Author Topic: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.  (Read 22163 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

OffshoreMan

  • Administrator
  • Temenggung
  • ***
  • Posts: 1309
  • Gender: Male
  • Cerita Kerja Offshore Oil & Gas di Offshoreman.net
    • Offshore Oil & Gas
Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
« on: October 14, 2009, 01:24:52 AM »
Assalamualaikum,

Hari ini saya melancarkan perkhidmatan iklan.

SYARAT:
1. Buat masa ini, Percuma.
2. Banner berukuran 468x60 pixel.
3. Redirection ke Post kat forum ini yg berkaitan dengan perkhidmatan anda.
4. Terbuka hanya kepada perkhidmatan sekitar Putra-Mahkota.
5. Lokasi iklan buat masa ini adalah Bucu atas sebelah kanan.  Antara kawasan lain yg di kenalpasti adalah Header & In between Posts.

Syarat lain?  Anda di jemput utk menokok tambah syarat di atas. 

Anda juga boleh mencadangkan kadar bayaran yg dikenakan jika sampai masa dan ketika bayaran 'terpaksa' dikenakan...  :P
« Last Edit: October 14, 2009, 02:15:07 AM by Sulaiman Sabur »

[email protected]

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 291
  • baru tukau nick...ekekeke
    • Nasi Kukus Ayam Dara Mr.Bob's
Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
« Reply #1 on: October 15, 2009, 01:29:06 AM »
Assalamualaikum,

Hari ini saya melancarkan perkhidmatan iklan.

SYARAT:
1. Buat masa ini, Percuma.
2. Banner berukuran 468x60 pixel.
3. Redirection ke Post kat forum ini yg berkaitan dengan perkhidmatan anda.
4. Terbuka hanya kepada perkhidmatan sekitar Putra-Mahkota.
5. Lokasi iklan buat masa ini adalah Bucu atas sebelah kanan.  Antara kawasan lain yg di kenalpasti adalah Header & In between Posts.

Syarat lain?  Anda di jemput utk menokok tambah syarat di atas. 

Anda juga boleh mencadangkan kadar bayaran yg dikenakan jika sampai masa dan ketika bayaran 'terpaksa' dikenakan...  :P

-buat masa ni saya cadangkan boss buat banner donation untuk forum nie pun okay..ikhlas bagi mereka yang nak support forum nie...

[email protected]

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 291
  • baru tukau nick...ekekeke
    • Nasi Kukus Ayam Dara Mr.Bob's
Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
« Reply #2 on: October 15, 2009, 01:35:55 AM »
harga yang boss kena tetapkan adalah mengikut tahap traffic flow kat forum nie la sehari..tu yang biasanya menjadi ukuran di mana2 forum atau portal. Boleh bandingkan dengan lelong.com.my atau cari.com.my..makin popular makin caj tinggi la..sampai masa bandwith forum nie dah berat nak tukau server pulakkan.. ;D

[email protected]

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 291
  • baru tukau nick...ekekeke
    • Nasi Kukus Ayam Dara Mr.Bob's
Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
« Reply #3 on: October 15, 2009, 01:37:40 AM »
Assalamualaikum,

Hari ini saya melancarkan perkhidmatan iklan.

SYARAT:
1. Buat masa ini, Percuma.
2. Banner berukuran 468x60 pixel.
3. Redirection ke Post kat forum ini yg berkaitan dengan perkhidmatan anda.
4. Terbuka hanya kepada perkhidmatan sekitar Putra-Mahkota.
5. Lokasi iklan buat masa ini adalah Bucu atas sebelah kanan.  Antara kawasan lain yg di kenalpasti adalah Header & In between Posts.

Syarat lain?  Anda di jemput utk menokok tambah syarat di atas. 

Anda juga boleh mencadangkan kadar bayaran yg dikenakan jika sampai masa dan ketika bayaran 'terpaksa' dikenakan...  :P

iklan tu yang nak hantar kena tempek kat sini ker...kalau yer sat lagie saya letak la...

[email protected]

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 291
  • baru tukau nick...ekekeke
    • Nasi Kukus Ayam Dara Mr.Bob's
Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
« Reply #4 on: October 15, 2009, 01:57:14 AM »

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
« Reply #4 on: October 15, 2009, 01:57:14 AM »



OffshoreMan

  • Administrator
  • Temenggung
  • ***
  • Posts: 1309
  • Gender: Male
  • Cerita Kerja Offshore Oil & Gas di Offshoreman.net
    • Offshore Oil & Gas
Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
« Reply #5 on: October 15, 2009, 10:03:05 AM »
ok.. done.. iklan dah di masukkan

syira

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 424
  • Gender: Female
Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
« Reply #6 on: October 15, 2009, 04:16:26 PM »
en sulaiman.. kalau yg ni boleh ker ???

