Author Topic: Sembang2  (Read 158646 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Matahati

  • Global Moderator
  • Bendahara
  • ************
  • Posts: 1947
  • Gender: Male
Re: Sembang2
« Reply #15 on: July 02, 2009, 08:33:07 AM »
salam....selamat pagi....
aduhhh....hari ni lewat sikit masuk ofis....hujan ler, terpaksa bw keter ke ofis...

salam...bawak kete lalu tol tadi jeling2 tak kat jurutol tuu... ;D

Blog Pelita Hati ~ Surah Yassin :::: Blog Emas & Dinar ~ TanganEmas

F4iring

  • PM Bikers
  • Moderator
  • Hulubalang
  • ***********
  • Posts: 688
  • Gender: Male
Re: Sembang2
« Reply #16 on: July 02, 2009, 08:40:35 AM »
salam....selamat pagi....
aduhhh....hari ni lewat sikit masuk ofis....hujan ler, terpaksa bw keter ke ofis...

salam...bawak kete lalu tol tadi jeling2 tak kat jurutol tuu... ;D



jeling jugak...ruper nyer abang hensem & sopan santun tu....hehehe

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: Sembang2
« Reply #17 on: July 02, 2009, 09:53:14 AM »


kalau nak join teh tarik club...tapi minum milo boleh ke.... ;D ;D ;D...gelak lagi.....
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

F4iring

  • PM Bikers
  • Moderator
  • Hulubalang
  • ***********
  • Posts: 688
  • Gender: Male
Re: Sembang2
« Reply #18 on: July 02, 2009, 12:34:03 PM »


kalau nak join teh tarik club...tapi minum milo boleh ke.... ;D ;D ;D...gelak lagi.....

bolehhh....bukak la pulak milo tarik club.... ;D ;D

F4iring

  • PM Bikers
  • Moderator
  • Hulubalang
  • ***********
  • Posts: 688
  • Gender: Male
Re: Sembang2
« Reply #19 on: July 02, 2009, 01:47:04 PM »
adusss....keja banyak ni...belum lunch lagi ni....nampak gelap ajer kat luar tu....

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Sembang2
« Reply #19 on: July 02, 2009, 01:47:04 PM »



Matahati

  • Global Moderator
  • Bendahara
  • ************
  • Posts: 1947
  • Gender: Male
Re: Sembang2
« Reply #20 on: July 02, 2009, 01:50:29 PM »
adusss....keja banyak ni...belum lunch lagi ni....nampak gelap ajer kat luar tu....

Yg gelap kat luar tuu mungkin asap kebakaran kat BBM tuu.......gi ler makan.
Blog Pelita Hati ~ Surah Yassin :::: Blog Emas & Dinar ~ TanganEmas

F4iring

  • PM Bikers
  • Moderator
  • Hulubalang
  • ***********
  • Posts: 688
  • Gender: Male
Re: Sembang2
« Reply #21 on: July 02, 2009, 02:08:27 PM »
adusss....keja banyak ni...belum lunch lagi ni....nampak gelap ajer kat luar tu....

Yg gelap kat luar tuu mungkin asap kebakaran kat BBM tuu.......gi ler makan.

tak dapat nak bayangkan kalu yg terbakar tu rumah kiter....adusss....sedih aku ni....

Matahati

  • Global Moderator
  • Bendahara
  • ************
  • Posts: 1947
  • Gender: Male
Re: Sembang2
« Reply #22 on: July 02, 2009, 02:15:03 PM »
tak dapat nak bayangkan kalu yg terbakar tu rumah kiter....adusss....sedih aku ni....

Minta di jauhkan.....

Yg penting pastikan rumah ada fire insuran cover. Kdg2 kita tak perasan insuran dah mati....kes nayaa!
Blog Pelita Hati ~ Surah Yassin :::: Blog Emas & Dinar ~ TanganEmas

F4iring

  • PM Bikers
  • Moderator
  • Hulubalang
  • ***********
  • Posts: 688
  • Gender: Male
Re: Sembang2
« Reply #23 on: July 02, 2009, 04:13:24 PM »
yesssss......forum aku dah on....setelah sekian lama menunggu....server dah ok balik.... ;D
jom2....sapa nak join masuk forum
http://www.terjahbikerz.com

mImOsaPudiCa

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2490
Re: Sembang2
« Reply #24 on: July 02, 2009, 04:19:43 PM »
yesssss......forum aku dah on....setelah sekian lama menunggu....server dah ok balik.... ;D
jom2....sapa nak join masuk forum
http://www.terjahbikerz.com



x blh buke ler = www.terjahbikerz.com   

F4iring

  • PM Bikers
  • Moderator
  • Hulubalang
  • ***********
  • Posts: 688
  • Gender: Male
Re: Sembang2
« Reply #25 on: July 03, 2009, 07:58:44 AM »
salam,
selamat pagi warga BBM....ceria2 kan pagi ni...
walaupon ader sahabat kita yg menimpa musibah akibat kebakaran semalam....semoga tabah hadapi dugaan...

suzz

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 236
Re: Sembang2
« Reply #26 on: July 03, 2009, 08:13:52 AM »
F4iring, salah sorang staff saya ahli club biker u lah...
sekali tu tertengok gambar dia dgn geng biker ni ....salah sorang dlm gambar tu mcm you jer..
kenal amir?

F4iring

  • PM Bikers
  • Moderator
  • Hulubalang
  • ***********
  • Posts: 688
  • Gender: Male
Re: Sembang2
« Reply #27 on: July 03, 2009, 08:41:39 AM »
F4iring, salah sorang staff saya ahli club biker u lah...
sekali tu tertengok gambar dia dgn geng biker ni ....salah sorang dlm gambar tu mcm you jer..
kenal amir?

kenal ler....dia dah upgrade....dulu pakai LC 135cc jer....sekarang motor dia lebih 50cc dari aku.....hehehehe

F4iring

  • PM Bikers
  • Moderator
  • Hulubalang
  • ***********
  • Posts: 688
  • Gender: Male
Re: Sembang2
« Reply #28 on: July 03, 2009, 12:59:38 PM »
jom.... jom solat jumaat....dah dekat waktu ni....

Matahati

  • Global Moderator
  • Bendahara
  • ************
  • Posts: 1947
  • Gender: Male
Re: Sembang2
« Reply #29 on: July 03, 2009, 01:03:24 PM »
jom.... jom solat jumaat....dah dekat waktu ni....

Teman sollat kat rumah jer...nnt gi masjid jgn lupa makan pisang...sebijik jer tau... ;D
Blog Pelita Hati ~ Surah Yassin :::: Blog Emas & Dinar ~ TanganEmas

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Sembang2
« Reply #29 on: July 03, 2009, 01:03:24 PM »