Author Topic: Ada rumah untuk dijual di persekitaran anda?  (Read 1520 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

sailormoon

  • Guest
Ada rumah untuk dijual di persekitaran anda?
« on: June 06, 2009, 01:31:57 PM »
Askm.  saya bukan penghuni, tapi guest je kat forum ni. saya sedang mencari rumah dan cadang nak beli le.  dari forum yang saya baca, saya tertarik dengan suasana kejiranan kat tempat ni.  kalau ada rumah yang nak dijual, boleh info kat saya di no hp 019-7305366 atau email kat saya : smoonwhr8873@yahoo.com.my.

ciri2 rumah yang saya cari :
 ;D
dekat dengan masjid/surau
dengan dengan sekolah
komuniti ramai melayu
of course dekat dengan jalan highway
harganye dalam RM180 ke 220 ribu...

kalau ada tu boleh bagi tau saya ye....

tima kasih.....

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: Ada rumah untuk dijual di persekitaran anda?
« Reply #1 on: June 06, 2009, 01:48:43 PM »
ciri2 rumah yang saya cari :
 ;D
dekat dengan masjid/surau - ok
dengan dengan sekolah - tapak ada, sekolah belum lg - Seri Putra ada, pn kira ok gak
komuniti ramai melayu - ok
of course dekat dengan jalan highway - Kira ok gak
harganye dalam RM180 ke 220 ribu... - bajet double storey terrace ke?
kalau ada tu boleh bagi tau saya ye....

tima kasih.....


Dekat tu bermaksud camne? berapa km kira dekat? Sekolah dgn h/way adalah dlm 2-4km..
Surau tu dekat lah.... Majoriti memang melayu kat BM ni...

« Last Edit: June 06, 2009, 01:51:52 PM by XYZ123 »