Author Topic: Aspirasi Penubuhan Kelab Sukan & Rekreasi Bukit Mahkota  (Read 12606 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

OffshoreMan

  • Administrator
  • Temenggung
  • ***
  • Posts: 1311
  • Gender: Male
  • Cerita Kerja Offshore Oil & Gas di Offshoreman.net
    • Offshore Oil & Gas
Post ini sebagai inisiasi penubuhan Kelab Sukan & Rekreasi Bukit Mahkota.  Secara peribadi saya merasakan Kelab ini perlu untuk menguruskan aktiviti Sukan & Rekreasi setempat di Bandar Bukit Mahkota. 

Aktiviti Yang boleh diuruskan.
1. Segala penganjuran & aktiviti sukan.
2. Segala penganjuran & aktiviti rekreasi, spt senam robik depan club house, car booth sale ke, pengurusan bersama dengan kelab lain..
3. Kelas belajar berenang di Club House.
4. Sebahagian dari pengurusan Club House.
5. Initiasi pembersihan kawasan kedai & iklan haram (Iklan Putra Mahkota.com jgn buang... he he he)
6. Outing Photography...
7. Majlis suaikenal Makan makan & BBQ or even Pot Luck
8. Acara berjalan & mengenali sekitar Bukit Mahkota
9. Mengadakan sebarang kelas/talk/ceramah/seminar di CLUB HOUSE... cth, saya mungkin boleh bagi free talk about making money with google adsense.. he he... OTAI photography boleh buat free talk jugak... Ceramah keselamatan pun boleh, oleh bomba ke , polis ke...
10. Mari mewarna bersama anak anak...
11. Kelas Memasak utk suri  (ini kan rekreasi)...

So... siapa yang ada pengalaman menubuhkan persatuan or club, boleh le tolong initiate di sini...

Note : saya jadi pengikut je lah...

Iz

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 79
  • Gender: Female
Re: Aspirasi Penubuhan Kelab Sukan & Rekreasi Bukit Mahkota
« Reply #1 on: 26 Dec, 10:35:38 AM »
Saya setuju....tp jd pengikut bole lorrr.... ;)
Capt Iz, MINDEF

wmn961

  • Guest
Re: Aspirasi Penubuhan Kelab Sukan & Rekreasi Bukit Mahkota
« Reply #2 on: 15 Jan, 03:25:21 PM »
Di sini saya ingin mencadangkan en putramahkota_bangi bagi memulakan usaha murni penubuhan Kelab Sukan & Rekreasi Bukit Mahkota. Aku dapat rasakan beliau seorg yg berwibawa. Aku akan masuk rumah dalam tahun nie. Harap2 dah ada Kelab nie sbb aku mmg suka aktiviti2 kemasyarakatan. Jumpa dan dapat kenal ramai kekawan. Walaupun aku masih muda, seronok dapat berkawan ngan org yg lebih senior. Byk ilmu boleh dapat. Tunggu kehadiran aku..... ;D

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: Aspirasi Penubuhan Kelab Sukan & Rekreasi Bukit Mahkota
« Reply #3 on: 15 Jan, 05:09:17 PM »

ramai org lain lagi yg boleh buat.. saya jadi ahli.  ;D

___________________
aku /..PMB

Pn.liza

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 30
  • Gender: Female
    • http://blogbatiksutera2u.blogspot.com/
Re: Aspirasi Penubuhan Kelab Sukan & Rekreasi Bukit Mahkota
« Reply #4 on: 15 Jan, 10:10:31 PM »

saya sokong 100% cadangan ni..moga jadi kenyataan,banyak faedah bersama yg kita dapat kalau kita bersatu.
semua orang nak jadi pengikut..sape nak jadi kepala?
Jom tgk batik Terengganu di blog saya http://blogbatiksutera2u.blogspot.com/

