Author Topic: Jalan Masuk BBM dr Arab Malaysian  (Read 4876 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: Jalan Masuk BBM dr Arab Malaysian
« Reply #30 on: June 26, 2009, 08:31:21 AM »
Sokong semua cadangan sdra2...
Tuan moderator, amacam?
Heheheh..  ;D

sokong jugak......hahahahaha....gelak aku baca statement ko.....

Gelak je.... tu je Moderator bleh wat ke? Rasanye CheGu kene tanye trus kat Administrator je laa.....
« Last Edit: June 26, 2009, 08:33:31 AM by XYZ123 »

F4iring

  • PM Bikers
  • Moderator
  • Hulubalang
  • ***********
  • Posts: 688
  • Gender: Male
Re: Jalan Masuk BBM dr Arab Malaysian
« Reply #31 on: June 26, 2009, 09:09:55 AM »
Sokong semua cadangan sdra2...
Tuan moderator, amacam?
Heheheh..  ;D

sokong jugak......hahahahaha....gelak aku baca statement ko.....

Gelak je.... tu je Moderator bleh wat ke? Rasanye CheGu kene tanye trus kat Administrator je laa.....

u faham ker apa tugas moderator.....repair jalan ker....buat rumah ker....
u rasa kan....apa keja moderator dalam sesuatu forum....apa kuasa yang ader pada moderator.....
moderator tu pemaju ker...ADUN ker....
kalu bising dalam forum ajer...araprob baca ker....
fikir fikir kannnn......

baca kat sini
http://putra-mahkota.com/forum/index.php?topic=52.0

Moderator Forum Diperlukan...
« on: May 29, 2008, 10:35:57 PM » Quote 

--------------------------------------------------------------------------------
Hi,  Putra-Mahkota.com memerlukan beberapa orang untuk membantu memastikan forum ini bersih dari SPAM & menjadi agent 'Check n Balance'...  Kepada ahli yang berminat ingin menjadi moderator, boleh reply dekat sini.

Pra-Syarat :
1. Jumlah post anda dah capai 50 100 (utk pastikan anda commited)
2. Penduduk Bandar Seri Putra or Taman Impian Putra or Bandar Bukit Mahkota
3. Neutral dalam proses MeModerasi sesuatu topik.
4. Nyatakan Kategori mana anda ingin menjadi moderator.

Senarai Global Moderator
1. None

Senarai Kategori Moderator
1. AkuSempoi - 19 July 2008
2. Senibina - 30 July 2008
3. Haz232 - 4 Sept 2008
4. putramahkota_bangi - 4 Sept 2008

Sokongan dan kerjasama tuan/puan terhadap moderator & sesama members amatlah di hargai.  Terima kasih kerana sentiasa memberikan yang terbaik utk komuniti kita.

Note : Oleh kerana tidak ramai yang offer diri, maka lantikan secara 'paksa' dibuat... he he he.. Sila PM saya sekiranya ada tidak ingin menjadi moderator...
« Last Edit: June 26, 2009, 09:12:53 AM by F4iring »

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: Jalan Masuk BBM dr Arab Malaysian
« Reply #32 on: June 26, 2009, 09:28:16 AM »
Sokong semua cadangan sdra2...
Tuan moderator, amacam?
Heheheh..  ;D

sokong jugak......hahahahaha....gelak aku baca statement ko.....

Gelak je.... tu je Moderator bleh wat ke? Rasanye CheGu kene tanye trus kat Administrator je laa.....

u faham ker apa tugas moderator.....repair jalan ker....buat rumah ker....
u rasa kan....apa keja moderator dalam sesuatu forum....apa kuasa yang ader pada moderator.....
moderator tu pemaju ker...ADUN ker....
kalu bising dalam forum ajer...araprob baca ker....
fikir fikir kannnn......


Camtu, u pun kene paham on the first place... CheGu sedang bertanya... pastu u jawab sokong pastu gelak... at least apa yg u boleh buat cadangkan ke Administrator... bukan gelak je.... takat nk gelak, semua org boleh buat....  Mgkn u tak perasan lepas kita bising kat sini jalan lubang dah bertampal... sekurang-kurangnya ada improvement    ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
« Last Edit: June 26, 2009, 09:30:04 AM by XYZ123 »

Sahabat

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 161
Re: Jalan Masuk BBM dr Arab Malaysian
« Reply #33 on: June 26, 2009, 10:25:07 AM »
sekadar ingat-mengingati...

"Seorang moderator yang baik haruslah seorang pendengar dan pembicara yang baik. Ia mampu menangkap maksud sebuah pembicaraan dan membuatnya lebih jelas". Kalau dibaling dengan biji getah mengelak tapi kalau buah durian ditunggu pulak....

F4iring

  • PM Bikers
  • Moderator
  • Hulubalang
  • ***********
  • Posts: 688
  • Gender: Male
Re: Jalan Masuk BBM dr Arab Malaysian
« Reply #34 on: June 26, 2009, 10:47:02 AM »
Sokong semua cadangan sdra2...
Tuan moderator, amacam?
Heheheh..  ;D

sokong jugak......hahahahaha....gelak aku baca statement ko.....

