Author Topic: Anda Punya Blog? Kongsikan di sini...  (Read 20172 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

nassir

  • Kampung Dusun
  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 369
Re: Anda Punya Blog? Kongsikan di sini...
« Reply #15 on: April 01, 2009, 07:03:24 PM »
blog pingganlama  ;D

www.pingganlama.wordpress.com

l
Emas Semasa Muslimah Boutique

[email protected]

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 291
  • baru tukau nick...ekekeke
    • Nasi Kukus Ayam Dara Mr.Bob's
Re: Anda Punya Blog? Kongsikan di sini...
« Reply #16 on: April 04, 2009, 12:28:43 PM »
http://mainmasak2enterprise.blogspot.com/
coretan biz pasar malam..

http://jutawantani.wordpress.com
coretan biz pertanian & penternakan

http://ezmultiresources.blogspot.com
coretan biz ict/kursus/katering/barang pejabat

nassir

  • Kampung Dusun
  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 369
Re: Anda Punya Blog? Kongsikan di sini...
« Reply #17 on: April 04, 2009, 07:58:40 PM »
mybob pun ada sini gak..apesal nick mcm ayu aje ;D
Emas Semasa Muslimah Boutique

[email protected]

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 291
  • baru tukau nick...ekekeke
    • Nasi Kukus Ayam Dara Mr.Bob's
Re: Anda Punya Blog? Kongsikan di sini...
« Reply #18 on: April 05, 2009, 12:33:40 AM »
mybob pun ada sini gak..apesal nick mcm ayu aje ;D

ekekek en nasir kenal saya plak yer..kat mana tu..kat CG atau BJ..hehehehe nickname tu sajer jer nama company yang buat biz makanan kat pasar malam nie....JV ngan adik aku sendiri as tukang masak aku hehehe...

*aku dah pindah kat sini..beli dok kat mawar..dulu dok bangi...

nassir

  • Kampung Dusun
  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 369
Re: Anda Punya Blog? Kongsikan di sini...
« Reply #19 on: April 05, 2009, 12:47:08 AM »
dua dua layan.nanti boleh lepak kat gerai mybob tak?nak belajar2 berniaga dgn otai
Emas Semasa Muslimah Boutique

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Anda Punya Blog? Kongsikan di sini...
« Reply #19 on: April 05, 2009, 12:47:08 AM »



nassir

  • Kampung Dusun
  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 369
Re: Anda Punya Blog? Kongsikan di sini...
« Reply #20 on: April 05, 2009, 01:03:38 AM »
"dunia dah berubah.."

bis pasar malam  pun layan blog.tak semestinya web/blog nak kena canggih2..saya punya blog pun simple je.

saya spend few ringgits utk domain dan few thousands utk media marketing...proven few ringgits lebih effective.
 
apa pun caya la bob



p/s:masih ada lagi orang yang pikir ke belakang ::)
Emas Semasa Muslimah Boutique

[email protected]

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 291
  • baru tukau nick...ekekeke
    • Nasi Kukus Ayam Dara Mr.Bob's
Re: Anda Punya Blog? Kongsikan di sini...
« Reply #21 on: April 05, 2009, 01:05:31 AM »
dua dua layan.nanti boleh lepak kat gerai mybob tak?nak belajar2 berniaga dgn otai

ish mana ada otai..belajar niaga apaa hehehe masak2 aku tak reti...tu adik aku ekeke...bab kambing insyallah..hehehe

boleh lepak kalau sudi..yang makanan nie...perniagaan nie main pasar malam sekitar bangi..kedai tetap takde..baru mohon ngan MPKJ untuk gerai MPKJ. nak bukak restaurant investment besar aku tak berani lagi..aku lebih suka adik aku belajar erti susah dulu..kerana nak bukak takde masalah kalau tahu jalannya..tapi yang kebanyakan masalah orang kita hadapi adalah untuk maintainkan restaurant tersebut untuk maju... ;D

[email protected]

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 291
  • baru tukau nick...ekekeke
    • Nasi Kukus Ayam Dara Mr.Bob's
Re: Anda Punya Blog? Kongsikan di sini...
« Reply #22 on: April 05, 2009, 01:07:48 AM »
"dunia dah berubah.."