kedainasfa

  • ALPHA LIPID LIFLINE
  • Hulubalang
  • *****
  • Posts: 595
  • Gender: Male
  • Slim Diet 2
    • alpha lipid & slim diet 2
Re: Aspirasi Penubuhan Kelab Sukan & Rekreasi Bukit Mahkota
« Reply #5 on: 18 Mar, 11:00:58 PM »
salam

sy stuju ngan penubuhan kelab ni.bleh la sy join nnt ;D

F4iring

  • PM Bikers
  • Hulubalang
  • *****
  • Posts: 688
  • Gender: Male
Re: Aspirasi Penubuhan Kelab Sukan & Rekreasi Bukit Mahkota
« Reply #6 on: 19 Mar, 12:29:28 PM »
saya sokong ajer.....

wanmazwan

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 16
  • Gender: Male
Re: Aspirasi Penubuhan Kelab Sukan & Rekreasi Bukit Mahkota
« Reply #7 on: 04 May, 05:33:29 PM »
saya pung sokong gak.

nak join.

saya masuk umah 9 mei 2009.

Jundullah_232

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 904
  • Gender: Male
Re: Aspirasi Penubuhan Kelab Sukan & Rekreasi Bukit Mahkota
« Reply #8 on: 27 Aug, 01:21:07 PM »
Bagus2..
kene ade kertas kerja nie... bagile sesape yg biasa buat ;D
kita dah ade Klinik Bola Sepak, Silat apa kata kita tambah aktiviti..

fit3

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 45
  • Gender: Male
Re: Aspirasi Penubuhan Kelab Sukan & Rekreasi Bukit Mahkota
« Reply #9 on: 13 Feb, 11:30:15 PM »
ape crite ngan penubuhan kelab sukan & rekreasi bukit mahkota ni... ade sape2 bleh maklum..

nando

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 158
Re: Aspirasi Penubuhan Kelab Sukan & Rekreasi Bukit Mahkota
« Reply #10 on: 14 Feb, 11:07:21 AM »
Bagus2..
kene ade kertas kerja nie... bagile sesape yg biasa buat ;D
kita dah ade Klinik Bola Sepak, Silat apa kata kita tambah aktiviti..

klinik bolasepak? kat mana tu

BM_413/22

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 28
  • Gender: Male
Re: Aspirasi Penubuhan Kelab Sukan & Rekreasi Bukit Mahkota
« Reply #11 on: 23 Aug, 01:11:22 PM »
Salam semua,

Saya setuju dengan idea tu. Kena ade perjumpaan dulu dan berbincang secara serius kalo nak buat kelab kan..
En Putramahkota lead dulu buat sementara then bila kite dah berbincang sebulat suara memilih seseorg tu kena amik tanggungjawab tu kan..

So adalah betul kite berjumpe dulu..ape kate korg??

Suffian

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 826
Re: Aspirasi Penubuhan Kelab Sukan & Rekreasi Bukit Mahkota
« Reply #12 on: 16 Feb, 03:07:03 PM »
BUMP...
Rasanya idea yang baik... tak apa ambik masa dua tiga tahun nak bincang pun tak per... janji ada progress.

BM_413/22

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 28
  • Gender: Male
Re: Aspirasi Penubuhan Kelab Sukan & Rekreasi Bukit Mahkota
« Reply #13 on: 28 Feb, 12:56:09 PM »
Salam,

Ada progress ke??

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: Aspirasi Penubuhan Kelab Sukan & Rekreasi Bukit Mahkota
« Reply #14 on: 29 Mar, 04:42:11 PM »
BUMP...
Rasanya idea yang baik... tak apa ambik masa dua tiga tahun nak bincang pun tak per... janji ada progress.

..dah dapat sorang yg sanggup hulur tengkok jadi pengerusi penaja..
so.. insyaallah. .
mesyuarat pertama JK penaja akan bermasyuarat pada mlm jumaat ini di Kabin Pejabat Persatuan Penduduk Seksyen 2.



___________________
aku /..PMB