Author Topic: Teres fasa terbaru: Laman Indah- Abadi  (Read 46424 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

rosdin

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 172
  • Gender: Male
Re: Teres fasa terbaru: Laman Indah- Abadi
« Reply #165 on: 08 Jul, 09:21:35 AM »
Salam semua warga forum sekelian. Alhamdulillah, semalam sudah amik kunci. Timing yg sangat bagus..hehehehe. Tamat sudah perkelanaan 4 kali syawal sambut ditanah asing.  ;D pulang utk kembali berkhidmat kpd kerajaan dan masyarakat....hehehee. Syukur rumah dah boleh dapat kunci. Taderlah hidup bergelandangan lagi..hehehehe. Masuk jer pintu gate smlm, dekat 4-5 kereta dok follow. Ingatkan tonto majlis bandaran, rupe2nye kontraktor2 renovation. Takut gak sblm tu ingat nak kena samun ke ape ker..hehehehehe. Apepun terima kasih kat rakan2 forum esp brader zai_jnr, rosdin, raiesa dan zam LI120  yg banyak berikan info progress rumah ni dari time rumah baru naik tiang smpilah skg.  Sy dan rakan2 lain yg tinggal jauh dari kawasan projek ucapkan jutaan tima kasih kat kalian smua. Jazakallah.  ;D ;D

selamat pulang ke tanahair dan menjadi warga Laman Indah BSP..
lepas ni boleh la start buat apa2 yg boleh sbb rumah dah dpt kunci.. bila plan nak pindah masuk?

Kesinai

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 52
  • Gender: Male
Re: Teres fasa terbaru: Laman Indah- Abadi
« Reply #166 on: 08 Jul, 02:36:59 PM »
Thanks bro rosdin. Tak sure biler nak masuk. Maybe lambat sket masuk, dlm hujung tahun atau awal tahun depan insyaAllah

LI120

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 63
  • Gender: Male
Re: Teres fasa terbaru: Laman Indah- Abadi
« Reply #167 on: 09 Jul, 07:27:27 PM »
Apepun terima kasih kat rakan2 forum esp brader zai_jnr, rosdin, raiesa dan zam LI120  yg banyak berikan info progress rumah ni dari time rumah baru naik tiang smpilah skg.  Sy dan rakan2 lain yg tinggal jauh dari kawasan projek ucapkan jutaan tima kasih kat kalian smua. Jazakallah.  ;D ;D

wah bro kakicagu dah balik yer... saya pulak masih di perantauan nih... tp insyaallah raya ni balik bolehla tgk rumah n amik kunci....

Kesinai

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 52
  • Gender: Male
Re: Teres fasa terbaru: Laman Indah- Abadi
« Reply #168 on: 11 Jul, 08:09:51 AM »
Bro Zam..baru je balik..dekat 2 minggu dah kat Mesia. Seronok dpt raya kat tanah air..sy dulu tak bleh nak balik langsung time raya psl timing raya tak kena ngan cuti uni kat sana..hehehehe

LI124

  • Guest
Re: Teres fasa terbaru: Laman Indah- Abadi
« Reply #169 on: 27 Jul, 11:55:13 AM »
Salam semua warga Laman Indah,

Alhamdulillah rumah kita semua dah pun siap. Tapi maybe akan masuk rumah by 1st quarter next year, 2012 kalo xde ape2 aral. Rumah saya no. 5, pakej bahagia (sebelah unit yg dibeli kontraktor). So bleh la mtk tlg jiran sebelah tlg tgk2 umah kami tu. For the time being, weekend je la kiteorg akan datang jenguk umah.

Proses dekorasi dan renovasi semua baru dalam perancangan. Pas raye baru kami decide. Hari tu time saya datang malam ade npk 1 family baru pindah tapi x sempat nak bertegur sapa sebab mengejar masa.

So kalau ade ape2 mesyuarat/perbincangan mengenai aktivit kemasyarakatan harap dapat info kepada saya.
Ni no HP saya 013679695 FADIL MARKAM

So, selamat berkenalan dan berjiran ye semua...

Salam