Author Topic: Bulu haiwan belaan  (Read 322 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jai_ho

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 8
  • I Love Putra Mahkota
Re: Bulu haiwan belaan
« Reply #15 on: 22 Mar, 09:14:05 PM »
Wow guna uv light bagai ni mesti harga mahal. Tula x basuh tub mmg bau busuk sikit. Kain lap kat dapur yg kena minyak tu jgn duk campur sekali basuh baju

Harga murah je kalau nak bandingkn dgn front load yg brand electrolux 11kg pun dh 4 ribu lebih. Panasonic front load ni 11kg jugak tpi harga x sampai 4 ribu pun.

Laa ingtkn 4 5 ribu dah sebab bnyk feature yg canggih gini. Murah dh ni beli satu letak kat rumah lagipun brand panasonic pun x mudah rosak

Canyusma

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 7
  • I Love Putra Mahkota
Re: Bulu haiwan belaan
« Reply #16 on: 23 Mar, 01:00:39 AM »

Lama pulak nak guna roller buang bulu2 kat baju. Kalau basuh dgn mesin basuh ni pun ni mesti melekat kat tab mesin basuh. Kena make sure tab tu bersih dulu sebelum guna
Ahaha ye lah sebab tu je langkah yg paling2 bersih dari sebarang habuk atau bulu2 kucing yg lekat kat baju... Tab mana kita nampak dia bersih ke tak kalau bulu kucing ke apa ke halusssss je

Canyusma

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 7
  • I Love Putra Mahkota
Re: Bulu haiwan belaan
« Reply #17 on: 23 Mar, 01:02:38 AM »
Laa ingtkn 4 5 ribu dah sebab bnyk feature yg canggih gini. Murah dh ni beli satu letak kat rumah lagipun brand panasonic pun x mudah rosak
Kira mahal lah tu harga ribu riban!!! 4-5 ribu macam deposit kereta!
I pakai mesin basuh harga rm 600-800 je tau! Tu pun wangiiii!

raniafwen

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 10
  • I Love Putra Mahkota
Re: Bulu haiwan belaan
« Reply #18 on: 30 Mar, 04:37:44 PM »
Kira mahal lah tu harga ribu riban!!! 4-5 ribu macam deposit kereta!
I pakai mesin basuh harga rm 600-800 je tau! Tu pun wangiiii!
Mesin yang bawah seribu ni mesin basuh jenis lama, takde teknologi baru yang boleh memudahkan kerja. Contoh kalau yang teknologi baru ni basuh setengah jam, allergen hilang, siap boleh basuh cadar, comforter n bantal.