Author Topic: Selamat Hari Malaysia 2021  (Read 210 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

rottentomatomy

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 42
  • I Love Putra Mahkota
Selamat Hari Malaysia 2021
« on: 15 Sep, 02:53:03 PM »
Happy Malaysia Day to all forumers, harap korang sihat selalu diambang pandemik ni.
Takde plan apa2 macam tahun lepas. Nak keluar rumah pun takut, maybe kalau berani 16 hb nnti tgk wayang je.

Merican10

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 8
  • I Love Putra Mahkota
Re: Selamat Hari Malaysia 2021
« Reply #1 on: 15 Sep, 05:16:36 PM »
Happy Malaysia Day to all forumers, harap korang sihat selalu diambang pandemik ni.
Takde plan apa2 macam tahun lepas. Nak keluar rumah pun takut, maybe kalau berani 16 hb nnti tgk wayang je.
yes Selamat hari Malaysia to u too !
semua harapnya sihat dan still patuhi SOP!
plan esok rasa macam nak duduk rumah je sebabnya confirm wayang ke ape semua ramai hihi
tapi pandai2 lah jaga diri,, tahhun depan kita semua celebrate merdeka kalau boleh lah
apa2 pun tengok lah video ni harap kita semua happy ending mcam last part dalam video ni...
https://www.youtube.com/watch?v=XraGW7W9svI

Farhanmazlan

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 7
  • I Love Putra Mahkota
Re: Selamat Hari Malaysia 2021
« Reply #2 on: 15 Sep, 05:58:05 PM »

yes Selamat hari Malaysia to u too !
semua harapnya sihat dan still patuhi SOP!
plan esok rasa macam nak duduk rumah je sebabnya confirm wayang ke ape semua ramai hihi
tapi pandai2 lah jaga diri,, tahhun depan kita semua celebrate merdeka kalau boleh lah
apa2 pun tengok lah video ni harap kita semua happy ending mcam last part dalam video ni...
https://www.youtube.com/watch?v=XraGW7W9svI

erm video yang sangat berjaya mengalirkan air mata aku.
rasanya esok pun aku tak ke mana juga confirm ramai punya.
tak nak lah naikkan kan kes covid walaupun dah fully vaccinated.
apa2 pun lagu best ala2 frozen je bukan senang nak buat kartun macam ni.
kalau tnjuk kat budak2 kecik pun, dorang paham dan menangis jugak huhju

montyashley

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 62
Re: Selamat Hari Malaysia 2021
« Reply #3 on: 16 Sep, 03:11:29 PM »

yes Selamat hari Malaysia to u too !
semua harapnya sihat dan still patuhi SOP!
plan esok rasa macam nak duduk rumah je sebabnya confirm wayang ke ape semua ramai hihi
tapi pandai2 lah jaga diri,, tahhun depan kita semua celebrate merdeka kalau boleh lah
apa2 pun tengok lah video ni harap kita semua happy ending mcam last part dalam video ni...
https://www.youtube.com/watch?v=XraGW7W9svI

Selamat Hri Malaysia juga semoga tahun depan lebih baik, negara kita makin aman dan bebas dari covid . .
tu je harapan buat masa sekarang niy . . ye betul bila tengok iklan petronas demi cinta ni memang rasa sayu je hati ni . .
part lst tu yes memang itu yang lama diharapkan dan tahun depan harapnya kes tak de dah !

montyashley

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 62
Re: Selamat Hari Malaysia 2021
« Reply #4 on: 16 Sep, 03:14:06 PM »

erm video yang sangat berjaya mengalirkan air mata aku.
rasanya esok pun aku tak ke mana juga confirm ramai punya.
tak nak lah naikkan kan kes covid walaupun dah fully vaccinated.
apa2 pun lagu best ala2 frozen je bukan senang nak buat kartun macam ni.
kalau tnjuk kat budak2 kecik pun, dorang paham dan menangis jugak huhju

yes betul ! my niece tengok pun dia menangis siap tanya kenapa dia sedih2 then I explain everything . .
baru lah dia paham and advice her lah ur parents maybe tngah struggle utk survive time pandemik ni . .
what can i say is good job lah petronas sebab buat iklan yg semua peringkat umur pun terkesan dan lagu demi cinta ni,
my niece suka siap nak hafal katanya boleh nyanyi skali . .