Author Topic: Apa lagi yg anda PERLUKAN?  (Read 6908 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

OffshoreMan

  • Administrator
  • Temenggung
  • ***
  • Posts: 1311
  • Gender: Male
  • Cerita Kerja Offshore Oil & Gas di Offshoreman.net
    • Offshore Oil & Gas
Apa lagi yg anda PERLUKAN?
« on: 22 Oct, 12:08:17 AM »
Assalamualaikum & Salam sejahtera,

November & October rasanya akan menjadi bulan yg kurang kerja di office... so anda boleh kemukakan apa lagi yang anda rasa perlu utk menambah-baik Putra-Mahkota.com ini... Segala cadangan amat di alu alukan...

Regards,
Sulaiman Sabur.
Webmaster

OffshoreMan

  • Administrator
  • Temenggung
  • ***
  • Posts: 1311
  • Gender: Male
  • Cerita Kerja Offshore Oil & Gas di Offshoreman.net
    • Offshore Oil & Gas
Insya Allah bulan 5-6 ni kurang sikit kerja.  Project kat sini dah habis, so boleh balik Putra-mahkota Malaysia...  ;D

Sekiranya anda punya cadangan, komen n improvement, boleh sharekan kat sini.   So kalau ada kemampuan, saya akan try merealisasikannya!

Spasiba!

Jundullah_232

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 904
  • Gender: Male
Re: Apa lagi yg anda PERLUKAN?
« Reply #2 on: 01 Mar, 05:30:04 PM »
 ;D bila nak balik Malaysia tuan leman..  :)

setakat ni takde komen lagi..
cuma klu boleh tread2 lama yg dah basi/expired atau kunci boleh delete kot..

jazakallah
 :)

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: Apa lagi yg anda PERLUKAN?
« Reply #3 on: 01 Mar, 05:35:46 PM »
Kambingggg... ;D ;D ;D

Matahati

  • Global Moderator
  • Bendahara
  • ************
  • Posts: 1947
  • Gender: Male
Re: Apa lagi yg anda PERLUKAN?
« Reply #4 on: 01 Mar, 05:39:42 PM »
;D bila nak balik Malaysia tuan leman..  :)

setakat ni takde komen lagi..
cuma klu boleh tread2 lama yg dah basi/expired atau kunci boleh delete kot..

jazakallah
 :)

Insyaallah....nanti kami (moderator2) akan cuba mengemaskini dan delete thread2 yg tak aktif.
Blog Pelita Hati ~ Surah Yassin :::: Blog Emas & Dinar ~ TanganEmas

OffshoreMan

  • Administrator
  • Temenggung
  • ***
  • Posts: 1311
  • Gender: Male
  • Cerita Kerja Offshore Oil & Gas di Offshoreman.net
    • Offshore Oil & Gas
Re: Apa lagi yg anda PERLUKAN?
« Reply #5 on: 01 Mar, 05:46:24 PM »
Thread lama kalau boleh jangan di delete.
Just Lock saja.

Kita perlukan thread lama utk position ourself dekat search engine.  Thread tu consider sebagai 'CONTENT' website.  So lock je...  ;D

Kambing ok je.. he he he.. sini hari hari makan Kambing (local panggil Baran)... sampai darah pun naik, seluar pun sempit...

Jundullah_232

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 904
  • Gender: Male
Re: Apa lagi yg anda PERLUKAN?
« Reply #6 on: 01 Mar, 05:49:51 PM »
;D bila nak balik Malaysia tuan leman..  :)

setakat ni takde komen lagi..
cuma klu boleh tread2 lama yg dah basi/expired atau kunci boleh delete kot..

jazakallah
 :)

Insyaallah....nanti kami (moderator2) akan cuba mengemaskini dan delete thread2 yg tak aktif.


Lupalak aku pun moderator.. hemm ikut tuan leman kita lock thread dulu.. sebab boleh jadi search engine.. kadang2 saya search kat google ke yahoo ke depa bawak ke forum kita nie.. cantik...  ;D

Matahati

  • Global Moderator
  • Bendahara
  • ************
  • Posts: 1947
  • Gender: Male
Re: Apa lagi yg anda PERLUKAN?
« Reply #7 on: 01 Mar, 05:57:35 PM »
OK....thread2 lama dan tak aktif kami akan Lock.

Blog Pelita Hati ~ Surah Yassin :::: Blog Emas & Dinar ~ TanganEmas

kakcik

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 104
    • fotohati.com
Re: Apa lagi yg anda PERLUKAN?
« Reply #8 on: 01 Mar, 06:31:10 PM »
banyak SPAMMER/ ke stalker ke ape tah yang nama aapa2 tu yg berpuluh ribu tu
Jika boleh utk register buat le security lebih sikit supaya mereka tak leh masuk

dan move topik ke tempat bersesuaian
dan merge yang bertindan

terima kasih admin dan mod yg baik hati
« Last Edit: 01 Mar, 06:32:57 PM by kakcik »

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: Apa lagi yg anda PERLUKAN?
« Reply #9 on: 01 Mar, 09:27:07 PM »
ok kawan akan jalankan tanggungjawab di >BBM> seksyen 5
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Apa lagi yg anda PERLUKAN?
« Reply #10 on: 01 Mar, 09:32:24 PM »
Kambingggg... ;D ;D ;D

tak tahan sampai tergelak depan komputer... MuaHaHaHa... :D :D :D

WIN

  • Penghulu Bendahari
  • *******
  • Posts: 1056
  • Gender: Female
Re: Apa lagi yg anda PERLUKAN?
« Reply #11 on: 01 Mar, 10:02:50 PM »
Jgn salah sangka..capt rahman perlukan kambing sbg peneman je, x gitu capt?
Hahaha!

mImOsaPudiCa

  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 2490
Re: Apa lagi yg anda PERLUKAN?
« Reply #12 on: 02 Mar, 08:29:21 AM »
Kambingggg... ;D ;D ;D

tak tahan sampai tergelak depan komputer... MuaHaHaHa... :D :D :D

Capt, kt TIP byk kambing, meh la dtg...sumer saiz ade :D

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Apa lagi yg anda PERLUKAN?
« Reply #13 on: 02 Mar, 08:50:31 AM »
saya tak pernah delete thread... hanya lock sahaja

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: Apa lagi yg anda PERLUKAN?
« Reply #14 on: 02 Mar, 08:57:45 AM »
Jgn salah sangka..capt rahman perlukan kambing sbg peneman je, x gitu capt?
Hahaha!
Singapore sindrom ke .. ;D ;D Ataupun wiken sindrom.. :-* :-*