Author Topic: Teh Tarik Club (Yr. 2009 & 2010)  (Read 116064 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

F4iring

  • PM Bikers
  • Hulubalang
  • *****
  • Posts: 688
  • Gender: Male
Re: Teh Tarik Club
« Reply #150 on: April 16, 2010, 12:14:08 PM »
sori, tak sempat singgah TT semalam...balik dari bb bangi dah kol 12mlm....

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Teh Tarik Club
« Reply #151 on: April 16, 2010, 12:20:22 PM »
sori, tak sempat singgah TT semalam...balik dari bb bangi dah kol 12mlm....

alasan yang biasa didengar... ::) ::) ::)

semalam forumer TT yang join adalah Feisal, Hairul_Senibina, zai_jnr, man ismail dan kawan jer... capt awal lagi dah sampai Melaka kejar trip... ;D ;D ;D

jangan lupa plak janji nak bekalkan dengan maklumat cari duit tu... ;D ;D ;D

zai_jnr

  • Hulubalang
  • *****
  • Posts: 576
Re: Teh Tarik Club
« Reply #152 on: April 16, 2010, 12:32:18 PM »
sori, tak sempat singgah TT semalam...balik dari bb bangi dah kol 12mlm....

alasan yang biasa didengar... ::) ::) ::)

semalam forumer TT yang join adalah Feisal, Hairul_Senibina, zai_jnr, man ismail dan kawan jer... capt awal lagi dah sampai Melaka kejar trip... ;D ;D ;D

jangan lupa plak janji nak bekalkan dengan maklumat cari duit tu... ;D ;D ;D

nie tanyer kt kawan ker?...kalo kt kawan..dh email da kt dd nyer email..

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Teh Tarik Club
« Reply #153 on: April 16, 2010, 12:36:30 PM »
sori, tak sempat singgah TT semalam...balik dari bb bangi dah kol 12mlm....

alasan yang biasa didengar... ::) ::) ::)

semalam forumer TT yang join adalah Feisal, Hairul_Senibina, zai_jnr, man ismail dan kawan jer... capt awal lagi dah sampai Melaka kejar trip... ;D ;D ;D

jangan lupa plak janji nak bekalkan dengan maklumat cari duit tu... ;D ;D ;D

nie tanyer kt kawan ker?...kalo kt kawan..dh email da kt dd nyer email..

ye ker? timacih...  ;D ;D ;D

hehe... email tu jarang bukak... untuk project rahsia jer... ;) ;) ;)

mossgenio

  • Salah seorang
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4035
Re: Teh Tarik Club
« Reply #154 on: April 16, 2010, 02:48:47 PM »
Tu lar... awal-awal pagi lagik dah dapat email tu. Rugi sapa tak join TT semalam.  ;D

zai_jnr

  • Hulubalang
  • *****
  • Posts: 576
Re: Teh Tarik Club
« Reply #155 on: April 16, 2010, 03:06:44 PM »

alasan yang biasa didengar... ::) ::) ::)

semalam forumer TT yang join adalah Feisal, Hairul_Senibina, zai_jnr, man ismail dan kawan jer... capt awal lagi dah sampai Melaka kejar trip... ;D ;D ;D

jangan lupa plak janji nak bekalkan dengan maklumat cari duit tu... ;D ;D ;D

nk betol kan ayat dd..bukan maklumat cari duit tp maklumat pengurusan kewangan... ;D ;)

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Teh Tarik Club
« Reply #156 on: April 16, 2010, 03:31:00 PM »
saya nak gak maklumat tu... mana tahu nanti pakcik leh kayo

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Teh Tarik Club
« Reply #157 on: April 16, 2010, 03:38:51 PM »
saya nak gak maklumat tu... mana tahu nanti pakcik leh kayo

tak boleh... pasal tak datang TT... orang yang selalu joint TT jer akan jadi kaya... ::) ::) ::)

