Author Topic: Nurserry di Fasa 6  (Read 33156 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

syuk

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 178
Re: Nurserry di Fasa 6
« Reply #120 on: 07 Jan, 11:05:02 AM »
ada sape2 dah reckee beza alfatih ngan sri al amin??
saad dia geng ngan waiz kat al-fatih..
bila tgk al-amin mcm menarik dan better ajer..
PENDAPAT??
13 Jalan Impian Putra 4/5A,
Taman Impian Putra,
43000 Bangi,
Selangor Darul Ehsan.

orthodox81

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 458
  • Gender: Male
Re: Nurserry di Fasa 6
« Reply #121 on: 07 Jan, 11:07:30 AM »
ada sape2 dah reckee beza alfatih ngan sri al amin??
saad dia geng ngan waiz kat al-fatih..
bila tgk al-amin mcm menarik dan better ajer..
PENDAPAT??

ko nk tukar taska lagi ke???
Perlukan khidmat melukis pelan rumah utk renovation dsbnya? Layari http://orthodoxillustration.blogspot.com/

acya

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 348
  • Gender: Female
Re: Nurserry di Fasa 6
« Reply #122 on: 07 Jan, 11:48:20 AM »
ada sape2 dah reckee beza alfatih ngan sri al amin??
saad dia geng ngan waiz kat al-fatih..
bila tgk al-amin mcm menarik dan better ajer..
PENDAPAT??

thn nie yuran bulanan seri alamin naik rm30...so rm150/month...detail yang lain tu saya lupa...

syuk

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 178
Re: Nurserry di Fasa 6
« Reply #123 on: 09 Jan, 08:25:03 AM »
ada sape2 dah reckee beza alfatih ngan sri al amin??
saad dia geng ngan waiz kat al-fatih..
bila tgk al-amin mcm menarik dan better ajer..
PENDAPAT??

ko nk tukar taska lagi ke???

x la..aku rs alfatih dr segi yuran dia antara yg murah dan outcome dr pembelajaran budak2 adalah ok..
13 Jalan Impian Putra 4/5A,
Taman Impian Putra,
43000 Bangi,
Selangor Darul Ehsan.

norsofian

  • Guest
Re: Nurserry di Fasa 6
« Reply #124 on: 09 Jan, 08:09:11 PM »
Kalau smart reader tu bagus jugak tapi dia punya time dari pkul 8.30 hingga 12.00 tgh hari.. Anyway dah hantar anak kesitu...