Salam Takziah
Salam semua warga BSP, hari ini tanah perkuburan Bandar Seri Putra menerima satu lagi Jenazah untuk dikebumikan (Jenazah ke3 dikebumikan) iaitu seorang warga emas Muslimah Muslimin dari No.13,Jalan SP 5/6 (Putra 96).
Sama-samalah kita menghadiahkan fatihah untuk Allahyarhamah dan semuga rohnya diletakkan disisi orang-orang Beriman.
Al-Fatihah
========================================
Tuan / Puan,
Jam 8.30pm semalam, Sdr Salman & keluarga telah kehilangan abg ipar nya yang telah meninggal dunia di Hospital Serdang. Allahyarham telah menghidapi berbagai komplikasi dan telah menerima rawatan di Hospital Serdang sejak 40 hari lalu....Al Fatihah.
Jenazah abg ipar beliau sekarang berada di rumah no. 13 Jln 5/6 dan insyaAllah urusan pengkebumian akan bermula jam 10am nanti yang akan diuruskan oleh AJK Khairat Surau As Syakirin.
Jika ada kelapangan, marilah kita bersama-sama mengiringi jenazah ke tanah perkuburan Bandar Seri Putra (belakang Petronas)
tx............burn