Author Topic: Ingin Jadi Ahli Kelab???  (Read 13072 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
« Reply #15 on: 27 Feb, 08:51:25 AM »
Bagaimana dengan bolasepak untuk veteran? Senyap begitu sahaja. Dulu kan aktif.

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
« Reply #16 on: 27 Feb, 09:59:46 AM »
Bagaimana dengan bolasepak untuk veteran? Senyap begitu sahaja. Dulu kan aktif.

..dulu kita besar dan serumpun. aktif bolasepak  ;D
___________________
aku /..PMB

mydotnet

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 78
Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
« Reply #17 on: 24 Mar, 11:34:41 AM »
Izuddin.....bila BSP nak ada dewan badminton? Kelab badminton kita bila nak start balik?  ;D
::Teknologi Terkini Pembelajaran dan Menyemak Bacaan Al-Quran :: http://eqalam.bravehost.com
::Email Marketing - PERCUMA 50K Email Aktif :: http://www.emailtunai.net/janiedotcom
:: Bio-Aura Nano Hai-O....Hanya RM1200 Sahaja!! ::

sonic

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 90
  • Gender: Male
  • Biase
Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
« Reply #18 on: 24 Mar, 11:55:50 AM »
Kelab Badminton...!!!
Cam best je. Blh join? ;) ;) ;)

bob@maeps

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 291
  • baru tukau nick...ekekeke
    • Nasi Kukus Ayam Dara Mr.Bob's
Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
« Reply #19 on: 11 Apr, 03:07:13 PM »
ingin menjadi ahli gak..tetapi nak cadang sket kat tok bangimen...saya aktif dalam kelab automotif especially untuk kategori retro,modern classic,vintage dan klasik..ingat nak minta kebenaran untuk memperkembangkan aktiviti nie especially untuk kawasan bdr seri putra...di bandar baru bangi kami memang dah ada group yang akif..so dr pemerhatian saya kat BSP nie pun ramai peminat yg sama..so boleh lah saya ajak depa bersama2 dengan aktiviti kelab nie....untuk rujukan http://keretalama.freeforums.org/index.php ;D

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
« Reply #20 on: 11 Apr, 04:16:34 PM »


kena wujudkan kelab bolasepak veteran BBM...kat BBM rasanya ramai player berbakat...
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

ipsumQMF

  • Guest
Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
« Reply #21 on: 14 Apr, 05:02:15 PM »
Saya berminat nak menjadi ahli kelab. Saya mencadangkan diadakan aktiviti renang dikawasan Bandar Seri Putra.

ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
« Reply #22 on: 15 Feb, 10:17:38 PM »
Kelab Sukan Seri Putra ni aktif lagi ke? Senyap je, dah lama nih... Cemane nak join, sapa wakil kelab  ;D ;D ;D

z1z1

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 220
Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
« Reply #23 on: 28 Sep, 04:55:47 PM »
wujud lagi tak kelab ni? ape xtvt terbaru akan datang?

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
« Reply #24 on: 28 Sep, 05:30:36 PM »
wujud lagi tak kelab ni? ape xtvt terbaru akan datang?
Masih kuat lagi..Akan datang, Hari Terbuka Bandar Seri Putra anjuran Kelab Sukan..mulanya dirancang pada 10/10/2010, tetapi ditunda.
Antara acara:
Pertandingan khemah komuniti terbaik...Tarik tali..makan mkan dsb..

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
« Reply #25 on: 29 Sep, 09:51:32 AM »
wujud lagi tak kelab ni? ape xtvt terbaru akan datang?
Masih kuat lagi..Akan datang, Hari Terbuka Bandar Seri Putra anjuran Kelab Sukan..mulanya dirancang pada 10/10/2010, tetapi ditunda.
Antara acara:
Pertandingan khemah komuniti terbaik...Tarik tali..makan mkan dsb..

untuk org BSP je la ni...org BBM sapa beli banglo adalah dapat jadi ahli club... :D :D
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
« Reply #26 on: 29 Sep, 11:07:07 AM »
wujud lagi tak kelab ni? ape xtvt terbaru akan datang?
Masih kuat lagi..Akan datang, Hari Terbuka Bandar Seri Putra anjuran Kelab Sukan..mulanya dirancang pada 10/10/2010, tetapi ditunda.
Antara acara:
Pertandingan khemah komuniti terbaik...Tarik tali..makan mkan dsb..
untuk org BSP je la ni...org BBM sapa beli banglo adalah dapat jadi ahli club... :D :D

org BBM dulu dijemput jadi ahli dlm kelab ni ( kelab sukan putra mahkota )
skrg ni sudah disingkirkan @ sudah tukar la .. ( kelab sukan BSP )   
org BBM tengok jer la.. sambey telan ayaq liuq ..  ;D
___________________
aku /..PMB

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
« Reply #27 on: 29 Sep, 11:33:20 AM »
wujud lagi tak kelab ni? ape xtvt terbaru akan datang?
Masih kuat lagi..Akan datang, Hari Terbuka Bandar Seri Putra anjuran Kelab Sukan..mulanya dirancang pada 10/10/2010, tetapi ditunda.
Antara acara:
Pertandingan khemah komuniti terbaik...Tarik tali..makan mkan dsb..
untuk org BSP je la ni...org BBM sapa beli banglo adalah dapat jadi ahli club... :D :D

org BBM dulu dijemput jadi ahli dlm kelab ni ( kelab sukan putra mahkota )
skrg ni sudah disingkirkan @ sudah tukar la .. ( kelab sukan BSP )   
org BBM tengok jer la.. sambey telan ayaq liuq ..  ;D

hang kata nak buat pulak kelab sukan BBM...tak jadi ke? 8)
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
« Reply #28 on: 29 Sep, 11:43:32 AM »

bila masa pulak nk buat kelabBBM .. ?
tak kemana nya...  ;D

___________________
aku /..PMB

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Ingin Jadi Ahli Kelab???
« Reply #29 on: 29 Sep, 01:39:39 PM »
saya email penganjur... tak berjawab pun...  hampeh

wujud lagi tak kelab ni? ape xtvt terbaru akan datang?
Masih kuat lagi..Akan datang, Hari Terbuka Bandar Seri Putra anjuran Kelab Sukan..mulanya dirancang pada 10/10/2010, tetapi ditunda.
Antara acara:
Pertandingan khemah komuniti terbaik...Tarik tali..makan mkan dsb..