Author Topic: Mencari tukang kayu  (Read 4252 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Azlan

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 107
Mencari tukang kayu
« on: 26 May, 09:29:31 PM »
Saya nak mencari tukang kayu yang boleh membaiki atau membaik pulih meja kayu yang lama atau barang barang berasaskan kayu. Kalau boleh Melayu le....

mierock

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 470
  • Gender: Male
Re: Mencari tukang kayu
« Reply #1 on: 27 May, 09:48:43 AM »
terai tanya kawan aku ni ha.

sarwan sohot
0193273425

dia dulu engineer kat sapura rnd. sekarang jadi tukang kayu fulltime. repair meja ke aku tak tau la pulak dia boleh bikin ke tak try tanya je la bro.

Iz

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 79
  • Gender: Female
Re: Mencari tukang kayu
« Reply #2 on: 27 May, 12:59:04 PM »
salamz..
setuju..nak gak cari tukang...suh repair katil....anak dok main lompat2....sampai patah kayu alas tuh...
Capt Iz, MINDEF

Azlan

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 107
Re: Mencari tukang kayu
« Reply #3 on: 27 May, 01:04:10 PM »
ok , thanks

mierock

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 470
  • Gender: Male
Re: Mencari tukang kayu
« Reply #4 on: 27 May, 01:23:57 PM »
mis kapitan,

kalau patah alas tu, pegi je kedai suruh potong ikut measurement tu, then replace. asking somebody to replace that just tak berbaloi.