Author Topic: WARNING! Be Nice, Be CRITICAL ... What ever ... But Pls know the LIMIT!  (Read 10884 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title


kawan pun bagi forumer sek 5 mintak mahap bebanyak kepada yg lain-lain ...sebab selama 2 hari ni banyak posting yg boleh dikategorikan 18SG...
lepas ni kalau nak tanya ke komen ke..."budi bahasa budaya kita"
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

M A T R I X

  • Penghulu Bendahari
  • *******
  • Posts: 1140
Tahniah kpd Forum Owner kerana mengambil tindakan yg sewajarnya.

Walaupun menggunakan nickname lain ia boleh di kesan melalui IP address nya kan?

Harap kita sama2 mendapat pengajaran serta diharap BMAAJ tidak menyamar guna nick baru kalau BMAAJ berintegriti.

wanna be R3 owner

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 126
Setuju sesangat, sebab kita ni ada yang belum berjumpa pun, boleh terasa dalam forum dengan perkataan yang tak sepatutnya. Tahniah En. Sulaiman. Amalkan Budi Bahasa sepanjang masa.

putra88

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 258
  • Gender: Male
Forum ini sepatutnya digunakan untuk menyebar dan berkongsi maklumat serta memberikan idea dan cadangan bagi kesejahteraan persekitaran kita. Boleh juga dijadikan tempat untuk berkongsi pengalaman dan pengetahuan tapi janganlah dijadikan ruang untuk mengutuk dan merendahkan warga forum yang lain. Marilah kita kembalikan keharmonian forum ini seperti sebelumnya.......
D'Puncak Putra

mierock

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 470
  • Gender: Male
tahniah pak leman kerana telah mengambil langkah yang tepat dan berani.
moga yang lain dapat ambil iktibar.

kepada bmaaj, this stern warning can be translated as "think first, don't simply talks (or write)". you dont have to comment every single post.

selamat berforum dan jangan lupa, berforum dengan etika.

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..

asalamualaikumm ..

ada kenduri ker kt sini smlm.. sori ar , hamba coti . tak tahu ada kenduri sakan .. ha ha ha

tahniah tn admin.. spiking  ingland , ai don spik ingklis .ahakkss !

___________________
aku /..PMB

mImOsaPudiCa

  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 2490
Sesungguhnya ketetapan dari Tuhan bahawa kamtian itu mungkin seorang mungkin setaman atau se atau dua bandar, baik awak pelawat, penghuni, pemastautin, hulubelalang sekalipun, pastinya golangan yang baik akan menggantikannya yang menyuruh kepada yang baik dan memberi nasihat jangan buat tak baik.
Apa masalah si Mamat ni? Bercelaru!!


salam.... ape citer ni?... npe blh kne banned?.... yela.. ape masalah mamat ni?....

asnuru

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 333
Ye lah. Kenapa suka sangat banned-banned ni? Kita kena juga ada pembangkang. Tun M kata pembangkang tu adalah umpama cermin.... guna menilai rupa kita.... buruk ke .....cantik ke...? Biarkan Mamat tu beri pandangan... cuma kita kena counter je balik kalau kita tak setuju idea dia. Tak de pembangkang ..... boring jugak forum ni. Just my 2 cents....

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Ye lah. Kenapa suka sangat banned-banned ni? Kita kena juga ada pembangkang. Tun M kata pembangkang tu adalah umpama cermin.... guna menilai rupa kita.... buruk ke .....cantik ke...? Biarkan Mamat tu beri pandangan... cuma kita kena counter je balik kalau kita tak setuju idea dia. Tak de pembangkang ..... boring jugak forum ni. Just my 2 cents....

Betul tu..... tak salah kalau ada PEMBANGKANG..... tp kalau PEMBANGKANG tu suruh buang sampah di rumah/kawasan anda... Bagaimana plak? Atau PEMBANGKANG yg tak tau asal tu memperkecil-kecilkan hasil usaha penduduk kawasan anda..... Haruskah anda akur dgn PEMBANGKANG dan menolak pandangan penduduk kawasan anda?

Anyway... kes ni dah settle..... TK


mImOsaPudiCa

  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 2490
xyz123....ape kes ni? :o.... sminggu sy x join porem... aleh2 ade kene banned....cm serius jerrrr ???

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
xyz123....ape kes ni? :o.... sminggu sy x join porem... aleh2 ade kene banned....cm serius jerrrr ???

Saya xboleh komen byk...... cuma refer kat sini.....

http://putra-mahkota.com/forum/index.php?action=profile;u=946;sa=showPosts

Dan cuba pahamkan.....

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
xyz123....ape kes ni? :o.... sminggu sy x join porem... aleh2 ade kene banned....cm serius jerrrr ???
Dia ni bukan pembangkang walaupun ada post nya yang mengeluarkan pendapat yang tak masuk akal atau merapu. Dia ni cuba untuk terlibat dalam semua post di forum ini dalam usahanya untuk mendapatkan lebih bintang dan di iktiraf sebagai penduduk tetap.
Pasal banned tu hak Tuan Moderator.

kedainasfa

  • ALPHA LIPID LIFLINE
  • Hulubalang
  • *****
  • Posts: 595
  • Gender: Male
  • Slim Diet 2
    • alpha lipid & slim diet 2
Ye lah. Kenapa suka sangat banned-banned ni? Kita kena juga ada pembangkang. Tun M kata pembangkang tu adalah umpama cermin.... guna menilai rupa kita.... buruk ke .....cantik ke...? Biarkan Mamat tu beri pandangan... cuma kita kena counter je balik kalau kita tak setuju idea dia. Tak de pembangkang ..... boring jugak forum ni. Just my 2 cents....

Betul tu..... tak salah kalau ada PEMBANGKANG..... tp kalau PEMBANGKANG tu suruh buang sampah di rumah/kawasan anda... Bagaimana plak? Atau PEMBANGKANG yg tak tau asal tu memperkecil-kecilkan hasil usaha penduduk kawasan anda..... Haruskah anda akur dgn PEMBANGKANG dan menolak pandangan penduduk kawasan anda?

Anyway... kes ni dah settle..... TK



saya setuju ngan pandangan XYZ123.xsalah kalau nak memBANGKANG tapi kene gak jaga perasaan org lain n da batas2nya.

p/s:maaf BMAAJ kalau tersilap kata

mImOsaPudiCa

  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 2490
xyz123....ape kes ni? :o.... sminggu sy x join porem... aleh2 ade kene banned....cm serius jerrrr ???

Saya xboleh komen byk...... cuma refer kat sini.....

http://putra-mahkota.com/forum/index.php?action=profile;u=946;sa=showPosts

Dan cuba pahamkan.....


XYZ123.... sy dh bace...x faham la... ???...merapu.... cm skru longgar jer.... ???

XYZ123 pn slalu merapu kt thread JY ;D ;D.... tp sy bleh faham lg... ;D ;D ;D ;D


mImOsaPudiCa

  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 2490
jgn marah XYZ123...sy gurau jer tu... ;D ;D ;D