Author Topic: Bandar Seri Putra Rimbun Suria Cengal, Meranti, Sena & Sena 2. Selamat Datang!  (Read 71911 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

OffshoreMan

  • Administrator
  • Temenggung
  • ***
  • Posts: 1311
  • Gender: Male
  • Cerita Kerja Offshore Oil & Gas di Offshoreman.net
    • Offshore Oil & Gas
Selamat Datang ke komuniti Putra-Mahkota kepada bakal & Pembeli Rimbun Suria. 
Thread ini khas untuk kita saling mengenali in advance terutamanya sesama pembeli Rimbun Suria.

Kami di Putra-Mahkota.com mengalu alukan penyertaan anda di dalam forum ini.

Giemns

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 365
Sena, sena 2 dan cengal terkini!!

man

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 62
thanks.. at last da ada board ni.
btw apa kata masukkan pics yg saya da snap n post kat thread rimbun suria dulu tu? bole tambah collection.
There are always two people in every picture:  the photographer and the viewer...

wanor

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 50
    • Kedai Ibu dan Anak
tq for the new thread
http://KenitKu.com
Baby n Mommy items
complete e-shop solution

Naim

  • Guest
Lawalah rumahnya!

aku_abu007

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 14
salam semua.. ada info @ pic terkini ttg rimbun suria tak?? dgr2 dah 90% completed .. Tq

enmansur

  • Guest
bila nak siap ni???

mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Belum cukup 2 tahun lagik tu. Sabar....

wanor

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 50
    • Kedai Ibu dan Anak
pegi sana hari sabtu lepas..

rumah dah siap cat kat luar
according to surat.. dok tengah buat electrical wiring skang ni
http://KenitKu.com
Baby n Mommy items
complete e-shop solution

cuji

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 111
pegi sana hari sabtu lepas..

rumah dah siap cat kat luar
according to surat.. dok tengah buat electrical wiring skang ni

wanor,

bli yg mane? sy pon ade bli rimbun suria sena2..x sabo nak tunggu siap..;-)..x silap tahun depan kan?

pak pin

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 83
  • i wanna break free
A'a...check website katanye dah 90%...gi site visit baru2 ni tengok pagar pon dah siap. Divider zink biru tu pon dah takde. Pasni siapkan jalan, parit, wiring la kot. Huhuhu...best2

wanor

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 50
    • Kedai Ibu dan Anak
cuji
saya beli Sena
http://KenitKu.com
Baby n Mommy items
complete e-shop solution

pak pin

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 83
  • i wanna break free
Awal bulan November ni 1st thing check construction progress kat website UMland. Alhamdulillah dah 93%, 4% increase dari progress bulan sebelumnya. Kalo agak2 trending 4% each month leh siap bulan February tahun depan gak ni. Insyaallah...tengok site pon tinggal buat jalan, parit...lampu jalan pun dah tegak dah siap ngan pili bomba... ;D

mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Lepas tu tunggu CF 2-3 bulan.

pak pin

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 83
  • i wanna break free
pegi sana hari sabtu lepas..

rumah dah siap cat kat luar
according to surat.. dok tengah buat electrical wiring skang ni

wanor,

bli yg mane? sy pon ade bli rimbun suria sena2..x sabo nak tunggu siap..;-)..x silap tahun depan kan?
wanor, cuji, saya pun beli sena gak. silap2 sederet rumah kita. saudara feisal pun pembeli rimbun suria ke?saya banyak tengok posting feisal dalam laman indah.