Author Topic: Perkenalkan Diri Anda Untuk Warga Seksyen 4  (Read 7970 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Suffian

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 826
Perkenalkan Diri Anda Untuk Warga Seksyen 4
« on: November 03, 2009, 05:28:42 PM »
Assalammualaikum dan salam perkenalan.

Saya mulakan dengan diri saya.
Nama panggilan Mas atau Pian.
Status: Seorang suami dan ayah kepada puteri Siti Aisyah.
Alamat: Tinggal di blok E tingkat 1 bernombor 18.

Sweetsugarcane

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 10
Re: Perkenalkan Diri Anda Untuk Warga Seksyen 4
« Reply #1 on: November 11, 2009, 01:57:49 PM »
Salam Pian,rase nyer x ramai warganegara sek 4 yang tahu kewujudan forum ni or maybe diaorg segan nak kenal kan diri.cz saya tgk mmbe dari sek jiran jer yang rajin kat cni.

Suffian

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 826
Re: Perkenalkan Diri Anda Untuk Warga Seksyen 4
« Reply #2 on: November 11, 2009, 04:55:04 PM »
Ginilah cara kite nak berkenal. Kalau malu-malu, buangkanlah. Saya tahu Cik Melah pun dari Seksyen 4.... Wanzizou pung seksyen 4.... sape lagi yerk? 

rose

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 87
Re: Perkenalkan Diri Anda Untuk Warga Seksyen 4
« Reply #3 on: December 02, 2009, 10:40:43 AM »
Assalamualaikum, salam perkenalan & Salam Kebajikan......
Nama saya: ROSMAH (panggil je ROS)
Nama suami saya: AWIE
Nama anak saya:SYAKIR
Saya tinggal kat: A-1-9, Bndar Bukit Mahkota, sek 4...
Saya keje kat:PEJABAT KEBAJIKAN MASYARAKAT DAERAH HULU LANGAT (Pej. kat kajang)
Saya ada jual: Tepung kek chocolate moist RM9.00 je n jual kerongsang..murah2....
sesiapa yang rasa ada penduduk yang memerlukan bantuan kebajikan, yang ada ramai anak yang bersekolah dan tidak mampu, hubungilah saya....saya akan bagi borang permohonan bantuan...019-3280212
dulu saya keje ngn DR Norlela(poliklinik mahkota)...
so selamat berkenalan semua......

Suffian

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 826
Re: Perkenalkan Diri Anda Untuk Warga Seksyen 4
« Reply #4 on: December 03, 2009, 05:16:25 AM »
Selamat berkenalan Puan Ros dan Keluarga...
Wah! Sempat promote servie yer ;D ;D ;D Tak apa bende bermanfaat bagus untuk diwar-warkan.  ;)

rose

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 87
Re: Perkenalkan Diri Anda Untuk Warga Seksyen 4
« Reply #5 on: December 06, 2009, 12:02:59 AM »
Salam...terima kasih En Suffian....memandangkan di Bandar Bkt Mahkota ini ada juga golongan yang berpendapatan rendah yang memerlukan bantuan silalah berhubung dengn saya untuk mendapatkan borang permohonan bantuan dan boleh datang terus ke Pejabat Kebajikan Masyarakat Daerah Hulu Langat...

Matahati

  • Global Moderator
  • Bendahara
  • ************
  • Posts: 1947
  • Gender: Male
Re: Perkenalkan Diri Anda Untuk Warga Seksyen 4
« Reply #6 on: December 06, 2009, 12:48:33 AM »
Salam.

Bagus juga ada org yg bertugas dgn JKM di forum ini. Nanti bolehlah buka satu thread/topik berkaitan dgn bantuan yg di sediakan oleh JKM. Mungkin ramai yg ingin mengatahuinya.
Blog Pelita Hati ~ Surah Yassin :::: Blog Emas & Dinar ~ TanganEmas

zalie73

  • komiti protonCar.biz selangor
  • Penghuni
  • **
  • Posts: 12
  • Gender: Male
  • jom layan mancing...
Re: Perkenalkan Diri Anda Untuk Warga Seksyen 4
« Reply #7 on: December 24, 2009, 09:46:40 PM »
salam...baru tau ada forum tuk warga bandar bukit mahkota nih...huhuhu

nama: razali
nama panggilan zali
alamat:duk kat blok h tinggkT 4 bernombor 06..
betul belakang kedai...

harap dpt kenal2 ngan semua warga bukit mahkota heeeeee...

