Author Topic: Masalah kulit sensitif  (Read 146 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Merican10

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 5
  • I Love Putra Mahkota
Re: Masalah kulit sensitif
« Reply #15 on: February 22, 2021, 02:48:16 PM »
Canggihnye. Dulu ingt yg connect smartphone tu dah canggih. Rasanya mesin basuh panasonic yg ni pun ada fungsi yg matikan bakteria kuman guna technology blue ag+
eh, betul ke mesin basuh panasonic tu kalau tab dia ada auto clean tab ? ye lah senang lah sikit kita tak ada lah risau pasal baju bau hapak lagi kan?
berapa harga mesin basuh panasonic tu ? mahal tak ?

Merican10

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 5
  • I Love Putra Mahkota
Re: Masalah kulit sensitif
« Reply #16 on: February 22, 2021, 02:52:05 PM »

Ni betul yg mesin basuh mmg pusing-pusing gitu je. Kadang2 sampai ada tompok2 sabun sebab berputar x rata. Jenuh jugak laa nak basuh balik baju tu.

tu sebab pakai sabun serbuk kot sebab tu aku tak berapa suka sangat nak guna sabun basuh baju jenis serbuk.
sebab bertompok2 sampai susah nak hilangkan kesan tompok2 tu. kena basuh lagi sekali baru hilang leceh !

Hanna

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 7
  • I Love Putra Mahkota
Re: Masalah kulit sensitif
« Reply #17 on: February 23, 2021, 02:49:11 PM »
eh, betul ke mesin basuh panasonic tu kalau tab dia ada auto clean tab ? ye lah senang lah sikit kita tak ada lah risau pasal baju bau hapak lagi kan?
berapa harga mesin basuh panasonic tu ? mahal tak ?
Betul, ada mode untuk bersihkan tub tu biar mold dan bakteria tak membiak dalam washer. Harga pun lebih kurang messin basuh moden je lah dalam 4k camtu.