Author Topic: Ingin Jadi Ahli Kelab???  (Read 13019 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bangimen

  • Guest
Ingin Jadi Ahli Kelab???
« on: 15 Jul, 12:53:56 PM »
Kepada yang berminat menjadi Ahli Kelab Sukan Bandar Seri Putra sila hubungi Setiausaha En.Meor 0123412576 atau saya sendiri Azizuddin 019-3617166

siti7

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 86
Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
« Reply #1 on: 23 Jul, 04:41:34 PM »
askum wbt

Ade wanita/pompuan x yg join kelab nih...interested gak nak join.... ;D

mentarimerah

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 303
  • rock sampai tua
Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
« Reply #2 on: 23 Jul, 05:12:44 PM »
ada maaa...hari tu main bolajaring....siap bawak pow-pow boy lagi

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
« Reply #3 on: 23 Jul, 07:22:35 PM »
email je tak boleh ke?

bangimen

  • Guest
Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
« Reply #4 on: 23 Jul, 10:50:05 PM »
InsyAllah hari Ahad 27/07/08 ni ada Pertandingan Sepak takraw antara Taman2 BSP, di gelanggang berdekatan Apt. Seri Dahlia...kelab akan membuka meja untuk Pendaftaran ahli2 baru...dijemput beramai2 semua warga Putra Mahkota...
« Last Edit: 23 Jul, 10:56:50 PM by Azizuddin Ainuddin Zailan »

siti7

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 86
Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
« Reply #5 on: 24 Jul, 09:31:20 AM »
InsyAllah hari Ahad 27/07/08 ni ada Pertandingan Sepak takraw antara Taman2 BSP, di gelanggang berdekatan Apt. Seri Dahlia...kelab akan membuka meja untuk Pendaftaran ahli2 baru...dijemput beramai2 semua warga Putra Mahkota...

Kat mane plak Apart Seri Dahlia ni...yg putih pink tu ker ? Actually kat BSP ni ade berapa byk apartment? Yg depan tinggi tu Vista Seri putra kan...sorry ler xtao baru blaja2 mengenal... ;D

mentarimerah

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 303
  • rock sampai tua
Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
« Reply #6 on: 24 Jul, 09:52:15 AM »
yang aku ingat...dahlia...melati...mawar....vista(kondo)..dahlia sebelah padang

komot

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 46
  • Gender: Male
Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
« Reply #7 on: 24 Jul, 10:34:29 AM »
salam...

apa lak aktiviti lepas takraw nanti?
dan bape bayaran nak jadi ahli kelab ni?

BSP x de plan nak buat multi purpose hall
macam kt putrajaya tu ker?
kalau ada sedap sket nak main bdminton ker
atau kalau ada kolam renang, senang bawak anak gi swimming...
***************************************
BSP Acasia

mentarimerah

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 303
  • rock sampai tua
Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
« Reply #8 on: 24 Jul, 11:06:22 AM »
salam...

apa lak aktiviti lepas takraw nanti?
dan bape bayaran nak jadi ahli kelab ni?

BSP x de plan nak buat multi purpose hall
macam kt putrajaya tu ker?
kalau ada sedap sket nak main bdminton ker
atau kalau ada kolam renang, senang bawak anak gi swimming...

ooo...abg din sila jawap

bangimen

  • Guest
Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
« Reply #9 on: 24 Jul, 03:42:34 PM »
Sori baru  nak berjawab soalan2 diatas skrg...bz heheheee...ok balqis7. Apt.Dahlia yang sebelah padang bola BSP tu depan dgn Putra tropika, belakang kedai hj.tapa...apt kaler putih pink tu Seri Melati
(rumahku...hehehehe) Vista nun kat depan tu...ada 3 le semuanya...

ok komot nak jadi ahli kelab pendaftaran mula2 kena bayar RM12 sahaja (setahun) dan tahun seterusnya Rm10 shj...kalau ikut plannya ada kompleks sukan di BSP ni...lokasi lebih kurang sebelah area D'puncak..tapi atas blue printle...mcmanapun bapak presiden kita En.Hashim Marman sedang berusaha agar sekurang2nya ada dewan serbaguna yang boleh digunakan untuk semua...(InsyAllah)

Tentang Badminton skrg ni kalau yang bawah Kelab kita ada main di dewan Majlis Perbandaran Nilai (BBNilai)
kol saya utk keterangan lebih lanjut (019-3617166)
Kalau nak swim saya rasa skrg ni pergi putrajaya le yg terdekat (saya bawak anak kesana gak) Presint 16 atau yang terbaru presint 5 ni tempat baru) murah je...kanak2 RM1 dewasa RM2...kalau nk tunggu kat BSP rasa saya tkde kot perancangannya...atau kat Apt.Vista komersilkan kolam renang bolehlah kot...

snakatak

  • Hulubalang
  • *****
  • Posts: 567
Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
« Reply #10 on: 25 Aug, 09:30:55 AM »
Pasukan Bolasepak Sri Putra  berminat nak buat perlawanan persahabatan dengan UKM tak? Sila Hubungi sanakatak 03-89216897.TQ

dinseriputra

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 39
Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
« Reply #11 on: 09 Sep, 01:06:56 PM »
 ;D ;D ;D

dari

dinseriputra

Atan

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 242
  • GP800
Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
« Reply #12 on: 09 Sep, 01:14:14 PM »
saya baru pindah seri putra 2 bulan..takde orang main bola ke petang-petang ke.....kalau ada pun pak hitam kat futsal court & budak-budak sekolah kat padang sebelah apartment tu....nak join segan lak sobab dah tuo... :D

Hairul_Senibina

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 407
  • Gender: Male
Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
« Reply #13 on: 09 Sep, 05:09:10 PM »

Kalau nak swim saya rasa skrg ni pergi putrajaya le yg terdekat (saya bawak anak kesana gak) Presint 16 atau yang terbaru presint 5 ni tempat baru) murah je...kanak2 RM1 dewasa RM2...kalau nk tunggu kat BSP rasa saya tkde kot perancangannya...atau kat Apt.Vista komersilkan kolam renang bolehlah kot...


Harap maaf, tiada perancangan utk komersialkan kolam renang di Vista Seri Putra buat masa ini. Utk komersialkannya, byk perkara yg perlu diambilkira termasuk waktu operasi, caj penggunaan, pengawal keselamatan sepenuh masa, insuran nyawa & insuran kemalangan dan sebagainya. Oleh itu, buat masa ini, kolam renang di Vista adalah utk kegunaan pemilik/resident sahaja. Tidak dibuka utk org awam. Harap maaf.

Terima kasih. regards,
senibina   :)
"Hormat Menghormati Budaya Kita"  :)

flamingo145

  • Guest
Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
« Reply #14 on: 27 Feb, 12:33:10 AM »
Apa aktiviti terbaru Kelab Sukan Bandar Seri Putra ni ye?

organize laa hari merentas desa.. atau perlawanan terbuka badminton.. atau yg sewaktu dgnnye.. :)