Author Topic: System Administrator - University of Nottingham in Malaysia, Semenyih  (Read 1724 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ibnhussin

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 191
  • Gender: Male
  • Begin With The End In Mind
    • Follow Your Heart
Iklan ni tak keluar lagi, My manager beritahu kalau ada kengkawan yg berminat boleh le hantar resume - sebab Senior System Admin yg dah lebih 5 tahun berkhidmat di sini akan meninggalkan kami (dah tender minggu lepas),  :'( uhuks.. (nangis sebab beban dia tu saya le yg kena tanggung duh..)

System Administrator
The succesfull candidate will be responsible for Windows/Linus server administration, reliability of services and devoloping and documenting standard IT operation policies and procedures

Requirements
Possess a recognized Degree in Computer Studies or its equivalent. Minimum 3-4 years of hands-on experience in Windows 2000/2003/Linux/Exhcange/SAN/VM administration. Experience in medium to large Active Directory deployment/ administration will be an added advantage.


Saya copy iklan yg serupa masa apply kat sini dulu. Patutnya sama je lah  ;D

Berminat, e-mail resume anda ke
fakhrul.anwar@nottingham.edu.my

The University of Nottingham in Malaysia
Semenyih, Selangor.
http://www.nottingham.edu.my

p/s: 15KM je dari Putra-Mahkota ni (ukur dari Petronas le..), still tak leh challenge KUIS  ;D

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
err... macam nak minta, tapi macam tak layak... hehehe :)