0172658313...senang2 call la...
nak tempah fruit carving call jer...perkhidmatan menjahit baju kurung...call 0139441215 puan salmi

Suffian

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 826
Re: Perkenalkan Diri Anda Untuk Warga Seksyen 4
« Reply #8 on: December 24, 2009, 10:12:03 PM »
Salam Perkenalan En. Zali. Selamat Datang ke Putra Mahkota Comunity a.k.a. PMC.  ;D

zalie73

  • komiti protonCar.biz selangor
  • Penghuni
  • **
  • Posts: 12
  • Gender: Male
  • jom layan mancing...
Re: Perkenalkan Diri Anda Untuk Warga Seksyen 4
« Reply #9 on: December 24, 2009, 10:25:33 PM »
Salam Perkenalan En. Zali. Selamat Datang ke Putra Mahkota Comunity a.k.a. PMC.  ;D

salam encik suffian...PMC (protonmaniaclub) +- PMC (putra mahkota comunity)...hahaha...
baru perasan la bro ada forum nih...
tak ada ape2 even ker hujung tahun kat bukit mahkota ni...

0172658313...senang2 call la...
nak tempah fruit carving call jer...perkhidmatan menjahit baju kurung...call 0139441215 puan salmi

zalie73

  • komiti protonCar.biz selangor
  • Penghuni
  • **
  • Posts: 12
  • Gender: Male
  • jom layan mancing...
Re: Perkenalkan Diri Anda Untuk Warga Seksyen 4
« Reply #10 on: December 25, 2009, 12:48:58 AM »
Salam...terima kasih En Suffian....memandangkan di Bandar Bkt Mahkota ini ada juga golongan yang berpendapatan rendah yang memerlukan bantuan silalah berhubung dengn saya untuk mendapatkan borang permohonan bantuan dan boleh datang terus ke Pejabat Kebajikan Masyarakat Daerah Hulu Langat...

alhamdulillah ada gak org yg keje ngan JKM ni...isteri sy nak minta bantuan membeli mesin jahit...mcm mana nak jumpa...atau nak hubungi cik/puan rose ni

0172658313...senang2 call la...
nak tempah fruit carving call jer...perkhidmatan menjahit baju kurung...call 0139441215 puan salmi

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: Perkenalkan Diri Anda Untuk Warga Seksyen 4
« Reply #11 on: December 28, 2009, 01:27:24 PM »

alhamdulillah ada gak org yg keje ngan JKM ni...isteri sy nak minta bantuan membeli mesin jahit...mcm mana nak jumpa...atau nak hubungi cik/puan rose ni
[/quote]

Salam en Zalie....slamat datang ke PMC...puan rose kan ada bg alamat umah ngan no tipon nyer tu...bleh ler try..waaa isteri pandai menjahit yer..leh ler amik tempahan....

Suffian

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 826
Re: Perkenalkan Diri Anda Untuk Warga Seksyen 4
« Reply #12 on: December 31, 2009, 11:46:08 PM »
Assalamualaikum, salam perkenalan & Salam Kebajikan......
.....sesiapa yang rasa ada penduduk yang memerlukan bantuan kebajikan, yang ada ramai anak yang bersekolah dan tidak mampu, hubungilah saya....saya akan bagi borang permohonan bantuan...019-3280212....

Harap tidak terlambat untuk saya ucapkan tahniah kerana dilantik sebagai kakitangan kerajaan.

Kedua saya nak tanya, kalau mak bapak tak hantar anak gi sekolah selepas 7 tahun, apa tindakan yang boleh penduduk ambil? Saya kasihan kat budak-budak yang mak bapak diorang abaikan pelajaran diorang dan tak hantar diorang pegi skolah. Sedey btol lah. Isk isk isk.

rose

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 87
Re: Perkenalkan Diri Anda Untuk Warga Seksyen 4
« Reply #13 on: January 04, 2010, 01:26:35 PM »
salam...kaau ada ibubapa x anta anak ke sekolah itu dah kira kes pengabaian...n tgk jugak ibubapa tu maybe x mampu nak anta anak2 diorg ke sekolah...kalau mcm tu boleh la amik borang kat pejabat kebajikan atau pun leh juga dapatkan borang tu daripada saya....

anum

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 5
Re: Perkenalkan Diri Anda Untuk Warga Seksyen 4
« Reply #14 on: January 19, 2010, 03:03:54 PM »
salam untuk semua forum bukit mahkota......

saya dang anum penghuni blok g.....
first time buka blog nie x tau pulak ada blog untuk bukit mahkota hehehehehe......
senang laa nanti kalo ada apa2 masalah kita leh bercerita