Author Topic: SETEL ewallet  (Read 678 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

wahidan

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 11
  • I Love Putra Mahkota
SETEL ewallet
« on: January 17, 2020, 02:47:40 PM »
Ade sape2 kat sini dah try guna ewallet setel? Boleh share mcm mana korg pakai?

montyashley

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 41
Re: SETEL ewallet
« Reply #1 on: January 20, 2020, 07:10:05 PM »
saya baru install je apps tu and nak try esok. apps tu selamat sebab and kita boleh collect points tau.

bunnyfana

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 4
  • I Love Putra Mahkota
Re: SETEL ewallet
« Reply #2 on: January 20, 2020, 10:39:00 PM »
betul tu mesra point tu boleh redeem directly tak perlu bawak card dah

bunnyfana

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 4
  • I Love Putra Mahkota
Re: SETEL ewallet
« Reply #3 on: January 20, 2020, 10:40:39 PM »
Ade sape2 kat sini dah try guna ewallet setel? Boleh share mcm mana korg pakai?

saya dah pakai memang best nak isi minyak, buat payment dalam keta je.
« Last Edit: January 28, 2020, 10:17:54 AM by bunnyfana »

comeylote

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 5
  • I Love Putra Mahkota
Re: SETEL ewallet
« Reply #4 on: January 20, 2020, 10:43:00 PM »
Ade sape2 kat sini dah try guna ewallet setel? Boleh share mcm mana korg pakai?

saya dah pakai memang best nak isi minyak tak perlu keluar kereta dah kalau guna apps ni

iyela kita ni anak ramai kadang nak keluar kena tinggal anak...sekarang dah tak payah risau

comeylote

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 5
  • I Love Putra Mahkota
Re: SETEL ewallet
« Reply #5 on: January 20, 2020, 10:44:47 PM »
betul tu mesra point tu boleh redeem directly tak perlu bawak card dah

senang la tak payah queue panjang dekat counter dah if guna apps setel

sonaa

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 13
  • I Love Putra Mahkota
Re: SETEL ewallet
« Reply #6 on: January 21, 2020, 11:57:35 AM »
Ade sape2 kat sini dah try guna ewallet setel? Boleh share mcm mana korg pakai?
Install pun sebab nak dpt rm5 tu je, pastu x pakai dah

sonaa

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 13
  • I Love Putra Mahkota
Re: SETEL ewallet
« Reply #7 on: January 21, 2020, 11:58:41 AM »
saya baru install je apps tu and nak try esok. apps tu selamat sebab and kita boleh collect points tau.
I pakai tng ewallet je. Boleh dapat cash back instead of point

montyashley

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 41
Re: SETEL ewallet
« Reply #8 on: January 21, 2020, 07:52:58 PM »
betul tu mesra point tu boleh redeem directly tak perlu bawak card dah

senang la tak payah queue panjang dekat counter dah if guna apps setel

lagipun selamat untuk orang yang bawak baby. takpayah nak bawak beratur sekali.

blankspc21

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 7
  • I Love Putra Mahkota
Re: SETEL ewallet
« Reply #9 on: January 21, 2020, 10:22:59 PM »
Ade sape2 kat sini dah try guna ewallet setel? Boleh share mcm mana korg pakai?

blh ke pakai phone dekat petrol station?
bahaya lah... beratur sikit x pe kan..

kuin123

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 2
  • I Love Putra Mahkota
Re: SETEL ewallet
« Reply #10 on: January 21, 2020, 10:34:00 PM »
Ade sape2 kat sini dah try guna ewallet setel? Boleh share mcm mana korg pakai?
pernah nampak iklan yg takluk dekat Petronas, tapi x ade download apps setel tu

montyashley

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 41
Re: SETEL ewallet
« Reply #11 on: January 22, 2020, 09:43:48 PM »
Ade sape2 kat sini dah try guna ewallet setel? Boleh share mcm mana korg pakai?

blh ke pakai phone dekat petrol station?
bahaya lah... beratur sikit x pe kan..


dalam apps tu ada safety and guidelines. dia akan terangkan semuanya. plus, phone memang boleh guna dalam kereta so jangan risau sebab kita boleh unlock pump pun dari dalam kereta.

comeylote

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 5
  • I Love Putra Mahkota
Re: SETEL ewallet
« Reply #12 on: January 22, 2020, 10:46:45 PM »
saya baru install je apps tu and nak try esok. apps tu selamat sebab and kita boleh collect points tau.
I pakai tng ewallet je. Boleh dapat cash back instead of point

actually setel pun dapat cashback 10% after 3 times usage

comeylote

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 5
  • I Love Putra Mahkota
Re: SETEL ewallet
« Reply #13 on: January 22, 2020, 10:48:16 PM »
betul tu mesra point tu boleh redeem directly tak perlu bawak card dah

senang la tak payah queue panjang dekat counter dah if guna apps setel

lagipun selamat untuk orang yang bawak baby. takpayah nak bawak beratur sekali.

betul tu untuk female drivers pun selamat especially time malam... kadang balik lewat kan, lepas bayar cepat2 pam minyak.
« Last Edit: January 29, 2020, 03:44:27 PM by comeylote »

comeylote

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 5
  • I Love Putra Mahkota
Re: SETEL ewallet
« Reply #14 on: January 22, 2020, 10:49:35 PM »
Ade sape2 kat sini dah try guna ewallet setel? Boleh share mcm mana korg pakai?

blh ke pakai phone dekat petrol station?
bahaya lah... beratur sikit x pe kan..

boleh je tapi dalam keta je la, dia ada bagi reminder time u guna app tu.
« Last Edit: January 29, 2020, 03:45:56 PM by comeylote »