Author Topic: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.  (Read 21219 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

fiza

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 2
Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
« Reply #30 on: November 20, 2010, 09:21:13 PM »
Salam...

Macam maner nak buat kat cini....tak faham, jelaskan sikit....tqqq

azliza

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 1
Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
« Reply #31 on: November 20, 2010, 11:30:54 PM »
Saya pun nak tumpang iklan.Macam ni ok tak?

Kami ada menjual telekung dari Tanah Abang,Indonesia (safa marwah, syfa rahman, hajar aswad, raissa, rahayu dan lain-lain)
dan jubah Dubai, Syria, Mekah (saiz 52,54,56 dan 58) dengan harga berpatutan. Selain itu,kami juga menjual inai kuku, inai rambut, celak dan pewangi tanpa alkohol.

Berminat, hubungi Pn Iza xxxxxxxx
« Last Edit: November 21, 2010, 12:08:48 AM by Matahati »

Matahati

  • Global Moderator
  • Bendahara
  • ************
  • Posts: 1947
  • Gender: Male
Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
« Reply #32 on: November 21, 2010, 12:13:38 AM »
azliza & fiza,

Salam....mmg boleh mengiklan di forum ini tapi syarat posting minima 10 posts.

Sila baca syarat2 nya utk mengiklan. TQ
Blog Pelita Hati ~ Surah Yassin :::: Blog Emas & Dinar ~ TanganEmas

auntjunk

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 19
Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
« Reply #33 on: November 21, 2010, 03:59:57 PM »
Saya pun rasanya nak iklan kan di forum ni....nanti saya cukup kan syarat2 yang diperlukan

alhawari

  • Guest
Jom Mengaji Qur'an!
« Reply #34 on: November 29, 2010, 11:30:08 PM »
Joom kita mengaji Qur'an!

www.mengaji.my

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Jom Mengaji Qur'an!
« Reply #34 on: November 29, 2010, 11:30:08 PM »



mohd

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 1
Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
« Reply #35 on: March 03, 2011, 09:35:31 PM »

Kami mengusahakan bengkel berasaskan besi..dlm erti kata lain mahir dlm
membuat pelbagai jenis buatan grill besi rumah , ampaian kain ,awning dan polycarbonate . Bukan kapal kargo atau kimpalan kargo. Walau bagaimanapun sekiranya anda berminat bolehlah terus menghubungi sy di talian : 014 * 6330377 *..TK..

akumie

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 1
Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
« Reply #36 on: March 03, 2011, 10:25:39 PM »
SALAM ...saya pembuat gril biasa or w.i...sengkuap or awning..termurah dlm pahang..nak test market dlm nie....xxxxxx..sms kalau saya xjawab tipon...pasti murah 500 to 1k berbanding sebut harga bengkel2 lain..utk sebijik rumah la...like 6 kpg tingkap 4x6..sliding door 10x7,2set...door 3x7,2 kpg...sisip angin 2x4,3 kpg...n ada prezen ampai kain use paip nako panjang 10 kaki 2 level...besi wrought iron semua nie, kos dlm 4k below...tidak termasuk kos transpot kecuali dlm area tertentu yg berdekatan dgn bengkel saya..ok terima kasih pd yg sudi membaca posting ini..penghargaan pd yg sudi menempah grill dgn saya..sebenarnya join nie just nak bg bantuan dr segi sebut harga,hasil buatan...or sebagaainya berkaitan gril rumah...jika nak amek oder tuan2 semua amat lah menjadi kesulitan bg saya coz lokasi sy yg jauh  dr tpt tuan2..tapi kalau kena dgn keadaan.. sy bisa amek jer oder xkira jauh dekat dah...atau kalau tuan2 ade sedara mara dlm jengka,jerantut,maran,temerloh,bentong ,karak hatta kuantan pun...bolehlah rekemen oder dgn saya..kol bg tau saiz berapa2..dpt la tau kos gril or sebagainya...kos gril w.i or besi biasa bergantung pd patent ..harap maklum..

