Author Topic: PERKHIDMATAN FOTOGRAFI  (Read 2663 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

weet

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 29
PERKHIDMATAN FOTOGRAFI
« on: July 12, 2008, 12:59:36 AM »
sALAm,

Kami menyediakan perkhidmatan fotografi!!

selain konsep perkahwinan, ade juga perkhidmatan studio terus ke rumah cthnye Foto Keluarga (family photo), event2, shoot food, interior, ape2 la yg berkaitan ngan foto.

Untuk perkahwinan kami menyediakan pelbagai pakej-pakej yg best giler! di sertakan custom album dan frame yg menarik. Ttg kualiti gambar kami?? jgn wisau.. sbb kami sudah berpengalaman 10 tahun dengan dunia foto dan kami x student UITM Diploma in Photography.
ok kawan2 sile lihat di blog n web sy ni http://www.darmansyah.com/blog/


















namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: PERKHIDMATAN FOTOGRAFI
« Reply #1 on: July 12, 2008, 07:24:30 AM »
Boleh kongsi tak, untuk masukkan caption/logo dalam gambar, software apa yang paling mudah dipakai terutamanya kalau kita nak masukkan logo dalam gambar yang banyak?

Harap dapat bantu. Kalau boleh nak yang free.

nassir

  • Kampung Dusun
  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 369
Re: PERKHIDMATAN FOTOGRAFI
« Reply #2 on: July 12, 2008, 11:22:11 AM »
akusempoi boleh guna photoshop atau ilustrator

kpd saudari weet,mungkin weet pon ingat2 lupa saya..(motor besar hijau pasar ramadhan)
ada 1 gambar tu mungkin agak kurang sesuai utk tatapan forum sebegini

klu dlm personal blog/web mungkin tak mengapa,web tedadnan lagi haru ;D
harap maaf kerana menegur

apapun diharap dimurahkan rezeki dan mendapat pulangan yg diberkati
bila mau dapat baby?
« Last Edit: July 12, 2008, 11:25:49 AM by nassir »
Emas Semasa Muslimah Boutique

weet

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 29
Re: PERKHIDMATAN FOTOGRAFI
« Reply #3 on: July 13, 2008, 12:34:55 AM »
akusempoi boleh guna photoshop atau ilustrator

kpd saudari weet,mungkin weet pon ingat2 lupa saya..(motor besar hijau pasar ramadhan)
ada 1 gambar tu mungkin agak kurang sesuai utk tatapan forum sebegini

klu dlm personal blog/web mungkin tak mengapa,web tedadnan lagi haru ;D
harap maaf kerana menegur

apapun diharap dimurahkan rezeki dan mendapat pulangan yg diberkati
bila mau dapat baby?

gambar sebegitu.. takde pe pong.. dah kawen pon dioang  ;D bg weet itu art huhuuuuhuuu...

akusempoi.. betul kate nasir..ps ngan illus sahaja yg bleh masuk kan logo, kerawang2 ape2 la.. kene rajen sll ujikaji kat ps tu.. lame2 dah biase dah tak rumit lah.

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: PERKHIDMATAN FOTOGRAFI
« Reply #4 on: July 13, 2008, 12:39:45 AM »
thanks... sekarang pakai paint shop pro

Tapi payah nak uruskan gambar yg banyak. Photoshop boleh buat ekk.. nanti cuba.