Author Topic: Loan yg tawarkan Flat Rate  (Read 2452 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

montyashley

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 62
Re: Loan yg tawarkan Flat Rate
« Reply #30 on: 21 Sep, 11:06:38 PM »
Assalamualaikum.. Bank Mana ada menawarkan loan peribadi kadar tetap?
Wassalam, mana2 institusi atau bank pun , kalau dah confirm kadar tu, jadi kadar pembiayaan tu memang akan tetap sepanjang tempoh pinjaman.
kalau bank tetap je kan kalau pinjaman peribadi aku tak pasti. tapi pernah ada kes yg pinjaman peribadi ni mcm ahlong
ha ah ada keluar berita yg loan ni menipu. kesian gila siapa yg kena
Loan under company mana ye kalau boleh tahu? And dari sumber mana u baca yang pasal loan tipu ni?
ada la surat khabar. mmg sahih la kan klo dah keluar surat khabar tu
Tu mungkin bukan yang yayasan ihsan punya. Maybe yang koperasi sebab yang yayasan Ni bukan under koperasi. Maybe u salah tengok lah tu