Hairul_Senibina

  • Moderator
  • Penghulu
  • ***********
  • Posts: 407
  • Gender: Male
Re: Teh Tarik Club
« Reply #158 on: April 16, 2010, 03:42:25 PM »

tak boleh... pasal tak datang TT... orang yang selalu joint TT jer akan jadi kaya... ::) ::) ::)

hehehe. betul2. hujung tahun ni ada geng TT kita dah plan nak beli Banyan Close. :D

so, next TT jangan tak datang. hehehe
"Hormat Menghormati Budaya Kita"  :)

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Teh Tarik Club
« Reply #159 on: April 16, 2010, 03:45:14 PM »

tak boleh... pasal tak datang TT... orang yang selalu joint TT jer akan jadi kaya... ::) ::) ::)

hehehe. betul2. hujung tahun ni ada geng TT kita dah plan nak beli Banyan Close. :D

so, next TT jangan tak datang. hehehe

alamak! bocor ler rahsia... dah tak suprise lagi ler...  :P

tak per... jangan risau... kalau kita dah pindah dok banyan close pun, every TT kita tetap datang... jalan kaki jer takat ehsania tu... exercise sikit... ::) ::) ::)

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Teh Tarik Club
« Reply #160 on: April 16, 2010, 03:50:02 PM »
Kawan join semalam melalui "voice conference"... kira hadir gak ler

saya nak gak maklumat tu... mana tahu nanti pakcik leh kayo

tak boleh... pasal tak datang TT... orang yang selalu joint TT jer akan jadi kaya... ::) ::) ::)

Hairul_Senibina

  • Moderator
  • Penghulu
  • ***********
  • Posts: 407
  • Gender: Male
Re: Teh Tarik Club
« Reply #161 on: April 16, 2010, 03:52:27 PM »

alamak! bocor ler rahsia... dah tak suprise lagi ler...  :P

tak per... jangan risau... kalau kita dah pindah dok banyan close pun, every TT kita tetap datang... jalan kaki jer takat ehsania tu... exercise sikit... ::) ::) ::)

Mulai tahun depan, kita TT kat Banyan Close je la. Boleh minum teh tarik home made sambil terjun tiruk kat swimmg pool.
 ;D   ;D   ;D   ;D   ;D
"Hormat Menghormati Budaya Kita"  :)

zai_jnr

  • Hulubalang
  • *****
  • Posts: 576
Re: Teh Tarik Club
« Reply #162 on: April 16, 2010, 03:59:53 PM »
Mulai tahun depan, kita TT kat Banyan Close je la. Boleh minum teh tarik home made sambil terjun tiruk kat swimmg pool.
 ;D   ;D   ;D   ;D   ;D

cantik gak cadangan tue..boleh di usulkan kt bakal pembeli Banyan Close tue..hi hi hi

zai_jnr

  • Hulubalang
  • *****
  • Posts: 576
Re: Teh Tarik Club
« Reply #163 on: April 16, 2010, 04:02:36 PM »
saya nak gak maklumat tu... mana tahu nanti pakcik leh kayo

dh sent sama akusempoi punyer email...

fasiliti yg dinyatakan dlm article tue tak pasti still ada lagi ker tak..itu kener tanyer sama officer bank..

note: kawan dh 2 tahun buat fasiliti nie..tp tak pernah follow step2 dlm article tue..itu pasai tak kaya2... ;D ;D ;D

« Last Edit: April 16, 2010, 04:22:17 PM by zai_jnr »

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: Teh Tarik Club
« Reply #164 on: April 16, 2010, 04:46:12 PM »
saya nak gak maklumat tu... mana tahu nanti pakcik leh kayo

kalau cikmelah pn nak tau bleh?? pasal pengurusan kewangan nih...mcm menarik jer....bleh zai??
dan pasal kewangan PMC tu ..x buka buku akaun ker?? sajo tanyo.... :-X