Author Topic: fasa 1 Seluar dalam dan coli sape yg cicir....  (Read 11633 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ZUE2418

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 44
Re: fasa 1 Seluar dalam dan coli sape yg cicir....
« Reply #30 on: 29 Jun, 10:08:22 AM »
Salam..

Ina.... ;D ;D nak nulih pun ..gelak dulu... kalau Kak Zura... akak pakat gantung kat pagar umah kosong depan umah tuh.. pas tu intai dari cermin tingkat umah (tinted)... dia x pasan... sapa punya... mesti dia mai amik punya........  ;D ;D pssttttttttttttttttttttttttt.... tenguk saiz x?

p/s.. ni no. id baru kak zura fendylimo tau.. asyik orang konfius..akak guna id sendiri

aniswardah

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 56
  • Gender: Female
    • Masdar Ma'rifah Ulul Albab
Re: fasa 1 Seluar dalam dan coli sape yg cicir....
« Reply #31 on: 29 Jun, 12:24:14 PM »
Salam....

Astaghfirullah al-aziim... minta maaf banyak2...
Dah lah tu sahabat2 semua.. makin lama makin jauh yg dibualkan...
aib wanita tu...

ingatlah.. barangsiapa yg menutup keaiban saudaranya.. Allah akan menutup keaibannya di akhirat kelak... mudah2an insyaAllah....
SALAM UKHUWAH SALAM PERSAHABATAN

mierock

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 470
  • Gender: Male
Re: fasa 1 Seluar dalam dan coli sape yg cicir....
« Reply #32 on: 29 Jun, 12:36:14 PM »
kak aniswardah.

dont get mad. kita pun tak tau cd dan bra tu macam mana bentuknya. apa yang digambarkan hanyalah imiginasi orang orang saja. yang tau macammana gaya bentuk nya cuma cikpuankak anis saja.

kita bukan nak memnuka aib orang. bahanbukti pun dah kena buang dalam sungai. kita cuma mengandaikan kalau brang tu masih ada dan kita buat itu ini jadi apa.

saya pun terasa juge selepas making fun out of it sebagai bahan gurauan di pagi hari atau dimalam buta. selalunya wife saya akan marah saya kalau baca forum nie tak de paedah katanya. saya dapat tunjukkan banyak paedahnya. ada info gotong royong, aktiviti surau.... dan yang paling best sekali tread nie. dia ketawa tak ingat ada tetamu tgh makan baca komen gile gila contributor of this forum.   

fajar

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 150
Re: fasa 1 Seluar dalam dan coli sape yg cicir....
« Reply #33 on: 29 Jun, 04:44:25 PM »
ni saja nak tambah perencah  thread nih........

Di sebuah kampung yang terpencil tinggallah seorang lelaki miskin bersama-sama dengan ibunya. Lelaki miskin tersebut ingin melangsungkan pekahwinannya tetapi malang, kesemua
seluar dalamnya telah berlubang-lubang kerana terlalu lusuh.

Kasihan melihatkan keadaan anaknya, si ibu membuatkan seluar dalam lelaki tersebut dengan menggunakan guni beras. Di malam pertamanya, isteri lelaki tersebut telah mati
terkejut. Cubateka kenapa?

Jeng… jeng… jeng….

sebab kat seluar dalam tu ada tulis
“Berat Bersih: 50kg”
 ;D
I don't know the key to success, but the key to failure is trying to please everybody

F4iring

  • PM Bikers
  • Hulubalang
  • *****
  • Posts: 688
  • Gender: Male
Re: fasa 1 Seluar dalam dan coli sape yg cicir....
« Reply #34 on: 30 Jun, 03:14:09 PM »
kak aniswardah.

dont get mad. kita pun tak tau cd dan bra tu macam mana bentuknya. apa yang digambarkan hanyalah imiginasi orang orang saja. yang tau macammana gaya bentuk nya cuma cikpuankak anis saja.

kita bukan nak memnuka aib orang. bahanbukti pun dah kena buang dalam sungai. kita cuma mengandaikan kalau brang tu masih ada dan kita buat itu ini jadi apa.

saya pun terasa juge selepas making fun out of it sebagai bahan gurauan di pagi hari atau dimalam buta. selalunya wife saya akan marah saya kalau baca forum nie tak de paedah katanya. saya dapat tunjukkan banyak paedahnya. ada info gotong royong, aktiviti surau.... dan yang paling best sekali tread nie. dia ketawa tak ingat ada tetamu tgh makan baca komen gile gila contributor of this forum.   

saya pon gelak jugak baca korang punya komen....tp ader org marah pulak bila saya gelak.... ;D ;D

rambo

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 12
Re: fasa 1 Seluar dalam dan coli sape yg cicir....
« Reply #35 on: 28 Oct, 08:34:44 PM »
hantaq je kat bundel, dpt gak  'side income'. :o

minumkopi

  • Guest
Re: fasa 1 Seluar dalam dan coli sape yg cicir....
« Reply #36 on: 19 Feb, 03:02:26 PM »
Kelakornye...haha 
:D :D :D :D ;D ;D

ni saja nak tambah perencah  thread nih........

Di sebuah kampung yang terpencil tinggallah seorang lelaki miskin bersama-sama dengan ibunya. Lelaki miskin tersebut ingin melangsungkan pekahwinannya tetapi malang, kesemua
seluar dalamnya telah berlubang-lubang kerana terlalu lusuh.

Kasihan melihatkan keadaan anaknya, si ibu membuatkan seluar dalam lelaki tersebut dengan menggunakan guni beras. Di malam pertamanya, isteri lelaki tersebut telah mati
terkejut. Cubateka kenapa?

Jeng… jeng… jeng….

sebab kat seluar dalam tu ada tulis
“Berat Bersih: 50kg”
 ;D


DrCoOL

  • Non-Drugs Doctor
  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 88
  • Gender: Male
  • DrCoOL
    • Malaysia Online Marketing
Re: fasa 1 Seluar dalam dan coli sape yg cicir....
« Reply #37 on: 28 Feb, 01:00:03 AM »
 ;D ;D ;D ;D :D :D ada org buat direct selling kot yg tercicir tu