Author Topic: Sorri  (Read 1572 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

telogoreng

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 35
Sorri
« on: October 31, 2009, 10:15:40 AM »
Asslamualaikum semua!!! Saya bangga setelah dapat melihat apa yang berlaku sekitar tempat dalam forum ni. Tapi tulah bnyk tak dapat sambutan. Bkn oranglain la saya sendiri pun tak bole nk seriously and 100% comitmen dgn whatever aktiviti yang ada di sebabkan kerja saya 6 bulan laut 2 bulan darat. Jadi jgn sesiapa marah atau boring kalau2 cadangan, pndapat saya dah ketinggalan
 harap maklum

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: Sorri
« Reply #1 on: October 31, 2009, 08:40:53 PM »
Asslamualaikum semua!!! Saya bangga setelah dapat melihat apa yang berlaku sekitar tempat dalam forum ni. Tapi tulah bnyk tak dapat sambutan. Bkn oranglain la saya sendiri pun tak bole nk seriously and 100% comitmen dgn whatever aktiviti yang ada di sebabkan kerja saya 6 bulan laut 2 bulan darat. Jadi jgn sesiapa marah atau boring kalau2 cadangan, pndapat saya dah ketinggalan
 harap maklum
Macam kenal aje...

OffshoreMan

  • Administrator
  • Temenggung
  • ***
  • Posts: 1309
  • Gender: Male
  • Cerita Kerja Offshore Oil & Gas di Offshoreman.net
    • Offshore Oil & Gas
Re: Sorri
« Reply #2 on: October 31, 2009, 09:55:40 PM »
tak pa.. namanya pun forum... kalau thread tu dah ada, nanti ada le member bagi links... kalau teruk sgt, moderator boleh mergekan topic...
sik ada hal...

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Sorri
« Reply #2 on: October 31, 2009, 09:55:40 PM »