Nota: sila ikut syarat untuk mengiklan
« Last Edit: March 04, 2011, 10:51:10 AM by @kuSempoi »

acik

  • penghuni
  • Penghuni
  • **
  • Posts: 23
  • Gender: Female
  • Baju Muslimah cotton stretchable
Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
« Reply #37 on: March 06, 2011, 05:14:06 PM »
assalam...tuan moderator..saya x faham kena buat 10 post sblm iklan tu..ape ke bende maksudnyer??? hehe..baru nak celik IT

tebbaloi

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 91
  • Gender: Male
Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
« Reply #38 on: March 06, 2011, 07:54:46 PM »
assalam...tuan moderator..saya x faham kena buat 10 post sblm iklan tu..ape ke bende maksudnyer??? hehe..baru nak celik IT

biar saya jawab bagi pihak mod ok. 10 post tu maksudnya, 10 posting atau 10x acik post dalam forum ni.

acik

  • penghuni
  • Penghuni
  • **
  • Posts: 23
  • Gender: Female
  • Baju Muslimah cotton stretchable
Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
« Reply #39 on: March 07, 2011, 09:38:11 AM »
tebbaloi nak kena post benda yg sama ke ? atau tukar2?...thx krn sudi jawab soalan2 saya... (sah2 saya x faham =))

Baghdad Kafe

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 24
Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
« Reply #40 on: March 25, 2011, 01:52:57 AM »
Salam...

Tuan Moderator...

Macamana nak hantar banner untuk iklan ye..

Thanks.

che yusof

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 2
Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
« Reply #41 on: April 21, 2011, 09:35:48 AM »
Assalamualaikum,

Hari ini saya melancarkan perkhidmatan iklan.

SYARAT:
1. Buat masa ini, Percuma.
2. Banner berukuran 468x60 pixel.
3. Redirection ke Post kat forum ini yg berkaitan dengan perkhidmatan anda.
4. Terbuka hanya kepada perkhidmatan sekitar Putra-Mahkota.
5. Lokasi iklan buat masa ini adalah Bucu atas sebelah kanan.  Antara kawasan lain yg di kenalpasti adalah Header & In between Posts.

Syarat lain?  Anda di jemput utk menokok tambah syarat di atas. 

Anda juga boleh mencadangkan kadar bayaran yg dikenakan jika sampai masa dan ketika bayaran 'terpaksa' dikenakan...  :P

che yusof

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 2
Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
« Reply #42 on: April 22, 2011, 08:43:30 AM »
Assalamualaikum,

Hari ini saya melancarkan perkhidmatan iklan.

SYARAT:
1. Buat masa ini, Percuma.
2. Banner berukuran 468x60 pixel.
3. Redirection ke Post kat forum ini yg berkaitan dengan perkhidmatan anda.
4. Terbuka hanya kepada perkhidmatan sekitar Putra-Mahkota.
5. Lokasi iklan buat masa ini adalah Bucu atas sebelah kanan.  Antara kawasan lain yg di kenalpasti adalah Header & In between Posts.

Syarat lain?  Anda di jemput utk menokok tambah syarat di atas. 

Anda juga boleh mencadangkan kadar bayaran yg dikenakan jika sampai masa dan ketika bayaran 'terpaksa' dikenakan...  :P

maarofmohdnoor

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 1
Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
« Reply #43 on: April 23, 2011, 08:44:19 PM »
Topic
syarikat berpengaman luas dalam pembinaan pagar letrik  seperti berikut:
Syarat

1. Membekal dan membina pagar eletrik haiwan liar
2. Membuat sistem pagar electrik untuk kediaman
3. Service selepas jualan

email : Agro_teknikxxxxx/u]


-supplier contract-

Nota: Tak cukup syarat mengiklan
« Last Edit: April 27, 2011, 04:58:19 AM by @kuSempoi »

anjungsuri

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 11
Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
« Reply #44 on: June 16, 2011, 05:16:41 PM »
Salam...

Err... Tuan admin, masih percuma lagi ke untuk letak iklan banner diatas tu.. huhu.. TQ

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Iklankan Produk & Perkhidmatan anda di sini.
« Reply #44 on: June 16, 2011, 05:16:41 PM »