Author Topic: Transporter Ke Sekolah  (Read 8812 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

suzz

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 236
Re: Transporter Ke Sekolah
« Reply #15 on: December 14, 2010, 02:38:27 PM »
Salam masdi,

Saya juga penduduk serangin dan anak sulung saya akan mendaftar ke darjah 1 tahun ni...
Anak laki ke pompuan??? ;D

Utk Zul,

Thakns a lot bg no contact tu...saya juga tgh mencari transporter ni... :D

Masdi

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 4
Re: Transporter Ke Sekolah
« Reply #16 on: December 15, 2010, 12:14:32 PM »
Waalaikumussalam

Saya tinggal kat jalan 6/6C. Anak saya lelaki. Tahun 2010 darjah 1. Tahun 2011 Darjah 2. saya menggunakan khidmat En Mizan. Van sekolah. Lebih sesuai van dari bas sekolah utk pelajar sekolah rendah pada pandangan saya. Setakat ini sangat puas hati. untuk 2 hala perjalanan pergi balik pagi 0- sek agama, petang - sek bsp = RM90.00.  Ini nombor telefon En Mizan 012-2977120. Try lah contact. Harap membantu.

lisaamran

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 247
Re: Transporter Ke Sekolah
« Reply #17 on: January 06, 2011, 10:11:30 PM »
sangat2 urgent.... harap ada yg dapat membantu.... ada tak van sekolah yang mengambil anak2 tadika di Al Fateh... ??  Thanks for help....
Salam mesra buat semua penduduk....

dinikal

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 86
Re: Transporter Ke Sekolah
« Reply #18 on: January 07, 2011, 11:21:42 PM »
ada tak transport atau cikgu petang ke sekolah di kajang? atau parent yang nak car pool?

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Transporter Ke Sekolah
« Reply #19 on: January 08, 2011, 06:20:54 AM »
Dalam thread ni kan ada disenaraikan... cubalah try call

optionally, tanya je teacher Iman kat sekolah tu. Insya-Allah dia boleh bantu.

sangat2 urgent.... harap ada yg dapat membantu.... ada tak van sekolah yang mengambil anak2 tadika di Al Fateh... ??  Thanks for help....

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Transporter Ke Sekolah
« Reply #20 on: January 08, 2011, 06:22:07 AM »
sekolah jalan reko ke yg dekat komuter kajang? biasa dengar budak2 nak komuter je gi sekolah tu sebab betul2 depan komuter.

ada tak transport atau cikgu petang ke sekolah di kajang? atau parent yang nak car pool?

dinikal

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 86
Re: Transporter Ke Sekolah
« Reply #21 on: January 08, 2011, 12:27:04 PM »
anak saya pompuan sekolah yu hua kajang sessi petang, jauh dari komuter tu. cuma saya sedang cari kalau ada beberapa student yang ke kajang then kita boleh dapatkan satu van untuk mereka. Kalau ada yang bertanya kenapa sekolah jauh sangat, tak dapek den nak jawab. Tapi anak saya kerana dia memang dari sekolah rendah cina so bila saya pindah bukit mahkota dia tetap nak continue, kita sebagai parent support je...

Ke kajang termasuk sekolah :

smk jalan reko,
smk jalan bukit kajang (yang depan komuter tu)
kajang high school
smjk yu hua kajang
sk convent kajang

Minta tolong war-war kan ya.
terima kasih






rosdin

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 172
  • Gender: Male
Re: Transporter Ke Sekolah
« Reply #22 on: January 03, 2012, 07:40:57 PM »
As salam warga PMC,
Saya warga baru BSP ingin bertanya tentang pengangkutan van sekolah ke SK BSP dan SRA utk anak2 saya tahun 1 dan tahun 3. Jika sesiapa yg ada contact terkini, harapan saya sudikan berkongsi dgn saya. Tgh risau ni esok dah mula sekolah tapi van sekolah masih belum ada.
Pagi tadi selepas program orientasi tahun 1 tercari2 juga jika ada pengusaha van sekolah diluar sekolah tapi tak kelihatan pulak. Harap tuan-tuan dan puan-puan sudi membantu. Terima kasih.