Author Topic: Perkenalkan diri anda - bakal penghuni Laman Indah  (Read 32952 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

acu

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 7
Re: Perkenalkan diri anda - bakal penghuni Laman Indah
« Reply #180 on: October 03, 2012, 07:32:00 AM »
Salam perkenalan dari kami sekeluarga;

Nama : Adri / Rafidah
No rumah : 24 jalan SP 2/3a
Bil anak : 3 (10 thn, 8 thn dan 9 bulan)
Pekerjaan : swasta
Lokasi tmpt kerja : Jalan Ampang



rmy

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 2
  • I Love Putra Mahkota
Re: Perkenalkan diri anda - bakal penghuni Laman Indah
« Reply #181 on: November 02, 2012, 08:48:06 AM »
Salam pengenalan : Dah lama tinggal di Laman Indah ni tapi di hujung2 minggu je..  Almaklum masih bekerja dan anak masih belajar di KL.  Suami saya suka berhujung minggu di Laman Indah sebab dah jatuh hati bersolat di SUAK! Dah kenal la jiran hadapan dan sebelah rumah.  Alhamdulillah mereka baik-baik belaka..  Rumah kami no 12, Jalan 2/3E bersebelahan rumah En Azrul & Pn Shakira!

missafzan

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 11
Re: Perkenalkan diri anda - bakal penghuni Laman Indah
« Reply #182 on: December 27, 2012, 04:54:15 PM »
Assalammualaikum sume abang and kakak.

Saya Siti Afzan. Panggil afzan je. Just nak maklumkan saya baru berpindah ke No4, Jalan 2/3C.Hehe..Sometime tu seram la jugak duduk sorang. org bujang la katakan.Anyway, kalau jumpa saya boleh la tegur2. Mohon tips abang n kakak di sini..kalau ada kakak-kakak yang nak carik geng ke surau ke camner ke, boleh la ajak saya. Saya ok je (kalau x balik keje lewat).

Salam perkenalan

p/s:Sini saya tak nampak sgt org geng jalan 2/3C la..huhuhu

azjazj

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 4
Re: Perkenalkan diri anda - bakal penghuni Laman Indah
« Reply #183 on: January 15, 2013, 02:25:09 PM »
Assalamualaikum dan salam perkenalan,

Nama : Zahrin/Aishah
Lot Rumah: 28 Jln 2/3C
Status : Berkahwin
Bil. anak: 2
Pekerjaan: Swasta

p/s: ada ke geng2 dalam nie yg main badminton? kalu ada saya nak join..  :)

Raiesa

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 90
Re: Perkenalkan diri anda - bakal penghuni Laman Indah
« Reply #184 on: January 25, 2013, 05:38:00 PM »
Wsalam
Selamat Berjiran

Kalau nak main badminton, setiap hari ahad malam sila turun ke dewan Sekolah Rendah Seri Putra bermula 9PM. 

mern1907

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 2
  • I Love Putra Mahkota
Re: Perkenalkan diri anda - bakal penghuni Laman Indah
« Reply #185 on: September 02, 2013, 04:03:16 PM »
Salam Perkenalan semua,

Kami sekeluarga bakal menghuni Laman Indah Ceria hujung tahun 2013 ni..semoga kami dapat jiran yang baik dan prihatin.

Nama : Izarudin Zainal / Siti Murni
Lot rumah : No.10 Jalan Seri Putra 2/3A
Status : Berkahwin
Bil. Anak : 3 org (4thn, 2thn, 1thn)
Pekerjaan : Suami - swasta (Damansara), isteri-gomen(Putrajaya)

Selamat Berjiran..semoga hubungan ukhuwah antara kita terjalin!