bis pasar malam  pun layan blog.tak semestinya web/blog nak kena canggih2..saya punya blog pun simple je.

saya spend few ringgits utk domain dan few thousands utk media marketing...proven few ringgits lebih effective.
 
apa pun caya la bob



p/s:masih ada lagi orang yang pikir ke belakang ::)

betul..aku dulu pun gamble tgk orang tak buat blog pasal pertanian dan kambing aku buat..alhamdulilah meletop gak akhirnya ekekeke...

kedainasfa

  • ALPHA LIPID LIFLINE
  • Hulubalang
  • *****
  • Posts: 595
  • Gender: Male
  • Slim Diet 2
    • alpha lipid & slim diet 2
Re: Anda Punya Blog? Kongsikan di sini...
« Reply #23 on: April 11, 2009, 12:58:01 AM »
Salam....sy pun nak kongsi blog sy di sini.

Blog berkisar tentang kehidupan sy setelah bergelar Orang  Kurang Upaya (OKU)

http://kassim8888.blogspot.com/



salam,

saya dh jenguk blog brader.tahniah saudara matahati walaupun dengan 1 jari mampu menulis panjang lebar.ternyata brader seorang yang sabar dan tabah.saya harap brader sentiasa bersabar dan terus bersemangat mengharungi cabaran hidup yang mendatang

Matahati

  • Global Moderator
  • Bendahara
  • ************
  • Posts: 1947
  • Gender: Male
Re: Anda Punya Blog? Kongsikan di sini...
« Reply #24 on: April 11, 2009, 01:37:51 AM »
Salam nasfa,

Terima kasih krn sudi menjenguk blog hitam putih sy.

Blog si OKU dgn jejarinya  >:(
« Last Edit: April 11, 2009, 12:48:22 PM by Matahati »
Blog Pelita Hati ~ Surah Yassin :::: Blog Emas & Dinar ~ TanganEmas

M A T R I X

  • Penghulu Bendahari
  • *******
  • Posts: 1140
Re: Anda Punya Blog? Kongsikan di sini...
« Reply #25 on: April 11, 2009, 11:28:07 AM »
saya punya blog http://mr9897.multiply.com  ;D ;D ;D saja main2 buat blog... :D

jebateja

  • Kek Gula Hangus Lazat, Home Made..
  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 183
  • Gender: Male
  • jebateja
    • Meh tempah kek gula hangus dan pelbagai lagik
Re: Anda Punya Blog? Kongsikan di sini...
« Reply #26 on: April 15, 2009, 12:36:23 PM »
Uikkk..den ado blog gak....

http://gulahangus.blogspot.com

leh order Kek Gula Hangus...kalau nak blaja buat resepi puding leh jugak...dengan bantuan video lagik.....

nassir

  • Kampung Dusun
  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 369
Re: Anda Punya Blog? Kongsikan di sini...
« Reply #27 on: April 15, 2009, 08:05:13 PM »
Emas Semasa Muslimah Boutique

kedainasfa

  • ALPHA LIPID LIFLINE
  • Hulubalang
  • *****
  • Posts: 595
  • Gender: Male
  • Slim Diet 2
    • alpha lipid & slim diet 2
Re: Anda Punya Blog? Kongsikan di sini...
« Reply #28 on: April 21, 2009, 06:46:53 PM »
salam...

jemput la ke blog saya........dah update ;D ;D ;D

http://kedainasfa.blogspot.com

asilaw

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 5
Re: Anda Punya Blog? Kongsikan di sini...
« Reply #29 on: May 18, 2009, 10:09:29 PM »
A'kum wbt, bagus sangat2 ada list of blogs kat sini. senang nak link

blog saya - bingkacheese.blogspot.com
                ni bukan pasal kuih bingka atau cheesecake, more of everyday essays je.

blog baju - senikapas.blogspot.com
                jom membeli-belah baju kurung siap kain kapas. cantek-cantek belaka.

jangan lupa linkla la blog saya ni F.O.C saja.

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Anda Punya Blog? Kongsikan di sini...
« Reply #29 on: May 18, 2009, 10:09:29 PM »