Author Topic: D'Sentral memang best  (Read 7108 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

putra1500

  • Bandar Seri Putra
  • Penghuni
  • **
  • Posts: 30
  • Gender: Male
    • Bandar Seri Putra
D'Sentral memang best
« on: 25 Jun, 02:56:56 PM »
Mana yang lain nie???

Apapun, D'sentralian memang best... BSP best...
http://www.bandarseriputra.info
There's only One United

pukat_tarik

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 147
    • Anak Score A, Anda Score $
Re: D'Sentral memang best
« Reply #1 on: 11 Jul, 12:22:12 PM »
Mana yang lain nie???

Apapun, D'sentralian memang best... BSP best...

mlm ni... geng d'sentral main futsal kat nilai 3

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: D'Sentral memang best
« Reply #2 on: 12 Jul, 07:41:52 AM »
Kat Mawar tak de genglah... kalau nak join boleh ke?

Kat Bangi lama pun sekarang dah ada Futsal court... waktu malam boleh nampak dari Mawar cahaya cerah kat Bangi lama.

Mungkin boleh pindah situ.. dekat sikit.

Boleh join ke...aku tak teror, tapi nak gak bersukan.

wiszita

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 29
Re: D'Sentral memang best
« Reply #3 on: 14 Jul, 05:09:40 PM »
Memang best, byk aktiviti esp futsal kat nilai 3
samapi dah sebulan tak dpt main sebab keje punyer pasal........... :) :) :)
tapi bila keje tak de sureeeee turun.

Hidup D' Sentrallllllll.............. :) :)

amir

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 86
  • Gender: Male
Re: D'Sentral memang best
« Reply #4 on: 30 Jul, 02:54:14 PM »
boleh wujudkan geng.. takkisah laa dari blok mana.. kwsn rumah mana pun.. (yang pasti D'sentral mmg best) ahaks! ahaks! ahaks!

sapa ada joint futsal... aku rasa cam nak joint je.. ada sesaper...
jemput2 laa....

xwindow

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 28
Re: D'Sentral memang best
« Reply #5 on: 31 Jul, 08:51:44 PM »
salam to all d-sentrallian,

aku baru aje pindah ke D-SENTRAL 6B, #6 jln 3/b Isnin haritu, masih lagi dlm proses nak membiasakan diri dgn suasana di BSP ni.

Ada group yg main badminton ke?futsal pun bleh tapi prefer badminton lagi (psl dah lama tak main futsal+stamina nak lari dah kureng).

Looking fwd if got members to play.

komot

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 46
  • Gender: Male
Re: D'Sentral memang best
« Reply #6 on: 01 Aug, 01:13:40 AM »
badminton x de court yg dekat ler bro...

terdekat kt bandar baru nilai
tapi ada 3 court dn lantai simen

best main kalu kt putrajaya, percint 16 atau 8 atau 9
nak book bole tapi kenal awal2 ler....sejam rm8 sahaja
cukup korum bole ler set2 kan
***************************************
BSP Acasia

pukat_tarik

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 147
    • Anak Score A, Anda Score $
Re: D'Sentral memang best - Main Futsal!
« Reply #7 on: 01 Aug, 12:09:24 PM »
PEMBERITAHUAN!!

Salam,

Aktiviti futsal dijalankan seperti biasa!

Bila?  Mlm ni, 10.00pm, 1/08/08
Di mana? Pusat Futsal Nilai 3

Amacam ada berani ka?? nak join pm aku!
« Last Edit: 01 Aug, 12:13:27 PM by pukat_tarik »

xwindow

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 28
Re: D'Sentral memang best
« Reply #8 on: 04 Aug, 09:54:53 PM »
Quote
Posted by: komot
Insert Quote
badminton x de court yg dekat ler bro...

terdekat kt bandar baru nilai
tapi ada 3 court dn lantai simen

best main kalu kt putrajaya, percint 16 atau 8 atau 9
nak book bole tapi kenal awal2 ler....sejam rm8 sahaja
cukup korum bole ler set2 kan

setakat nie mmg aku main dkt Precint 16 Putrajaya ler,biasa main jumaat mlm dgn opismate aku,ni dah dkt 2 minggu tak main psl tak cukup korum(member pi outstation oversea) kalau cukup korum dkt D'S6A/B bleh pi main sama2 dkt sana.

amir

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 86
  • Gender: Male
Re: D'Sentral memang best
« Reply #9 on: 06 Aug, 10:17:23 AM »
aku sokong laa kalau ada team... at least leh laa wat kuarkan peluh2, dah lama stop main sport ni... takder kaki....
kalau ada... atau nak wujudkan.... just let me know.... k

MaSsArO

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 40
Re: D'Sentral memang best
« Reply #10 on: 06 Aug, 11:42:36 AM »
Ada gak rasa nak join... dah dekat 2 bulan x main. Nilai 3 kat area mana futsal court tu? Mmg dekat area kedai2 tu ker?

amir

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 86
  • Gender: Male
Re: D'Sentral memang best
« Reply #11 on: 06 Aug, 01:11:21 PM »
hr tu ada jugak org ajak ghi sana.. masalahnya mmg tak tahu pun tmpt tu... esok kalau seaper dah ready nak main.. lepas raya boleh set-up  team... amacam.. ada sesaper nak follow...

MaSsArO

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 40
Re: D'Sentral memang best
« Reply #12 on: 06 Aug, 04:11:04 PM »
Ok gak tu En Amir....  :)
En Pukat_tarik, tiap2 jumaat malam ada main ke?

pukat_tarik

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 147
    • Anak Score A, Anda Score $
Re: D'Sentral memang best
« Reply #13 on: 08 Aug, 11:12:58 AM »
PEMBERITAHUAN!!

Salam,

Aktiviti futsal dijalankan seperti biasa!

Bila?  Mlm ni, 10.00pm, 08/08/08
Di mana? Pusat Futsal Nilai 3


Amacam ada berani ka?? nak join pm aku!

Direction ---> lepas guard BM, jalan terus don't belok2 jumpa simpang kedua belok kanan(betul2 depan kilang hexagon dikiri dan tangki air dikanan) go straight dan selepas jln menurun bukit akan nampak di sebelah kiri anda pusat futsal nilai.. kilang pertama slps turun bukit tu.. ;D

susah2.. kita carpool.. tunggu kat area takraw d'sentral 9.35pm..

amir

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 86
  • Gender: Male
Re: D'Sentral memang best
« Reply #14 on: 10 Aug, 01:53:25 PM »
carpool tu bagus jugak... aku pun cam blur la tmpt tu, ko main ngan sapa yek!.. ada group ke?