Author Topic: CARA PEMANDUAN DI BUKIT MAHKOTA  (Read 7082 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: CARA PEMANDUAN DI BUKIT MAHKOTA
« Reply #45 on: June 26, 2009, 11:43:10 AM »
Tertarik dengan isu ini.

1. Minta tolong sapa2 yang berhenti nak beli barang/makanan di kedai seksyen 4, tolong lah parking betul-betul. ni main suka2 hati letak kereta tepi2 jalan sampai create bottleneck di lorong yang kecik tuh. Kalau takde parking depan kedai (sebut: dalam kedai), parking la jauh sikit. Apa, kaki ada takleh jalan ker?

2. Minta tolong mereka (sebut: Mangkuk ayun) yg suka double park depan kedai nih, kalo nak keluar, kasi la signal, ni main masuk je. dah la kita kena manouver sebab dia parking double park, alih2 kene emergency break pulak sebab nak kasi dia ni keluar


Kes double park kat kedai mkn sek 4 ni mmg dah lame sy peratikan....dr petang sampai mlm. Ada gak ngan selamber bawak slow..pastu tup tup berenti tgh jln nak turun kan org. Kang klu tersondol blakang kete dah marahkan org..padahal salah sendri.Mmg attitude sesetengah org nih klu bleh nak stail drive tru..bukak cermin terus order...malas nak parking / jalan jejauh.Cikmelah klu balik petang..mmg sakit pale klu lalu depan deretan kedai sek 4 ni...


Tu kira ok lagi cikmelah dia bwk slow...... ada yg laaaaaggggiiiiii sengal..... bwk pye la laaaajjjuuuuuuuuu kat area tu.....  >:( >:( >:( >:( >:(

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: CARA PEMANDUAN DI BUKIT MAHKOTA
« Reply #46 on: June 26, 2009, 12:01:16 PM »
klu bawakkk laaaaaaaajjjjjjuuuuuuuuu kt area tu...x kene org tak pe...skali dah kene org sok..tau la dia maut x maut kene hentak ngan org kat ctu..x kisah laa sape pun..bwk merz ker BM ker kete buruk ker...eeerrrkkk..org sengal pun pandai bwk laju kann.... :-\ :-\ :-\ :-\

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: CARA PEMANDUAN DI BUKIT MAHKOTA
« Reply #47 on: June 26, 2009, 12:07:25 PM »
klu bawakkk laaaaaaaajjjjjjuuuuuuuuu kt area tu...x kene org tak pe...skali dah kene org sok..tau la dia maut x maut kene hentak ngan org kat ctu..x kisah laa sape pun..bwk merz ker BM ker kete buruk ker...eeerrrkkk..org sengal pun pandai bwk laju kann.... :-\ :-\ :-\ :-\

Sengal Mengal.....  ;) ;) ;) ;) Kadang risau gak tgh minum kat situ... tiba2 berdesup je....  sakit perut agaknya....  ;D ;D ;D

Sahabat

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 161
Re: CARA PEMANDUAN DI BUKIT MAHKOTA
« Reply #48 on: June 26, 2009, 12:11:32 PM »
klu bawakkk laaaaaaaajjjjjjuuuuuuuuu kt area tu...x kene org tak pe...skali dah kene org sok..tau la dia maut x maut kene hentak ngan org kat ctu..x kisah laa sape pun..bwk merz ker BM ker kete buruk ker...eeerrrkkk..org sengal pun pandai bwk laju kann.... :-\ :-\ :-\ :-\

Sengal Mengal.....  ;) ;) ;) ;) Kadang risau gak tgh minum kat situ... tiba2 berdesup je....  sakit perut agaknya....  ;D ;D ;D

tu anak saya yg kecik kata...hah bawak2 laju nk berak taik hijau le tu.....