Gelak je.... tu je Moderator bleh wat ke? Rasanye CheGu kene tanye trus kat Administrator je laa.....

u faham ker apa tugas moderator.....repair jalan ker....buat rumah ker....
u rasa kan....apa keja moderator dalam sesuatu forum....apa kuasa yang ader pada moderator.....
moderator tu pemaju ker...ADUN ker....
kalu bising dalam forum ajer...araprob baca ker....
fikir fikir kannnn......


Camtu, u pun kene paham on the first place... CheGu sedang bertanya... pastu u jawab sokong pastu gelak... at least apa yg u boleh buat cadangkan ke Administrator... bukan gelak je.... takat nk gelak, semua org boleh buat....  Mgkn u tak perasan lepas kita bising kat sini jalan lubang dah bertampal... sekurang-kurangnya ada improvement    ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D


insyallah....memang harap sangat2 ader perubahan yang baik untuk taman kita ni.....ramai yg dah bagi cadangan tadi kan....saya pon sama gak....bole kata hari2 guna jalan yg sama ke nilai....selalu nyer p giant....kalu lalu hway kena tol....hehehe

CheGu

  • Guest
Re: Jalan Masuk BBM dr Arab Malaysian
« Reply #35 on: June 29, 2009, 08:13:49 PM »
salam sedara2 semua..
mtk maaf lama xpost, bz ckit
alamak.. mtk maaf lg skali la, persoalan yg sy post hr tu mcm jd bahan isu pulak...
Sori tuan moderator.. xde niat apa pun, cuma nak kongsi kat cni kot2 ada yg blh pnjangkan kpd pihak berkenaan..
Tq suma yg bg cadangan dan idea..
Salam..

F4iring

  • PM Bikers
  • Moderator
  • Hulubalang
  • ***********
  • Posts: 688
  • Gender: Male
Re: Jalan Masuk BBM dr Arab Malaysian
« Reply #36 on: June 30, 2009, 09:15:12 AM »
salam sedara2 semua..
mtk maaf lama xpost, bz ckit
alamak.. mtk maaf lg skali la, persoalan yg sy post hr tu mcm jd bahan isu pulak...
Sori tuan moderator.. xde niat apa pun, cuma nak kongsi kat cni kot2 ada yg blh pnjangkan kpd pihak berkenaan..
Tq suma yg bg cadangan dan idea..
Salam..

jangan risau bro....xde apa2...biasa ler, gurau2....beramas mesra....
sedangkan lidah lagi tergigit.....ini kan pulak tergigit bibir....
sapa2 bole bagi pandangan dan cadangan...untuk kebaikan kita bersama... ;D

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: Jalan Masuk BBM dr Arab Malaysian
« Reply #37 on: June 30, 2009, 05:29:19 PM »
salam sedara2 semua..
mtk maaf lama xpost, bz ckit
alamak.. mtk maaf lg skali la, persoalan yg sy post hr tu mcm jd bahan isu pulak...
Sori tuan moderator.. xde niat apa pun, cuma nak kongsi kat cni kot2 ada yg blh pnjangkan kpd pihak berkenaan..
Tq suma yg bg cadangan dan idea..
Salam..
salam sedara2 semua..
mtk maaf lama xpost, bz ckit
alamak.. mtk maaf lg skali la, persoalan yg sy post hr tu mcm jd bahan isu pulak...
Sori tuan moderator.. xde niat apa pun, cuma nak kongsi kat cni kot2 ada yg blh pnjangkan kpd pihak berkenaan..
Tq suma yg bg cadangan dan idea..
Salam..

jangan risau bro....xde apa2...biasa ler, gurau2....beramas mesra....
sedangkan lidah lagi tergigit.....ini kan pulak tergigit bibir....
sapa2 bole bagi pandangan dan cadangan...untuk kebaikan kita bersama... ;D


 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D     SETUJU....

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Jalan Masuk BBM dr Arab Malaysian
« Reply #38 on: June 30, 2009, 07:36:03 PM »
"Beramas mesra" ... typo ke disengajakan. Saya dengan baik sangka, ini hanyalah typo.
...beramas mesra....

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: Jalan Masuk BBM dr Arab Malaysian
« Reply #39 on: June 30, 2009, 07:42:26 PM »
"Beramas mesra" ... typo ke disengajakan. Saya dengan baik sangka, ini hanyalah typo.
...beramas mesra....

 ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D :D

Saje buat x perasan......

F4iring

  • PM Bikers
  • Moderator
  • Hulubalang
  • ***********
  • Posts: 688
  • Gender: Male
Re: Jalan Masuk BBM dr Arab Malaysian
« Reply #40 on: July 01, 2009, 08:02:09 AM »
"Beramas mesra" ... typo ke disengajakan. Saya dengan baik sangka, ini hanyalah typo.
...beramas mesra....

ala bro....aku gurau2 jer....ceria2 ler.... ;D ;D

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Jalan Masuk BBM dr Arab Malaysian
« Reply #41 on: July 01, 2009, 09:29:11 AM »
ahak.. saja kacau

shumichael

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 26
Re: Jalan Masuk BBM dr Arab Malaysian
« Reply #42 on: July 01, 2009, 10:01:55 AM »
ayoyo beramas-ramas lak abang kita tu pagi2 ni.... ::)