steps untuk buat pesanan :

1. Email (nurizzahz11@gmail.com) atau whatsapp (0193945318) saya dan berikan maklumat2 berikut :

• Nama Kedai/Boutique dan Alamat (yg anda nak beli)
• Nama Item dan kuantiti
• Nama anda
• Alamat anda
• No telefon

( Di sini, saya akan membuat pengesahan terlebih dahulu hari apa saya nak pergi ketempat tersebut sebelum ke step seterusnya.)



2. Sila buat bayaran penuh berdasarkan harga brg+service charges yg telah saya berikan, ke akaun bank saya.(no akaun akan diberikan setelah confirm utk tujuan keselamatan). Selepas anda membuat bayaran, email atau whatsapp saya maklumat transaksi anda seperti di bawah :
• Nama anda         
• Nama bank dan no akaun anda
• Tarikh dan waktu anda bank in / transfer
• Jumlah
• No rujukan

 Setelah bayaran dijelaskan, barulah saya akan terus ke kedai/boutique yg dikehendaki dan seperti yang dirancang.

( Sekiranya item yg anda ingin pesan tiba2 ‘out of stock’ semasa di tempat tersebut, saya akan pulangkan kembali wang anda. So don't worry ok.. )


p/s ; anda juga boleh contact saya untuk berjumpa di sekitar bandar seri putra utk perbincangan lanjut mengenai brg yang anda nak beli. Contohnya anda teringin sangat jubah di butik Fiska Shah Alam, anda boleh print screen gambar jubah tersebut dan whatsapp saya dan ikutlah step2 diatas ya  :)