Author Topic: FaceBook....Mari Kita Kongsi!  (Read 13244 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: FaceBook....Mari Kita Kongsi!
« Reply #30 on: January 28, 2010, 03:16:11 PM »
Aku ingat ape menda lar... cerita pasal muka buku rupanyer...  ;D

Aku nyer ada... tapi tak updated... sebulan sekali baru masuk... tu pun kalu ada orang request... bab muka buku tu aku buta IT sikit lah... gambar pun pakai yang ada jambul kat depan jer... ;D

kedainasfa

  • ALPHA LIPID LIFLINE
  • Hulubalang
  • *****
  • Posts: 595
  • Gender: Male
  • Slim Diet 2
    • alpha lipid & slim diet 2
Re: FaceBook....Mari Kita Kongsi!
« Reply #31 on: February 01, 2010, 01:18:49 PM »

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: FaceBook....Mari Kita Kongsi!
« Reply #32 on: February 01, 2010, 04:38:48 PM »

Persatuan penduduk Sek 5 - BBM

http://www.facebook.com/mahkota5
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: FaceBook....Mari Kita Kongsi!
« Reply #33 on: February 20, 2010, 02:48:33 AM »
Err facebook teman ikut nama penuh teman. Tapi jarang pakai, kecuali la bile ade event yang dijemput. Nanti kalau main facebook, main forum, main blog, tak jalan research teman...

mImOsaPudiCa

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2490
Re: FaceBook....Mari Kita Kongsi!
« Reply #34 on: February 20, 2010, 09:49:50 AM »
Err facebook teman ikut nama penuh teman. Tapi jarang pakai, kecuali la bile ade event yang dijemput. Nanti kalau main facebook, main forum, main blog, tak jalan research teman...

ala ayiesal..... org lain pn wt rsearch gk....join gk mende2 2 sumer....tp rsearch ttp jln  ;D

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: FaceBook....Mari Kita Kongsi!
« Reply #34 on: February 20, 2010, 09:49:50 AM »



ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: FaceBook....Mari Kita Kongsi!
« Reply #35 on: February 20, 2010, 02:21:31 PM »
Err facebook teman ikut nama penuh teman. Tapi jarang pakai, kecuali la bile ade event yang dijemput. Nanti kalau main facebook, main forum, main blog, tak jalan research teman...

ala ayiesal..... org lain pn wt rsearch gk....join gk mende2 2 sumer....tp rsearch ttp jln  ;D

Join kak wai, cume taknak terlampau ekstrim. Paham2 je la orang IT nih, sekali dah bukak blog ke, facebook ke, forum ke, mulalah payah nak berenti. Contoh, tengok je la forum nih. Sekali dah register hari tu, terus melekat. Facebook tu lagi bahaya, semua status kawan nak dikomen. Kalau ade 300++ kawan dalam tu, habis opis hour je nak menjengok. Bahaya bahaya... Setakat ni cukuplah aktif berforum jer, untuk masa depan gak. Nanti bile dah berjiran, takde la kekok nak mintak tolong ke, nak berjumpe ke kan.

Muhammadon

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 65
Re: FaceBook....Mari Kita Kongsi!
« Reply #36 on: February 20, 2010, 04:17:51 PM »
untuk makluman semua, Masjid Al-Azhar KUIS juga mempunyai facebook dibawah kendalian saya sendiri. sila taip pada bahagian ruangan carian "Masjid". di dalam facebook masjid ini ada memaparkan maklumat masjid KUIS serba sedikit, senarai jawatankuasa masjid, gambar aktiviti yang telah diadakan serta makluman terkini aktiviti masjid akan datang yang sentiasa dikemaskini dengan segera. Insya Allah.

ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: FaceBook....Mari Kita Kongsi!
« Reply #37 on: February 21, 2010, 02:30:33 AM »
Bagus Muhammadon. Satu lagi cara untuk mendekatkan masyarakat dengan aktiviti anjuran AJK masjid...

tunai4u

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 9
Re: FaceBook....Mari Kita Kongsi!
« Reply #38 on: May 03, 2010, 09:27:55 AM »
wah...baguzzz sume dah ada fesbuk

[email protected]

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 291
  • baru tukau nick...ekekeke
    • Nasi Kukus Ayam Dara Mr.Bob's

anjang

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 185
Re: FaceBook....Mari Kita Kongsi!
« Reply #40 on: August 19, 2010, 06:43:48 AM »
wah...baguzzz sume dah ada fesbuk

gunakanlah facebook utk kebaikan ya..tp facebook ni kdg2 buleh buat ketagih

man ismail

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 90
Re: FaceBook....Mari Kita Kongsi!
« Reply #41 on: September 06, 2010, 02:01:56 PM »
add me on fb ----> facebook.com/zalhilman.ismail

selamat berkenalan dan salam aidilfitri utk warga PMC
BROZGraphicDesign'S founder man [email protected] ismail is a graphic designer in general. currently a senior designer for a multi-item design agency, his involvement in the design media has given him a wide knowledge of various graphic designing skills including photography.
Contact: 0193571785

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: FaceBook....Mari Kita Kongsi!
« Reply #42 on: September 06, 2010, 02:55:38 PM »
dah add.. nanti tolong accept ya

add me on fb ----> facebook.com/zalhilman.ismail

selamat berkenalan dan salam aidilfitri utk warga PMC

kedainasfa

  • ALPHA LIPID LIFLINE
  • Hulubalang
  • *****
  • Posts: 595
  • Gender: Male
  • Slim Diet 2
    • alpha lipid & slim diet 2
Re: FaceBook....Mari Kita Kongsi!
« Reply #43 on: September 07, 2010, 08:29:50 AM »
fb alpha lipid n slim diet 2

http://www.facebook.com/slim diet

neosue

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 38
  • Gender: Female
Re: FaceBook....Mari Kita Kongsi!
« Reply #44 on: November 19, 2010, 10:08:44 AM »


my facebook Ixora Surya Leham : http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1039689230

ramai2 bleh add saya..
NO 8A JLN SERI PUTRA 7/3
HotLine: Neo: 019-2827 299 / Sue: 019-2583 100
email: [email protected]
KAMI Mobile Stokis RxLite/RxWater
RxLite-Turunkan berat badan tanpa pantang larang!
RxWater|Rx Tra|n byk lagi~Formulasi Dr. Perubatan...

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: FaceBook....Mari Kita Kongsi!
« Reply #44 on: November 19, 2010, 10:08:44 AM »