Author Topic: Carbootsale & Pasar Lambak akan diadakan di Tapak MAHA JUN 2009 ini...  (Read 1732 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bob@maeps

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 291
  • baru tukau nick...ekekeke
    • Nasi Kukus Ayam Dara Mr.Bob's
Pada ahli forum yang berminat untuk berniaga apa saja pada hujung minggu..boleh join Pasar Lambak & Carbootsale terbesar yang di adakan di tapak MAHA,Maeps,Serdang setiap hari sabtu dari jam 2 petang hingga 9 malam...

Aku sebagai timbalan pengerusi Malaysian Entrepreneurship and Ideas Association (MEIAS) menjemput ahli-ahli forum yang berminat sila contact urusetia dibawah...

Sesuai dengan keadaan ekonomi semasa yang tidak menentu, pihak Malaysian Entrepreneurship and Ideas Association (MEIAS) atau dalam bahasa malaysia Persatuan Idea dan Usahaniaga Malaysia yang baru ditubuhkan akan mengendalikan satu pasar terbuka yang berkonsepkan "everone can buy & sales" dengan kerjasama MAEPS di tapak MAHA serdang. Maklumat berhubung pasar ini seperti berikut :

Lokasi : Tapak MAHA ,Sedang
Hari : Setiap hari SABTU
Masa : 2.00ptg-9.00mlm
Jumlah Tapak : 200 petak (10 x 10) - 150 tapak tetap ,50 tapak walk-in
Bayaran : RM5 perentry (sepetak) [tiada bayaran permit dikenakan]-tidak perlukan lesen ..atau whatever la..

Pendaftaran di buka sekarang (percuma)!!!

download borang disini http://rapidshare.com/files/231541990/Borang_Keahlian_Kelab.pdf.html

Untuk mendaftar sila hubungi 013-2781941 (ally) atau email maklumat kepada setiausaha persatuan azana024@yahoo.com

Borang online akan disediakan tidak lama lagi di www.meias.org

Sekian Terima Kasih Borang Keahlian

kedainasfa

  • ALPHA LIPID LIFLINE
  • Hulubalang
  • *****
  • Posts: 595
  • Gender: Male
  • Slim Diet 2
    • alpha lipid & slim diet 2
salam........

tq coz bagi info.saya ingat nak join gak.camna nak down load borang tu?xdpt down load.pe beza tapak tetap n walk in?buat bayaran kat mana?

bob@maeps

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 291
  • baru tukau nick...ekekeke
    • Nasi Kukus Ayam Dara Mr.Bob's
salam........

tq coz bagi info.saya ingat nak join gak.camna nak down load borang tu?xdpt down load.pe beza tapak tetap n walk in?buat bayaran kat mana?


...kalau dok kat bukit mahkota atau seri putra leh jumpa kat mamak jer..aku kasi borang...nantie aku check link download tu...

tapak tetap khas untuk peniaga yang memang akan bukak setiap minggu dan tapaknya memang tak leh orang lain ambil la..cam pasar malam gak la...cuma bezanya disini anda tak perlu risau kena bayar duit tapak hingga rm300..cuma perlu jadik ahli pesatuan rm50 setahun sahaja..dan bayar duit rm5 sekali niaga(rm3 persatuan untuk maintain kebersihan+rm2 untuk pihak punya tapak MAEPS)..tidak perlu lesen PBT atau lain2..kecuali yang berniaga makan tu at least adalah sijil pengendalian makanan tu.

untuk tapak walk-in adalah tapak untuk mereka yang tidak tetap..bila2 boleh masuk niaga..tak masuk pun takpe..tapi kena ingat konsepnya first come,first serve..tak leh claim kata nie tapak dia lah..dah cop la..apa la...sesiapa pun leh niaga asal bayar rm5 tu...(kalau dalam bahasa pasar malamnya nie kira tapak orang yang suka "rambo"..hehehe

kedainasfa

  • ALPHA LIPID LIFLINE
  • Hulubalang
  • *****
  • Posts: 595
  • Gender: Male
  • Slim Diet 2
    • alpha lipid & slim diet 2
oooo...klau dh jadi ahli dpt tapak tetap eh.tapi byr tapak time meniaga je ke?brother bleh bg no h/p x?senang2 nnt bleh la saya amik borang ;D

bob@maeps

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 291
  • baru tukau nick...ekekeke
    • Nasi Kukus Ayam Dara Mr.Bob's
oooo...klau dh jadi ahli dpt tapak tetap eh.tapi byr tapak time meniaga je ke?brother bleh bg no h/p x?senang2 nnt bleh la saya amik borang ;D

yer cam pasar malam gak..bila niaga kena bayar rm5..tak niaga..tk bayar..kalau ada orang lain rambo tapak tu..dia lah bayar.. ;D

019-2814680

kedainasfa

  • ALPHA LIPID LIFLINE
  • Hulubalang
  • *****
  • Posts: 595
  • Gender: Male
  • Slim Diet 2
    • alpha lipid & slim diet 2
orait,tq