Author Topic: knp xder org..  (Read 8052 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: knp xder org..
« Reply #15 on: September 21, 2011, 08:06:58 PM »
KAT CNI XDE ORG COZ KITORG DAH ADA YAHOOGROUP SDRI SEJAK SEBLUM RUMAH KORANG DIBUAT LAGI.. TQ


apa salahnya kalau bercerita juga di sini.... kan?
yahoogroup tu ok la juga...
well done

Allahuakbar...eksen nya diorg nih....(cito nih da lamo....retro je ni.)


sombong bonar org ni...datang dari utan mano dio ni 8) 8) 8) 8)

najib

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 16
Re: knp xder org..
« Reply #16 on: September 28, 2011, 09:46:14 PM »
xder ke warga putra teres kt forum nih?? :o ???

Salam,

Isu-isu penduduk Putra Terrace banyak dibincang di yahoogroup Putra Terrace.
Infomasi cepat dan tepat dengan mengunakan email. Forum boleh di baca oleh
'semua' orang termasuk 'si pencuri'. Isu-isu hangat, kawalan keselamatan dan aktiviti
semuanya diperdebatkan di yahooogroup. Harap Faham

http://groups.yahoo.com/group/putraterrace/


-matjay-




As-Salam Tuan,

dah register utk join yahoo group tapi tak di approved dari dulu sampai la ni... ???

sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
Re: knp xder org..
« Reply #17 on: September 29, 2011, 10:56:50 AM »
rasanya org dah jarang pakai yahoo.groups untuk berforum. biarkan mereka dengan labu-labu mereka huhuhu

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: knp xder org..
« Reply #18 on: September 29, 2011, 12:42:00 PM »
rasanya org dah jarang pakai yahoo.groups untuk berforum. biarkan mereka dengan labu-labu mereka huhuhu


iyo la kan, apo salah ehh masuk sini kan...samo yo kito ni...esok kalu susah2 jiran2 (yang bukan yahoo group)sebolah taman gak yg tolong tengok2 kan yo tak bang... ;D ;D ;D ;D

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: knp xder org..
« Reply #19 on: September 29, 2011, 12:43:48 PM »
xder ke warga putra teres kt forum nih?? :o ???

Salam,

Isu-isu penduduk Putra Terrace banyak dibincang di yahoogroup Putra Terrace.
Infomasi cepat dan tepat dengan mengunakan email. Forum boleh di baca oleh
'semua' orang termasuk 'si pencuri'. Isu-isu hangat, kawalan keselamatan dan aktiviti
semuanya diperdebatkan di yahooogroup. Harap Faham

http://groups.yahoo.com/group/putraterrace/


-matjay-




As-Salam Tuan,

dah register utk join yahoo group tapi tak di approved dari dulu sampai la ni... ???

ioy ko bang..aduhai..takpo la bang, join komuniti ni yo la...byk kengkawang kek sini...sumo mudo2 & peramah2... ;D ;D ;D ;D

najib

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 16
Re: knp xder org..
« Reply #20 on: November 09, 2011, 10:50:32 PM »


ioy ko bang..aduhai..takpo la bang, join komuniti ni yo la...byk kengkawang kek sini...sumo mudo2 & peramah2... ;D ;D ;D ;D

hehe..skang ni dah pindah kat putra terrace...boleh lah kenal2an :) ;D

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: knp xder org..
« Reply #21 on: November 10, 2011, 07:36:56 AM »


ioy ko bang..aduhai..takpo la bang, join komuniti ni yo la...byk kengkawang kek sini...sumo mudo2 & peramah2... ;D ;D ;D ;D

hehe..skang ni dah pindah kat putra terrace...boleh lah kenal2an :) ;D

OOoo...boli umah atas org ko.. ;D ;D ;D

mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Re: knp xder org..
« Reply #22 on: November 10, 2011, 08:24:45 AM »
Beli rumah atas tanah. Rumah atas orang tu macam ngeri ajer nak beli...  :o ;D ;D

najib

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 16
Re: knp xder org..
« Reply #23 on: November 11, 2011, 01:13:02 PM »

OOoo...boli umah atas org ko.. ;D ;D ;D
:) aah..beli dari org... akhirnya ada jugak rumah sendiri

Beli rumah atas tanah. Rumah atas orang tu macam ngeri ajer nak beli...  :o ;D ;D

hehehe...betul jugak
« Last Edit: November 11, 2011, 01:14:45 PM by najib »

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: knp xder org..
« Reply #24 on: November 11, 2011, 03:26:07 PM »

OOoo...boli umah atas org ko.. ;D ;D ;D
:) aah..beli dari org... akhirnya ada jugak rumah sendiri

Beli rumah atas tanah. Rumah atas orang tu macam ngeri ajer nak beli...  :o ;D ;D

hehehe...betul jugak

Oooo..subsale yea...brp harga beli...dlm 360k ade tak..??.. ;D ;D ;D

najib

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 16
Re: knp xder org..
« Reply #25 on: November 11, 2011, 03:34:42 PM »


Oooo..subsale yea...brp harga beli...dlm 360k ade tak..??.. ;D ;D ;D

lebih kurang gitulah namanya...saya beli 330K...dahsyat gak harga sekarang ni..tapi nak buat mcm mana...kene lah kais gak..makin lama makin tak mampu beli nnt... ;)

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: knp xder org..
« Reply #26 on: November 11, 2011, 03:37:12 PM »


Oooo..subsale yea...brp harga beli...dlm 360k ade tak..??.. ;D ;D ;D

lebih kurang gitulah namanya...saya beli 330K...dahsyat gak harga sekarang ni..tapi nak buat mcm mana...kene lah kais gak..makin lama makin tak mampu beli nnt... ;)

memang dasat...hampir 1 kali gando hargo eh.. ;D ;D ;D

aishahmdali

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 13
Re: knp xder org..
« Reply #27 on: December 19, 2011, 08:47:00 AM »
Putra terrace ni yg jalan berapa? kalo jalan 2/2 tu kira area mana? maaf sebab masih baru lagi disini...

najib

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 16
Re: knp xder org..
« Reply #28 on: December 23, 2011, 09:44:01 AM »
Putra terrace ni yg jalan berapa? kalo jalan 2/2 tu kira area mana? maaf sebab masih baru lagi disini...

putra terrace area 3/1 - 3/9 kalau kawasan 2/2 tu maybe Legundi rasenya..betul2 kawasan belakang toll putra mahkota....yang kawasan perumahan baru bina tu kan?

master plan BSP - > http://www.umland.com.my/putra/masterplanflash.htm
« Last Edit: December 23, 2011, 09:46:35 AM by najib »