Author Topic: Sembang2  (Read 172670 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: Sembang2
« Reply #1815 on: June 03, 2011, 04:57:12 PM »
bz giler arini..senin nak cuti..ptg baru jenguk pmc.. ;D ;D
waaa..lg sunyi sepi..  :o :o :o
mimosa...bile nak jumpa nih..  ;D ;D

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Sembang2
« Reply #1816 on: June 03, 2011, 07:21:42 PM »
selamat bercuti semua...

mood kenduri ... sabtu dan ahad

mImOsaPudiCa

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2490
Re: Sembang2
« Reply #1817 on: June 04, 2011, 03:34:08 PM »
bz giler arini..senin nak cuti..ptg baru jenguk pmc.. ;D ;D
waaa..lg sunyi sepi..  :o :o :o
mimosa...bile nak jumpa nih..  ;D ;D

windu kt kita ke cikmelah?  ;D ;D

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Sembang2
« Reply #1818 on: June 13, 2011, 09:25:52 AM »
MAK AAIIHHH!!! Ingatkan apo ko bondo yang banyak sangat kecoh pepagi nih... ruponyo spam... :P :P :P

mano GM ni... ::) ::) ::)

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: Sembang2
« Reply #1819 on: June 13, 2011, 09:43:46 AM »
MAK AAIIHHH!!! Ingatkan apo ko bondo yang banyak sangat kecoh pepagi nih... ruponyo spam... :P :P :P

mano GM ni... ::) ::) ::)

GM still dlm mood kenduri kott.. klu x pun monday bluesss.... 8) 8)

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Sembang2
« Reply #1820 on: June 13, 2011, 09:54:44 AM »
owner dan mod telah bekerja keras mulai semalam lagi akibat serangan.... cuti pun buat kojo..hehehe

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: Sembang2
« Reply #1821 on: June 13, 2011, 10:29:59 AM »
owner dan mod telah bekerja keras mulai semalam lagi akibat serangan.... cuti pun buat kojo..hehehe

waaaa....syabas inspector sahab..  8) 8)

Matahati

  • Global Moderator
  • Bendahara
  • ************
  • Posts: 1947
  • Gender: Male
Re: Sembang2
« Reply #1822 on: June 13, 2011, 12:02:15 PM »
Serangan telah bermula sejak malam minggu lagi.
 
Sy lihat ada satu thread berkaitan dgn BBQ @ PMC Forumer Year 2011 yg ada di dlm 'Deleted Topic' . Thread ini thread aktif, mungkin ter delete dgn tidak sengaja.

Sy tak pasti samada thread ini boleh di up kan semula atau hanya tuan Admin yg ada acess utk up kan semula.
Blog Pelita Hati ~ Surah Yassin :::: Blog Emas & Dinar ~ TanganEmas

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Sembang2
« Reply #1823 on: June 13, 2011, 12:16:37 PM »
Serangan telah bermula sejak malam minggu lagi.
 
Sy lihat ada satu thread berkaitan dgn BBQ @ PMC Forumer Year 2011 yg ada di dlm 'Deleted Topic' . Thread ini thread aktif, mungkin ter delete dgn tidak sengaja.

Sy tak pasti samada thread ini boleh di up kan semula atau hanya tuan Admin yg ada acess utk up kan semula.

thread tsb masih ada dalam subjek... mungkin hanya post saja yang di delete... ;) ;) ;)

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Sembang2
« Reply #1824 on: June 13, 2011, 12:18:08 PM »
baru sahaja dikeluarkan daripada 'Deleted Topic' dan buang posting spam.

Serangan telah bermula sejak malam minggu lagi.
 
Sy lihat ada satu thread berkaitan dgn BBQ @ PMC Forumer Year 2011 yg ada di dlm 'Deleted Topic' . Thread ini thread aktif, mungkin ter delete dgn tidak sengaja.

Sy tak pasti samada thread ini boleh di up kan semula atau hanya tuan Admin yg ada acess utk up kan semula.

thread tsb masih ada dalam subjek... mungkin hanya post saja yang di delete... ;) ;) ;)

Matahati

  • Global Moderator
  • Bendahara
  • ************
  • Posts: 1947
  • Gender: Male
Re: Sembang2
« Reply #1825 on: June 13, 2011, 12:25:01 PM »
Tima kasih Mod! Ooo...boleh move ek....rupanya byk yg sy tak tahu  ;D 
Blog Pelita Hati ~ Surah Yassin :::: Blog Emas & Dinar ~ TanganEmas

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Sembang2
« Reply #1826 on: June 13, 2011, 12:28:10 PM »
boleh... tekan button 'Move Topic' kat bawah thread

Tima kasih Mod! Ooo...boleh move ek....rupanya byk yg sy tak tahu  ;D 

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Sembang2
« Reply #1827 on: June 13, 2011, 01:38:48 PM »
boleh... tekan button 'Move Topic' kat bawah thread

Tima kasih Mod! Ooo...boleh move ek....rupanya byk yg sy tak tahu  ;D 

GM untuk semua thread dia boleh buat... untuk mod, hanya untuk thread dalam jagaan dia saja... ;) ;) ;) lagipun mod tak boleh tengok pool deleted thread atau post... ::) ::) ::)

ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: Sembang2
« Reply #1828 on: June 15, 2011, 12:19:24 AM »
Gilo la...

GM dan sekalian mod kene kerje kerasssss. Banyak betoi spam menyerang 2-3 menjak nih. Yang satu kaler pon ade  :o :o :o

Nampaknye pembersihan user kene dilakukan cepat...  :-*

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Sembang2
« Reply #1829 on: June 15, 2011, 08:34:13 AM »
dari semalam pun banyak lagi... :P :P :P tak masuk plak kat Putra-Mahkota.com punya ruangan tu... geram jer tangan kawan nak mendeletenya... ;D ;D ;D

nak jual pil kuat punya pilih tempat ler... kat PMC ni semuanya dah kuat2 belaka... ::) ::) ::) MuaHaHaHa... :D :D :D