Author Topic: Bandar Seri Putra Rimbun Suria Cengal, Meranti, Sena & Sena 2. Selamat Datang!  (Read 66012 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
kawan kenal kome ni :)
dulu duduk teras jernang kan?
nama company pun dekat2 nama tu :)
welcome to PMC
kalau salah... maaflah... selamat berkenalan...hehehehe

Tapi 22 oktober tak dapat datang...ada game futsal kat BBB

Yep jemput Kekawan dalam forum ini, Insyallah blh berkenalan
« Last Edit: October 17, 2011, 11:50:58 AM by @kuSempoi »

mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Yep jemput Kekawan dalam forum ini, Insyallah blh berkenalan
Akan cuba datang. Harapnya @kusempoi/ayiesal boleh tolong ingatkan. Kita tak kenal orang lagik ni.

ayiesal

  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Yep jemput Kekawan dalam forum ini, Insyallah blh berkenalan
Akan cuba datang. Harapnya @kusempoi/ayiesal boleh tolong ingatkan. Kita tak kenal orang lagik ni.

InsyaAllah kita sama2 ingat mengingati  :P

Whilmi, rumah tgh renovate lagi kan?

whilmi

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 3
Salam , yep betul dulu sy di teras jernang, dan tepat sekali, ni sapa yep?

quote author=@kuSempoi link=topic=1649.msg82948#msg82948 date=1318819288]
kawan kenal kome ni :)
dulu duduk teras jernang kan?
nama company pun dekat2 nama tu :)
welcome to PMC
kalau salah... maaflah... selamat berkenalan...hehehehe

Tapi 22 oktober tak dapat datang...ada game futsal kat BBB

Yep jemput Kekawan dalam forum ini, Insyallah blh berkenalan
[/quote]

ujang

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 74
PENGUMUMAN.... hehehehe (mcm kat sekolah pulah)

The Defect Liability Period for this project (RIMBUN SURIA) will be on 15th March 2012

kalo ade masalah, boleh email ke csubh@umland.com.my

mereka akan gembira membantu.....




ayiesal

  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
PENGUMUMAN.... hehehehe (mcm kat sekolah pulah)

The Defect Liability Period for this project (RIMBUN SURIA) will be on 15th March 2012

kalo ade masalah, boleh email ke csubh@umland.com.my

mereka akan gembira membantu.....



Dah nak habis warranty...  :(

ujang

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 74
sorry bro, malam td tak dapat join... orang umah tak sihat...

ayiesal

  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
sorry bro, malam td tak dapat join... orang umah tak sihat...

Takpo, anytime u free on wednesday, u tell me ok... amboiiiiii  ;D ;D ;D

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
sorry bro, malam td tak dapat join... orang umah tak sihat...

Takpo, anytime u free on wednesday, u tell me ok... amboiiiiii  ;D ;D ;D


den free bang... ;D ;D ;D

ayiesal

  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
sorry bro, malam td tak dapat join... orang umah tak sihat...

Takpo, anytime u free on wednesday, u tell me ok... amboiiiiii  ;D ;D ;D


den free bang... ;D ;D ;D

cheh... Minggu dopan kito gi saing satu keto. Haaaa... baru betol  :D

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
sorry bro, malam td tak dapat join... orang umah tak sihat...

Takpo, anytime u free on wednesday, u tell me ok... amboiiiiii  ;D ;D ;D


den free bang... ;D ;D ;D

cheh... Minggu dopan kito gi saing satu keto. Haaaa... baru betol  :D


moh kito... ;D ;D ;D   kojut kan den yo bang.. :D :D

ayiesal

  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
PENGUMUMAN.... hehehehe (mcm kat sekolah pulah)

The Defect Liability Period for this project (RIMBUN SURIA) will be on 15th March 2012

kalo ade masalah, boleh email ke csubh@umland.com.my

mereka akan gembira membantu.....



Den nak mengingatkan, kurang sebulan je laie sebolum warranty rumah kito tamat...