Author Topic: Ewallet best 2021?  (Read 63 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ggeneration

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 25
  • I Love Putra Mahkota
Ewallet best 2021?
« on: 01 Nov, 12:42:17 PM »
Salam forumers sekalian, nak dapat insight korang tahun ni  ewallet aling best korang pakai apa ye? I nak start pakai ewallet balik... ye lah semenjak kedai dah bayk bukak balik ni nak start berjimat sebab saya ni jenis yang suka outing wayang, food, shopping... share - share la ye.

dokidoki

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 11
  • I Love Putra Mahkota
Re: Ewallet best 2021?
« Reply #1 on: 03 Nov, 04:16:21 PM »
Up to your spending lah, kalau i i guna boost, grabpay dan tng je, since these 3 dominating ewallet have the best offers and cashback....try dulu laa.

comeylote

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 21
  • I Love Putra Mahkota
Re: Ewallet best 2021?
« Reply #2 on: 03 Nov, 06:10:06 PM »
Saya suggest install boost app je senang. Boost app dah boleh guna untuk macam - macam actually kalau awak selalu food delivery, guuna kat foodpanda, saya pulak selalu bayar lazada masa pakai boost app memang berbaloi gila.

wahidan

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 21
  • I Love Putra Mahkota
Re: Ewallet best 2021?
« Reply #3 on: 12 Nov, 12:04:42 PM »
Boost pn dah update loyalty diorang, membership level jadi 3 je. Coins pn dah jadi starts. Ok la untuk level plg bawah red recruit, dapat 1 stars per RM spent, kalau naik jd silver  dapat 2 star per RM, kalau naik gold plak  3 stars per RM spent. Bagi aku lah nak dapat silver tu takde hal je now, gold pun not so hard to get.

dokidoki

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 11
  • I Love Putra Mahkota
Re: Ewallet best 2021?
« Reply #4 on: 12 Nov, 12:05:31 PM »
tq for detailed explaination macam. Boost pn makin banyak barang ngan cashbck blh redeem. Nice nice aku install duluu