Author Topic: Daftar Shopping di Fingo untuk dapat income RM 4-5angka sebulan  (Read 1071 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

annur

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 75
Salam kepada semua

Sila daftar percuma dulu  sebagai langkah pertama untuk mendapat imcome 4 ke 5 angka seminggu. Free reg👇👇👇

https://web.fingo.shop/fingo-mobile/shareInvite?shareCode=3J8UAB&lang=en

*Lakukan SEGERA*

Beberapa fakta menarik mengenai Fingo. 💯🥇🎯

1. Kalau di Lazada atau Shopee, kita hanya membeli tak dapat income, namun di social eCommerce Fingo kita akan dapat income.

2. Permulaan , kita akan dibayar RM50 komisyen untuk setiap affiliate (VIP) member dan 10% komisyen daripada setiap pembelian shopper. Tiada maintenance bulanan. Ada lagi income lebih power selepas itu!

3. Dicipta oleh 3 ex top executive Ali Baba (anak murid Jack Ma) dengan target market South east Asia. Malaysia dan Singapura officially launched. Next, Thailand, Vietnam dan Indonesia. Baru  launched, ramai sangat belum tahu!

4. Produk dijual di tambah dari masa ke semasa , peringkat jumlah 3000 produk setiap bulan. Banyak produk harga murah dan berkualiti. Jom survey tengok!

5. Mudah sertai dengan hanya kurang 3 minit , guna phone saja isi no phone dan set password. Klik sini:  Buy to save, share to earn --Download Fingo.

6. Sertai group penerangan bersama sifu- sifu yang sudah 3-4 bulan menyertai Fingo. Ada yang sudah mendapat jumlah income melebihi Rm100K dalam masa 4 bulan saja.

7. Anda boleh guna pendapatan tambahan ini dengan mengeluarkannya pada setiap hari Selasa, wang komisyen boleh dikeluarkan ke bank tempatan maybank, CIMB,etc pada setiap minggu. Jom daftar percuma dulu untuk lihat sistem. Ok? Jom cuba!!!

Mai semua register percuma sekarang..boleh tengok produk2 yang di jual di sini..harga mmg murah sangat2 dari lazada shoppee. Terbukti dah..

New Projek Terbukti menjana income puluhan ribu.. bertindak sekarang..daftarlah dengan klik disini

https://web.fingo.shop/fingo-mobile/shareInvite?shareCode=3J8UAB&lang=en

FINGO = FINGers Online

Perniagaan dihujung jari menggunakan mobile phone anda.

Bisnes ini adalah gabungan 4 sistem.

Fingo System = E-commerce System + Affiliate System + Education System + Mercy System   

E-commerce macam Lazada, Alibaba, Amazon, Shopee, Wow Shop dll. 

Affiliate System adalah system yang menjadikan pengguna menjadi usahawan melalui tools marketing yg dipanggil referral link, invitation code atau QR Code. 

Education System ialah sistem pendidikan. 

Mercy System adalah pandangan sifu .. yang ini jangan cari dalam presentation syarikat atau leader lain. Ini adalah dari sifu sendiri.

 Apa yg sifu maksudkan Mercy System?
 Ia adalah sistem penyebaran rahmat Tuhan kepada semua manusia dalam masyarakat.
Tak kira agama, bangsa, keturunan, warga negara, umur ... rahmat melata kepada semua orang.

Sifu melihat system Fingo itu mengandungi Mercy System. Itu mata minda sifu lah. Kalau anda setuju. Alhamdulillah.

Sifu melihat Fingo menyama ratakan orang yang tidak mempunyai warganegara malaysia yg berasal dari Bangladesh, Indonesia, India, Pakistan, Arab, Negro ... siapa saja warga asing sama dengan orang yg warga negara malaysia.

Equal opportunity.

Sama peluang warga asing dengan warga malaysia.

Rahmat kerana perniagaan ini tidak memerlukan modal.

You may say .. what about the RM199 sifu?

Itu bukan modal !!

Itu wang belanja anda. Kalau anda tidak berbelanja di Fingo, anda akan berbelanja di tempat lain ..Tesco may be, Lazada may be, mydin maybe.

 Hakikatnya bisnes Fingo ini adalah FREE.

Sistem yg teramat-amat canggih diberikan kepada anda secara PERCUMA.

Office anda adalah Mobile phone anda.

Di Play Store atau app store sudah ada tersedia app FINGO.

Ia adalah percuma.

Install saja di phone anda, maka anda sudah mempunyai MESIN BUAT DUIT setiap hari berkali-kali-kali

Now ... look around us ...lihat sekeliling anda ..esok bila anda keluar rumah ..lihat kedai-kedai di sekeliling anda.
Banya for rent. Kosong.
Ada kedai 3 bulan lalu masih beroperasi, but now dah tutup.
Bisnes tutup sana dan sini.
Berapa banyak wang mereka habis setup kedai mereka, dengan barang yg tak laku. lelong barang. closing shop.

Ratus ribu habis.

But disini di Fingo anda berniaga tanpa risiko. Tak ada modal. yang anda perlukan sudah ada ditangan anda. Hp anda.

Untuk mendapatkan pendapatan sehari RM400 adalah biasa dalam Fingo.

Selepas 1 - 2 bulan jika hari-hari usahakan bisnes fingo anda sudah boleh mencapai purata pendapatan RM400 sehari.

 Net profit.

Duduk rumah mana ada kos kan!!!

Dalam ekonomi gawat ini musibah meluas. Ramai orang tertekan dgn masalah kewangan. That is where Mercy system dalam Fingo main peranan.

Sampaikan rahmat kepada rumah-rumah yg dalam kesusahan.

Jangan bagi ikan, bagi kail.
Jangan bagi duit,
bagi cara buat duit.
bagi ILMU pengetahuan

Mulakan dengan klik link  ini

https://web.fingo.shop/fingo-mobile/shareInvite?shareCode=3J8UAB&lang=en