Author Topic: Teh Tarik Club (Yr. 2009 & 2010)  (Read 116023 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

mossgenio

  • Salah seorang
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4035
Re: Teh Tarik Club
« Reply #390 on: December 09, 2010, 01:50:23 AM »
Malam ni confirm. Datang je la. Kalau nak tumpang lalu, tunduk lebih sikit masa lalu tu.  ;D

Insya Allah... kwn mlm nie dtg  ;D ;D ;D
Takde pun...  ;D

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Teh Tarik Club
« Reply #391 on: December 09, 2010, 09:34:19 AM »
Alhamdulillah, mekasih kepada tuan GM @kuSempoi sebab belanja tadi  ;D. Dapat juge bermesre ngan feisal dan daddyvw. InsyaAllah, next tt kite sembang lagik.

timacih gak ler tuan GM payungkan TT semalam... timacih daun keladi... MuaHaHaHa... :D :D :D siap opper lagi tu nak makan aper... nasib baik kedai tu tak der siakap masak lemak... ahaks... ;D ;D ;D

capt semalam pun join.. dah sayup dah ler... ahaks.. ;D ;D ;D tak per... janji datang... ;) ;) ;)

lain kali kita try tempat lain plak ler... kat kedai hujung satu lagi tu pun nampak happening gak... 8) 8) 8)

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Teh Tarik Club
« Reply #392 on: December 09, 2010, 09:49:00 AM »
terima kasih pada tok guru kawan yg berkongsi pengalaman dan ilmu.

Norfeal1980

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 918
Re: Teh Tarik Club
« Reply #393 on: December 10, 2010, 01:19:14 PM »
Malam ni confirm. Datang je la. Kalau nak tumpang lalu, tunduk lebih sikit masa lalu tu.  ;D

Insya Allah... kwn mlm nie dtg  ;D ;D ;D
Takde pun...  ;D

Maaf byk2 psl kelmarin lek keje hujan lebat di Kuala Lumpur Ke BBM... sampai rumah dah lencun...  :) :) :)
Kepala pulak sakit... Insya-Allah next time TT kwn pasti dtg  :) :) :) Pasal kelmarin kwn x pasti TT kat Ehsania atau Sahabat  ??? ??? ??? Biaselah kwn b'forum guna komputer opis jer  ;D ;D ;D Laptop kwn dah lame rosak  ;D ;D ;D

mossgenio

  • Salah seorang
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4035
Panggilan Teh Tarik Club
« Reply #394 on: December 27, 2010, 03:47:37 PM »
Panggilan TT

Tarikh  : 29 Dis 2010
Masa   : 9.30 pm
Tempat: D' Qaseh

Antara Agenda

- Sembang gaya bebas
- Penutup 2010


Semua dijemput hadir

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Panggilan Teh Tarik Club
« Reply #395 on: December 27, 2010, 04:40:13 PM »
Panggilan TT

Tarikh  : 29 Dis 2010
Masa   : 9.30 pm
Tempat: D' Qaseh

Antara Agenda

- Sembang gaya bebas
- Penutup 2010


Semua dijemput hadir

maaf tuan pengerusi... 29, 30 dan 31 kawan telah dibooking...  :-[ :-[ :-[

mossgenio

  • Salah seorang
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4035
Re: Panggilan Teh Tarik Club
« Reply #396 on: December 28, 2010, 12:35:30 PM »

maaf tuan pengerusi... 29, 30 dan 31 kawan telah dibooking...  :-[ :-[ :-[

Jakarta? Jangan lupa bawak laser.  ;D

mior

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 8
  • Gender: Male
    • FreePTPTN.com
Re: Teh Tarik Club (Yr. 2009 & 2010)
« Reply #397 on: January 02, 2012, 11:26:46 AM »
Salam

Berminat nak join...

Bila TT session utk 2012?