Author Topic: Teh Tarik Club (Yr. 2009 & 2010)  (Read 116013 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: Teh Tarik Club
« Reply #30 on: March 09, 2010, 08:31:53 PM »
Sorry, sekarang di luar daerah. Internet pun macam biskut. Kejap ada, kejap takde.

Sambung Sembang adalah untuk sembang-sembang TT serta sambungan sembang masa TT. Pengumuman TT lebih kepada pengumuman dan panggilan TT. Kalau campur, thread jadi panjang sangat sampai orang tak jumpa tentang pengumuman/panggilan TT terkini. Harap maklum.

..YA BETUL TU ... saya kasi up.  ;D
___________________
aku /..PMB

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: Teh Tarik Club
« Reply #31 on: March 10, 2010, 09:49:19 AM »
malam ni confirm ker??..
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Teh Tarik Club
« Reply #32 on: March 10, 2010, 10:24:19 AM »
malam ni confirm ker??..

kawan dah confirm... meja sebelah dah talipon...  ::) ::) ::)

Norfeal1980

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 918
Re: Teh Tarik Club
« Reply #33 on: March 10, 2010, 02:10:24 PM »
Malam ni confirm kawan datang buat kali pertama... Nak gak join...

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: Teh Tarik Club
« Reply #34 on: March 10, 2010, 02:42:51 PM »
Presiden tak bersuara lagi.. konfom ke?

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Teh Tarik Club
« Reply #35 on: March 10, 2010, 03:09:42 PM »
Presiden tak bersuara lagi.. konfom ke?

compom capt... presiden yang update 1st post tu...  ;D

note: orang meja sebelah kim salam kat capt jugak...  ;)

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: Teh Tarik Club
« Reply #36 on: March 10, 2010, 03:39:18 PM »
Presiden tak bersuara lagi.. konfom ke?

compom capt... presiden yang update 1st post tu...  ;D

note: orang meja sebelah kim salam kat capt jugak...  ;)

kirim salam capt sorang je ke ...ngeeee ;)
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: Teh Tarik Club
« Reply #37 on: March 10, 2010, 03:54:24 PM »
Presiden tak bersuara lagi.. konfom ke?

compom capt... presiden yang update 1st post tu...  ;D

note: orang meja sebelah kim salam kat capt jugak...  ;)
Nak kena dengar dari tuan punya badan juga. RUSH tak nampak bergerak dari parking lot tu. Tak mahu lah nanti kita tertunggu tunggu. Tak de pengerusi mana boleh jalan TTC. Berpindah ke meja sebelah nanti!!

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: Teh Tarik Club
« Reply #38 on: March 10, 2010, 03:56:23 PM »
Presiden tak bersuara lagi.. konfom ke?

compom capt... presiden yang update 1st post tu...  ;D

note: orang meja sebelah kim salam kat capt jugak...  ;)
Nak kena dengar dari tuan punya badan juga. RUSH tak nampak bergerak dari parking lot tu. Tak mahu lah nanti kita tertunggu tunggu. Tak de pengerusi mana boleh jalan TTC. Berpindah ke meja sebelah nanti!!

kurang sket saingan.... ;D
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Teh Tarik Club
« Reply #39 on: March 10, 2010, 04:58:01 PM »
salam semua...

kawan baru dapat msg dari tuan pengerusi.
Beliau minta maaf sebab tak sempat balik dan tdk dapat update sbb internet 'semput' kat tempat dia station skr.
Tapi beliau minta teruskan.... nampaknya kawan kena ganti pengerusi tetap malam ni

So malam ni jgn cari simbul apple kena makan tu... cari computer Dell..hehehe

F4iring

  • PM Bikers
  • Hulubalang
  • *****
  • Posts: 688
  • Gender: Male
Re: Teh Tarik Club
« Reply #40 on: March 10, 2010, 05:22:38 PM »
terjahbikerz pon ada wat TTS malam ni kat oldtown bb bangi.....tak confirm lagi dapat join TTC malam ni.....sori yer....

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Teh Tarik Club
« Reply #41 on: March 10, 2010, 06:42:57 PM »
kirim salam capt sorang je ke ...ngeeee ;)

dah dia kata camtu... kawan tolong sampaikan jer... lagipun penyakit ni boleh berjangkit sesama bujang jer... ;) ;) ;)

salam semua...

kawan baru dapat msg dari tuan pengerusi.
Beliau minta maaf sebab tak sempat balik dan tdk dapat update sbb internet 'semput' kat tempat dia station skr.
Tapi beliau minta teruskan.... nampaknya kawan kena ganti pengerusi tetap malam ni

So malam ni jgn cari simbul apple kena makan tu... cari computer Dell..hehehe

canteek ler tu...  ;D

terjahbikerz pon ada wat TTS malam ni kat oldtown bb bangi.....tak confirm lagi dapat join TTC malam ni.....sori yer....

alah... BBB ke BBM dengan moto besau tak berapa minit pun...  ;)

mossgenio

  • Salah seorang
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4035
Re: Teh Tarik Club
« Reply #42 on: March 13, 2010, 09:54:53 PM »
HEAR! HEAR!

Panggilan TT di Ehsania 3 pada 17/3 untuk perbincangan BBQ PMC.

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: Teh Tarik Club
« Reply #43 on: March 15, 2010, 12:32:43 AM »
HEAR! HEAR!

Panggilan TT di Ehsania 3 pada 17/3 untuk perbincangan BBQ PMC.
Sekali dengan jualan dan bayaran t-shirt PMC dan layan tarikan terbaru...

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Teh Tarik Club
« Reply #44 on: March 15, 2010, 09:15:59 AM »
HEAR! HEAR!

Panggilan TT di Ehsania 3 pada 17/3 untuk perbincangan BBQ PMC.
Sekali dengan jualan dan bayaran t-shirt PMC dan layan tarikan terbaru...

jangan lupa pasal BBQ sama... ;D

sengit gak saingan kali ni... ::)