Author Topic: Pengalaman & Kesan Menggunakan Alarm System di rumah ... (ADT, Armour, etc..)  (Read 61110 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

NurAnuar

 • Penghuni
 • **
 • Posts: 42
 • Gender: Female
Pada minggu ini, alarm ADT telah berjaya selamatkan teratak saya.
Maklumlah cuti sekolah ni....banyak mata2 yang melihat-lihat.
Jam 1.09 pagi ADT menelefon saya memaklumkan ada pergerakan di rumah.
Saya terus bergegas pulang daripada rumah ibu di KL.

Apa2 pun, saya mengambil iktibar daripada kejadian ini.
Apa2 saje yang mencurigakan, maklumkan kepada pihak polis.

Jikalau sesiapa ada contact kontraktor untuk kuatkan atap - bagi menyukarkan penceroboh masuk rumah, amatlah saya alu-alukan.
Terima kasih.   :'(

shahril

 • Guest
salam semua saya shahril adalah kawan baru dalam arena ini..  saya kerja sebagai safety advisor.. utk ADT.  jadi kalau nak tahu pasal alarm  rumah/ office/factory boleh hubungi saya 012-2298958  standard pack kita bagi percuma dan installation sahaja kena rm 299 , masih kekal sehingga sekarang dan kita ada cms monitoring.
 hari ini byk masalah pecah rumah berlaku dan byk kerugian telah di alami, jadi saya sarankan dan cadangkan  bagi yg memerlukan secured security boleh lah memasang alarm system.. tidak kira dari mana2 brand. ape yg penting 90% insyallah akan terkawal.. saya juga boleh bagi advisor
 dan boleh buat appoitment dgn saya jika perlukan advisor  tak kena bayar pun untuk advised.. sekurang2nya kita semua akan dapat infomafi yg berguna dari saya.. mengenai alarm system rumah.. sekian terima kasih 012-2298958

shahril5588

 • Guest
for info lebih..  sila ke http://securityalarmhomebusiness.blogspot.com.. atau hubungi saya shahril 012-2298958.... semuanye mengenai alarm dari adt...

namatakpenting

 • Global Moderator
 • Putra Mahkota
 • ************
 • Posts: 6114
 • Gender: Male
bro shahril5588

ini thread org kongsi pengalaman... kalau nak iklan, sila ikut syarat ditetapkan dan buka thread lain.

:(

Dentalet

 • Guest
?? ??????? ?? ?????? ??????? ??? ?????? ?????????
 
???????? ?????:
????? ?? ?????? ????? ???????? ???????? ????? ????????????? ????????????????? ???????????, ???? ??? ??????????. ???????? ?????? ??????????? ???????? ??????? ??? ????????? ??????? ???????? ??????. ???? ?????? ??????????? ?????. ????? ??????? ?????? ???? ???????? ??????? ???????. ? ??? ?? ?????? ??????? ?????, ????????? ??? ???????????? ???????? ?? ?????????????? ??????????? ?????????..
 
??????? ?????:
 
? ???????? ??????????? ??????????-???????? ?????????? ????? ??????????? ????. ? ???? ??? ????? ? ????????? ?????????????, ??? ??????? ?????????? ????? ?????????, ? ?????????? ??????? ?????????????? ????????????? ?????????? ??????? ? ??????????..
 
? ?????????? ????????????? ????????????? ?????????? ?????????? ????? ????? EMS, Scheftner, Kulzer, NIC, Dentamerica, ??t? Biomed. ????? ???????, ? ???????????? ????? ??????????? ?????????. ??? ?????????????? ????? ??? ????????? ????????, ? ??????? ??????? ?????????????? ???????? ?????? ???? ?????????? ????? ?? ??????? ???????..
 
????????? ????????? ??????????? ????? ????????????? ????. ??????????? ????????????? ??????? ??????? ?????. ??????????? ????? ? ??????? «?????? ????». ??? ????????? ??????????? ?? ????????? ?????????? ???????? ????, ??? ? ?????? ? ??????????????? ?? ??????..