Perkhidmatan yang disediakan :
Antique Gate , Antique Staircase, Automatic Gate, Awning, Fencing, Iron Gate, Metal Work’s & Construction, Renovation Etc..

UNTUK MAKLUMAT LANJUT & HARGA ISTIMEWA SILA HUBUNGI : -
ARZEX ENTERPRISE
PHONE : 012 - 932 4812 (RAZALI)
H/PHONE : 017 - 365 1248 (ZATTY)

HARGA MASIH BOLEH DIRUNDING



[email protected]

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 291
  • baru tukau nick...ekekeke
    • Nasi Kukus Ayam Dara Mr.Bob's
Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
« Reply #7 on: October 16, 2009, 08:24:40 AM »
ok.. done.. iklan dah di masukkan

terima kasih boss

OffshoreMan

  • Administrator
  • Temenggung
  • ***
  • Posts: 1309
  • Gender: Male
  • Cerita Kerja Offshore Oil & Gas di Offshoreman.net
    • Offshore Oil & Gas
Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
« Reply #8 on: October 16, 2009, 09:41:56 AM »
en sulaiman.. kalau yg ni boleh ker ???

Perkhidmatan yang disediakan :
Antique Gate , Antique Staircase, Automatic Gate, Awning, Fencing, Iron Gate, Metal Work’s & Construction, Renovation Etc..

UNTUK MAKLUMAT LANJUT & HARGA ISTIMEWA SILA HUBUNGI : -
ARZEX ENTERPRISE
PHONE : 012 - 932 4812 (RAZALI)
H/PHONE : 017 - 365 1248 (ZATTY)

HARGA MASIH BOLEH DIRUNDING


Boleh je... make sure :

1. anda buat satu post berkenaan perkhidmatan anda... dan support sebarang pertanyaan di sana.
2. Buat banner dan ATTACH banner tu kat sini.


syira

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 424
  • Gender: Female
Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
« Reply #9 on: October 16, 2009, 12:11:48 PM »
ok.. nnti saya postkan.. TQ :)

telogoreng

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 35
Business Buletin
« Reply #10 on: October 31, 2009, 12:38:17 PM »
Assalamualaikum,

Saya ada link berkenaan dengan Pengurusan hidup.
Tiada paksaan, apa yang baik kita kongsi

Bolelah explore link dibawah!!!!

<a href="http://0012aoqfjuh24y2mt9geuvni8e.hop.********.net/" target="_top">Click Here!</a> ;)

pukat_tarik

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 147
    • Anak Score A, Anda Score $
Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
« Reply #11 on: November 02, 2009, 09:41:44 AM »
thread Imtiyaaz Nano Alkaline Water Filter
http://putra-mahkota.com/forum/index.php?topic=1895.msg25970#new



tolong add.. En. Sulaiman.. tq

OffshoreMan

  • Administrator
  • Temenggung
  • ***
  • Posts: 1309
  • Gender: Male
  • Cerita Kerja Offshore Oil & Gas di Offshoreman.net
    • Offshore Oil & Gas
Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
« Reply #12 on: November 21, 2009, 07:32:45 PM »
sudah di masukkan.  hanya tunggu google cache new codes tu.  Sebab code iklan saya riding google adsense.

man ismail

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 90
Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
« Reply #13 on: November 24, 2009, 12:14:28 PM »


kami menyediakan perkhidmatan fotografi untuk event, potraiture, studio & wedding
selain itu, kami menyediakan perkhidmatan advertising & printing (banner,letterhead, resit, kad kahwin dll)

office kami BROZ Graphic Design di
15A tingkat 1, jalan seri putra 1/4, bdr seri putra bangi
(di atas Restoran Aruna Tom Yam)

p/s: thanks memberi ruang untuk pengiklanan

BROZGraphicDesign'S founder man [email protected] ismail is a graphic designer in general. currently a senior designer for a multi-item design agency, his involvement in the design media has given him a wide knowledge of various graphic designing skills including photography.
Contact: 0193571785

zulkifle

  • agen topup, pendaftaran murah (promosi)
  • Penghuni
  • **
  • Posts: 28
  • Gender: Male
  • flexi.mudahtopup.com
    • agen topup, murah
Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
« Reply #14 on: December 06, 2009, 03:04:39 AM »
kalau saya nak letak iklan topup boleh tak.... :D :D

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
« Reply #14 on: December 06, 2009, 03:04:39 AM »