Author Topic: Teh Tarik Club (Yr. 2009 & 2010)  (Read 116061 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Teh Tarik Club
« Reply #240 on: June 25, 2010, 11:46:02 AM »
apple gigit tu treadmark Feisal... org lain tak leh pakai

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Teh Tarik Club
« Reply #241 on: June 25, 2010, 12:15:35 PM »
apple gigit tu treadmark Feisal... org lain tak leh pakai


tengok sapa yang pakai PRO atau TAK PRO... ;D ;D ;D

mossgenio

  • Salah seorang
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4035
Re: Teh Tarik Club
« Reply #242 on: June 25, 2010, 12:16:24 PM »
apple gigit tu treadmark Feisal... org lain tak leh pakai

Pancing nampak...
Takpe. Pakai aje. Sambil tu nak inform kena tarik diri dari organise TT. Asik tak sempat nak join ajer nih. Hari ni solat jumaat kat batu pahat pulak.

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Teh Tarik Club
« Reply #243 on: June 25, 2010, 12:17:46 PM »
Wah kencang project bro... bila boleh payungkan makan2 luar waktu TTC?

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Teh Tarik Club
« Reply #244 on: June 25, 2010, 12:21:02 PM »
apple gigit tu treadmark Feisal... org lain tak leh pakai

Pancing nampak...
Takpe. Pakai aje. Sambil tu nak inform kena tarik diri dari organise TT. Asik tak sempat nak join ajer nih. Hari ni solat jumaat kat batu pahat pulak.

tak per... tapi jawatan pengerusi TT oranglain tak boleh ambik... ::) ::) ::)

mossgenio

  • Salah seorang
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4035
Re: Teh Tarik Club
« Reply #245 on: June 25, 2010, 12:22:09 PM »
Wah kencang project bro... bila boleh payungkan makan2 luar waktu TTC?
Insya'Allah bila payment masuk. Lepas raya boleh kut. :-)

mossgenio

  • Salah seorang
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4035
Re: Teh Tarik Club
« Reply #246 on: June 25, 2010, 12:23:30 PM »
tak per... tapi jawatan pengerusi TT oranglain tak boleh ambik... ::) ::) ::)
Nak letak jawatan la ni...

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Teh Tarik Club
« Reply #247 on: June 25, 2010, 12:32:21 PM »
tak per... tapi jawatan pengerusi TT oranglain tak boleh ambik... ::) ::) ::)
Nak letak jawatan la ni...

sapa nak bagi? ::) ::) ::)

MuaHaHaHa... :D :D :D

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: Teh Tarik Club
« Reply #248 on: June 30, 2010, 02:56:28 PM »
Malam ni tak de WC games. Apa kata kalau kita buat TTC. Boleh buat post mortem dan gelak2 kan pada team yang dah kalah..
Pengerusi pun ada nampak pagi tadi..tentu free kan?

Hairul_Senibina

  • Moderator
  • Penghulu
  • ***********
  • Posts: 407
  • Gender: Male
Re: Teh Tarik Club
« Reply #249 on: June 30, 2010, 03:49:24 PM »
Malam ni tak de WC games. Apa kata kalau kita buat TTC. Boleh buat post mortem dan gelak2 kan pada team yang dah kalah..
Pengerusi pun ada nampak pagi tadi..tentu free kan?

Dah penat gelakkan England. Sakit perut ketawa tengok karenah & perangai penyokong2 England. hehe
Malam ni nak sambung kutuk team kalah lagi ke? JOM!!!!!!  :D

PS:Kalau ARGENTINA berjaya kalahkan germany nanti, saya akan belanja geng TTC kat Ehsania. :D
(Argentina boleh menang ke? Germany pun kuat tu.. Aduhhh...)
« Last Edit: June 30, 2010, 04:01:14 PM by Hairul_Senibina »
"Hormat Menghormati Budaya Kita"  :)

mossgenio

  • Salah seorang
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4035
Re: Teh Tarik Club
« Reply #250 on: June 30, 2010, 07:19:50 PM »
Saya free. 9.30+++ saya pegi sana. Kalau takde orang by 10.00 tu saya balik la. Last minit ni takut org tak baca forum.

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: Teh Tarik Club
« Reply #251 on: June 30, 2010, 10:13:04 PM »
Saya free. 9.30+++ saya pegi sana. Kalau takde orang by 10.00 tu saya balik la. Last minit ni takut org tak baca forum.
Lambat sangat reply. Tunggu sampai pukul 6 ptg tadi takde yang response. Makan kat mamak balai polis aje tadi

mossgenio

  • Salah seorang
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4035
Re: Teh Tarik Club
« Reply #252 on: July 01, 2010, 12:28:18 AM »
7pm baru sampai rumah. Nak buat camna. Takpa.... masa ada time lagik... insya'Allah.

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Teh Tarik Club
« Reply #253 on: July 01, 2010, 09:33:06 AM »
Saya free. 9.30+++ saya pegi sana. Kalau takde orang by 10.00 tu saya balik la. Last minit ni takut org tak baca forum.

memang pun... kalau case urgent camni, lain kali call ler...  ;D ;D ;D

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Teh Tarik Club
« Reply #254 on: July 21, 2010, 01:07:20 PM »
Tuan Pengerusi Tetap, kawan cadangkan diadakan TT... dah lama tak jumpa... banyak isu setempat yang perlu diumpatkan nampak nyer... timacih... ;D ;D ;D