Author Topic: Bila rakyat Malaysia nak dapat vaksin?  (Read 556 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pikachewy

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 3
  • I Love Putra Mahkota
Re: Bila rakyat Malaysia nak dapat vaksin?
« Reply #15 on: 01 Mar, 02:57:38 AM »

First time dgr mesin basuh yg ada function hilangkn bakteria gini. Harga mahal tak? sebab bajet ada dlm 4k je

Mahal lah kalau bajet 4k kita pakai mesin basuh harga bwh 1k, elok je bersih je baju2 semua... Guna basic sudah! Canggih2 pun hype sekejap je

Pikachewy

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 3
  • I Love Putra Mahkota
Re: Bila rakyat Malaysia nak dapat vaksin?
« Reply #16 on: 01 Mar, 03:00:09 AM »
Ada google pasal technology blue ag+ ni guna air sejuk je plus ultraviolet rays. Baru la baju baby x luntur mudah rosak kalau guna mesin basuh. Ingtkn guna air panas je hilang bakteria ni.
Bukan kalau ada UV, boleh rosak kulit baby kan?? Kalau guna air panas bukan lagi rosak ke baju? Okay, mesin tu ada smart controller??

Hanna

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 9
  • I Love Putra Mahkota
Re: Bila rakyat Malaysia nak dapat vaksin?
« Reply #17 on: 01 Mar, 07:02:49 AM »
sama la. bila ada baby ni baju pun basuh asing takut baju luntur warna kalau basuh sekali dgn baju lain. Rendam air panas kejap pun boleh jdi rosak material baju baby.

Baju baby celup air suam je dah ok dah.. Panas sgt nanti baju jadi kecut.. Kakak sy selalu basuh baju baby guna mesin bsuh je tak ada masalah kenapa nak bazir kan masa asing2 kan baju

Mesin basuh yg brand panasonic tu okay sikit kalau nak basuh baju baby. Siap ada technology blue Ag+ yg boleh hilangkn bakteria yg ada kat baju

First time dgr mesin basuh yg ada function hilangkn bakteria gini. Harga mahal tak? sebab bajet ada dlm 4k je

Harga kira murah dah utk mesin basuh front load. FX2 series ni yg 11kg harga RM3895. Function pun bnyk kira berbaloi dah kalau beli

Kiran

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 9
  • I Love Putra Mahkota
Re: Bila rakyat Malaysia nak dapat vaksin?
« Reply #18 on: 01 Mar, 07:10:03 AM »
Ada google pasal technology blue ag+ ni guna air sejuk je plus ultraviolet rays. Baru la baju baby x luntur mudah rosak kalau guna mesin basuh. Ingtkn guna air panas je hilang bakteria ni.
Bukan kalau ada UV, boleh rosak kulit baby kan?? Kalau guna air panas bukan lagi rosak ke baju? Okay, mesin tu ada smart controller??

Ada Ag ion+ jgk kalau x silap. tu uv yg kuat berjemur bwh matahari. yg ni uv yg khas utk basuh baju dlm mesin basuh sesuai matikan bakteria.

Kiran

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 9
  • I Love Putra Mahkota
Re: Bila rakyat Malaysia nak dapat vaksin?
« Reply #19 on: 01 Mar, 07:13:05 AM »
sama la. bila ada baby ni baju pun basuh asing takut baju luntur warna kalau basuh sekali dgn baju lain. Rendam air panas kejap pun boleh jdi rosak material baju baby.

Baju baby celup air suam je dah ok dah.. Panas sgt nanti baju jadi kecut.. Kakak sy selalu basuh baju baby guna mesin bsuh je tak ada masalah kenapa nak bazir kan masa asing2 kan baju

Mesin basuh yg brand panasonic tu okay sikit kalau nak basuh baju baby. Siap ada technology blue Ag+ yg boleh hilangkn bakteria yg ada kat baju

First time dgr mesin basuh yg ada function hilangkn bakteria gini. Harga mahal tak? sebab bajet ada dlm 4k je

Harga kira murah dah utk mesin basuh front load. FX2 series ni yg 11kg harga RM3895. Function pun bnyk kira berbaloi dah kalau beli

Okay dah harga bwh 4k. Haritu tngok front load brand electrolux pun harga lebih 4k. Fungsi wifi connect boleh dpt buat apa je kalau nk banding dgn  blue ag+ yg hilngkn bakteria