Author Topic: Bandar Seri Putra Rimbun Suria Cengal, Meranti, Sena & Sena 2. Selamat Datang!  (Read 71910 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

wanor

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 50
    • Kedai Ibu dan Anak

eh xde eh jln tu?..ye la kot jln yg sama, 2/4d..hihi..rumah wanor sena 2 gak ke?  24 X 70 kan?..kalu ye, jln yg sm la kite...:)

kami Sena
jalan sama dah rasanya cuma maybe bertentangan rumah gitu :D
jiran la ni!

wahhhh..bumbung yg merah tu kat jalan 4d ke? menarik!
yg jijau tu for sure 4c kan
http://KenitKu.com
Baby n Mommy items
complete e-shop solution

wanor

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 50
    • Kedai Ibu dan Anak
lupa nak cakap
cuji

rumah kami 24x70
http://KenitKu.com
Baby n Mommy items
complete e-shop solution

pak pin

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 83
  • i wanna break free
wanor,

Bumbung yang merah tu 26x70...cengal...kalo sena hanya ada dekat lorong 2/4c ngan 2/4b. 2/4d xde rasanye ;D

wanor

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 50
    • Kedai Ibu dan Anak
a'a..betul pak pin

balik rumah ni bleh la cek kat file..

our house kat 4b rupanya...hehe... 4d tu for sena2 kot.
jadiknya memang berjiran betullah ngan cuji :D

masa kami pegi nak beli Cengal dah habis :(
hajat hati memang nak ambik Cengal...lawo la plak
http://KenitKu.com
Baby n Mommy items
complete e-shop solution

cuji

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 111
lupa nak cakap
cuji

rumah kami 24x70

wanor, ha ah la..kite berjiran..:)..bile nk pi site vosit..kami mungkin harini nk pi tgk lagi...hehe..

cuji

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 111
warga rimbun suria sekalian, saya melawat tapak umah kita semalam. jalan dah buka dah. amik beberapa gambar pakai hp tapi x berapa cantik sebab hujan lebat smalam. nampak beberapa pekerja tengah packing nak balik. derang kata skang tinggal nak masuk air ngan turap jalan serta touch up sket2 rumah.



pak pin,
gambo no.5 tu, rumah kami..kot?...:)

pak pin

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 83
  • i wanna break free
a'a..betul pak pin

balik rumah ni bleh la cek kat file..

our house kat 4b rupanya...hehe... 4d tu for sena2 kot.
jadiknya memang berjiran betullah ngan cuji :D

masa kami pegi nak beli Cengal dah habis :(
hajat hati memang nak ambik Cengal...lawo la plak

wanor,

saya geram gak tengok cengal...lawo betul rumahnye.living ngan family hall luas betul. jalan pon besor. bertuah sape beli cengal. saya lupa berapa harga intermediate cengal dulu. tapi rumah kita sena pun not bad  ;D

pak pin

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 83
  • i wanna break free
lupa nak cakap
cuji

rumah kami 24x70

wanor, ha ah la..kite berjiran..:)..bile nk pi site vosit..kami mungkin harini nk pi tgk lagi...hehe..

cuji,

jom lawat rumah petang ni. pekerja tu kata kalau nak dapat masuk antara pukul 8 hingga 6. masa tu derang buka pintu untuk buat repair kat dalam. boleh kenal2 bakal jiran ;D

cuji

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 111
lupa nak cakap
cuji

rumah kami 24x70

wanor, ha ah la..kite berjiran..:)..bile nk pi site vosit..kami mungkin harini nk pi tgk lagi...hehe..

cuji,

jom lawat rumah petang ni. pekerja tu kata kalau nak dapat masuk antara pukul 8 hingga 6. masa tu derang buka pintu untuk buat repair kat dalam. boleh kenal2 bakal jiran ;D

alamak pak pin, mmg igt nk pi tp ujan la pulok ptg ni..dah tu byk plak hal kt rumah harini...insyaAllah, bebila nnti buleh berjumpe bakal jiran..wanor bila plan nk jengah site?..;)

aku_abu007

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 14
Assalammualaikum semua....
Kami beli Meranti... selamat berkenalan n berjiran :) jln 2/4A  yg ngadap construction tuu
zalifah & Latip aka Abu

cuji

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 111
Assalammualaikum semua....
Kami beli Meranti... selamat berkenalan n berjiran :) jln 2/4A  yg ngadap construction tuu
zalifah & Latip aka Abu

abu, yg ngadap tol tu eh?..construction kt depan tu nk buat apa ek?

aku_abu007

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 14
pic ni kami ambik bln 6 lepas, ni master bedroom



living room

« Last Edit: 22 Nov, 10:13:53 PM by aku_abu007 »

man

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 62
warga rimbun suria sekalian, saya melawat tapak umah kita semalam. jalan dah buka dah. amik beberapa gambar pakai hp tapi x berapa cantik sebab hujan lebat smalam. nampak beberapa pekerja tengah packing nak balik. derang kata skang tinggal nak masuk air ngan turap jalan serta touch up sket2 rumah.


salam, warga rimbun suria...
pak pin, gambar no 6 tu rasanya rumah saya..umah pak pin corner lot blakang tu ke?
kalo ye, berjiran blakang la kite..
There are always two people in every picture:  the photographer and the viewer...

pak pin

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 83
  • i wanna break free
warga rimbun suria sekalian, saya melawat tapak umah kita semalam. jalan dah buka dah. amik beberapa gambar pakai hp tapi x berapa cantik sebab hujan lebat smalam. nampak beberapa pekerja tengah packing nak balik. derang kata skang tinggal nak masuk air ngan turap jalan serta touch up sket2 rumah.


salam, warga rimbun suria...
pak pin, gambar no 6 tu rasanya rumah saya..umah pak pin corner lot blakang tu ke?
kalo ye, berjiran blakang la kite..
salam man, a'a saya yang sena 2 tu. hahaha...dah jumpa dah jiran belakang rumah kita. ;D

cuji

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 111
warga rimbun suria sekalian, saya melawat tapak umah kita semalam. jalan dah buka dah. amik beberapa gambar pakai hp tapi x berapa cantik sebab hujan lebat smalam. nampak beberapa pekerja tengah packing nak balik. derang kata skang tinggal nak masuk air ngan turap jalan serta touch up sket2 rumah.


salam, warga rimbun suria...
pak pin, gambar no 6 tu rasanya rumah saya..umah pak pin corner lot blakang tu ke?
kalo ye, berjiran blakang la kite..
salam man, a'a saya yang sena 2 tu. hahaha...dah jumpa dah jiran belakang rumah kita. ;D

rumah man tu mcm depan rumah kami jer... :)